October 18, 201312 yr jedno z pierwszych poważniejszych przedsięwzięć stacji cinemax i jedna z najciekawszych nowości tego roku wróci z drugim sezonem już 10 stycznia 2014. kto nie oglądał niech nadrabia ! o ku.rwa sorry proszę o przeniesienie do seriali. Edited October 18, 201312 yr by tk___tk
October 18, 201312 yr Mogles dac chociaz link do filmweb albo zarys fabuly, myslalem ze to jakis western. Sciagam bo wyglada ciekawe a nowosci ktore sprawdzalem jakos mnie nie porwaly.
October 18, 201312 yr Author ex-skazaniec przyjeżdża do małego miasteczka gdzie przybiera tożsamość nowego szeryfa i ma różne przygody. dużo seksu, lania się po mordach i dzikiego seksu. i fajne szczelaniny. Edited October 18, 201312 yr by tk___tk
October 19, 201312 yr Wybuchy tesz som a główny bohater posiada ciekawą mimikę mięśni twarzy. No a evil bad guy to sam Ben Cross, więc wiadomo co.
October 22, 201312 yr Odpaliłem pilota, jestem po scenie w barze, już wiem że polubie ten serial. Za(pipi)iscie mi przypasował ten serial. Kazdy odcinek napakowany akcja. Fajne sceny walk, glowny bohater da sie lubic. Walka z Albinosem kozak. Edited October 26, 201312 yr by Guernica
January 31, 201411 yr Pierwszy odcinek drugiego sezonu w ogole mnie nie zachecil do dalszego ogladania...
January 31, 201411 yr Jest bardzo dobrze, ale prawda, że pierwszy ep był sredniawy. Kolejne odcinki powracają do poziomu sezonu 1
February 2, 201411 yr Ja oglądam i nie narzekam, trzyma poziom z tamtego roku. No i lekarka z House'a jako mordercza indianka równa się mniam.
February 2, 201411 yr Od drugiego odcinka serial wrócił na właściwe tory. Edited February 2, 201411 yr by Humulus
February 22, 201411 yr Dobra passa tego serialu trwa w najlepsze. Co jeszcze zauważyłem, to że drugi sezon jest znacznie lepiej udźwiękowiony. Pod względem muzycznym, i dużo więcej tej muzyki jest. Klimat.
March 18, 201411 yr Sry, kolejność musi być. True Detective (pękł) -> House of Cards (ostatnie 3 odc.) -> Banshee (ostatnie 4 odc.).