Skocz do zawartości

PSX Extreme 195

Oceń okładkę PSX Extreme 195 45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 195

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Gucio prawda, weź sprawdź 183 i powiedz, gdzie jest sprawiedliwość :-/

PSXE od dawna już nie kupuję więc nie mam jak sprawdzić. Ale sytuacja z konsolometrem nadal zabawna. No ale w sumie obecna gazetka to nie moja bajka więc w sumie mogę sie tylko ponabijać na forumku.

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 13,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Remake (wym. 'riːmɛɪk, ang. wytwarzać coś ponownie) – termin odnoszący się do filmów, w mniejszym stopniu także do gier komputerowych, które zostały nakręcone bądź stworzone na nowo, z różnym stopniem

• Gość Kasias
    Gość Kasias

Skoro o konsolometrach mowa, to mam pytanie na temat tych z ostatnich sześciu miesięcy. X360 ma najczęściej tę samą cyferkę co PS3, podczas gdy ostatniego ex'a konsola MS dostała w marcu (GoW: Judgmen

• Okładka kozak. Cieszę się że jesteście na bieżąco z Nintendo hitami.

Opublikowano

Gucio prawda, weź sprawdź 183 i powiedz, gdzie jest sprawiedliwość :-/

PSXE od dawna już nie kupuję więc nie mam jak sprawdzić. Ale sytuacja z konsolometrem nadal zabawna. No ale w sumie obecna gazetka to nie moja bajka więc w sumie mogę sie tylko ponabijać na forumku.
Sprawdź ten spis treści www.ppe.pl/psx_extreme-2012-11.html zdadnij jak bardzo różniła się ocena.
Opublikowano

Nie no aż tak nie odwalili :-D , ale dali po 9 dla x360 i ps3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie się o tych konsolometrach dowiedziałem i wiadomo, jest to tylko gadżet, popierdółka, no ale lekką przesadą jest usuwanie current genów, szczególnie PS3 Oo. I nie chodzi tu o skrajności, żeby był jeszcze przez rok i, jak tu już wspominano, dobijał potem do ocen typu 2, 1, no ale na najbliższe parę miesięcy jest jeszcze sporo dosyć dużych premier. Dziwne.

Opublikowano

Dziwne.

Raczej debilne ale to nie mój cyrk.

Jakoś w czasach, gdy wchodziło PS3/X360 to konsolometr PS2 nadal był, a teraz nagle ciach i nie ma nic z PS3 mimo, że gier jeszcze całkiem sporo. Next-genowe pudła chyba za bardzo namieszały niektórym w głowach XD

Opublikowano

Zapewne obecne konsole okażą się bogatsze w danym miesiącu pod względem gier niż nowe maszynki nie jeden raz

Opublikowano

Zapewne obecne konsole okażą się bogatsze w danym miesiącu pod względem gier niż nowe maszynki nie jeden raz

Chyba chciałeś powiedzieć "stare konsole niż obecne" :)

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś to pisał wczesniej ale ocena w konsolometrze to także ilość i jakość zapowiadanych gier w damym miesiącu  na dany sprzęt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie idiotyzm z wywaleniem konsolometrów z ps3 i 360, troche tytułów multiplatformowych się szukuje (czyli na current i next geny) plus oczywiście na ps3 trochę exów i jeszcze dystrybucja cyfrowa może mieć swoje złote chwile - szczególnie mniejsze studia.

Opublikowano

Bardziej zasadne byłoby pytanie, czy pakować te nowe konsolometry, niż usuwać stare, bo z tym usuwaniem starych, to chyba żart :)