Skocz do zawartości

Heroes of the Storm™

Featured Replies

Opublikowano

(pipi)a nie mam :<

• Odpowiedzi 576
  • Wyświetleń 58,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja to bym chciał zobaczyć Wirta, naparzającego z kikuta i otwierającego portale, z których wyłażą krowy z halabardami i jednorożce. Specjalista w sensie.

• jeszcze mozesz siedziec na twitch i czekac na giveawaye dla followerow na niektorych kanalach. szanse male ale i tak wieksze niz ze blizzard nagle da.

• Bierzcie póki ciepłe: 1) JGDZ29-C26R-DDPH4D-G2BD-PKPJV6 2) 76EHYH-XWDG-YTE6VY-6W9Z-P9WW4R 3) PHNPX7-2BFN-R9G6KF-T6WY-WKHFTJ 4) PMJ76W-ZKHR-6ERRMX-DPZ7-RDHNBW

Opublikowano

ej dobra pany kto gra? może wieczorem jakaś partyjka? Ja jeszcze trochę lamię ale już co grę nie pisze nikt do mnie 'delete game plz' więc nie jest źle. Stitches  :fsg:

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Jak dasz klucz, to ja chętnie  :newell:

Jak dasz klucz, to ja chętnie  :newell:

Opublikowano

ja sam kodzik kupiłem za 3 dyszki na alle, kupowanie czempionów - zwłaszcza w becie - zupełnie nie ma sensu. Po tygodniu gry można sobie kupić za golda jednego czempiona 10k / jednego 7k + 2k, czyli np. Stitchesa i Vallę - obecnie jednych z lepszych. Potem gold nie leci jakoś szybko ale jaki pośpiech w becie?

Opublikowano

dokładnie, pójdą nerfy i potem $ psu w pupe. na tę chwile azmodan <3 tychus <3 gazol <3, DH juz mam <3

Opublikowano

Fajna ta gierka? Mam ten pass ale nie mialem czasu zagrac nawet partyjki, tylko czesciowy tutorial i wygladalo jak LoL/ Dota i sie zastanawiam czy to jest dokladnie to samo czy jednak jest inna mechanika?

Opublikowano

Zagralem sobie gierke. Fajne to jak narazie, moze przez to ze cos nowego, zobaczymy czy mi sie nie znudzi predko, ale narazie mi sie podoba. Nigdy nie lubilem grac healerem ale tu akurat sobie wzialem i bylo to bardzo przyjemne.

Nie gram czesto bo mam duzo roboty ale jak czasem bede mial czas i ktos chetny do Velsu#2470

Opublikowano

Gdyby ktoś miał zbędny kluczyk, bardzo bym prosił o udostępnienie na Priv, ja niestety nie dostałem :/

Opublikowano

uuu dzięki Ferris :* wieczorkiem kupie i sprawdze

Opublikowano

g2a to chyba 90% streamerow reklamuje i daje kody ze znizkami 3% wiec chyba solidne. raz tam cos kupowalem i poza dodatkowa oplata za paypal wszystko bylo ok

kinguin zdaje sie jest dosc mlody ale czesto sie pojawia na lowcy.pl

Opublikowano

Kupowalem i na kinguin raz i na g2a raz i obylo sie bez problemow. Jak bedziecie grali w HoTS to dodawajcie mnie do friendsow Velsu#2470

Opublikowano

kupiłem klucz przed sekundą na g2a za 34zł, poszło gładko, już zasysam gierke <3

Opublikowano

jak zwykle, komp mi dostał raka i nie chce ściągnąć gierki :( od 15min robi inicjalizacje 

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć, jak z optymalizacją gry? Nie wiem czy kupować ten klucz, bo nie wiem czy mój komp da sobie rade z tym, mój w miare dobry jeszcze komputer stoi narazie w rozsypce i jadę na "zamienniku" , Diablo III na nim chodzi... Dość średnio, więc nie wiem nawet czy opłaca mi się to kupić. 

Opublikowano

mam lapka "z biedronki" dałem za nówke 900zł i gra hula na najnizszych ok, przy większej zadymie spadają klatki łeb na szyje. ale gra świetna, wkręciłem sie jak debil

Opublikowano

rozegrałem parę meczy, same wygrane i jak narazie tylko polaczki wyzywają od (pipi) wszystkich xd gram vallą i jest strasznie op, jak sie maksuje wielostrzał to jedną salwą paczke mobków kładzie, grupe bohaterów też ładnie kaleczy, zbieram na azmodana, ten gałgan jest dopiero op

Opublikowano

polecam grac hero z darmowej rotacji i wbijac kazdy na lvl 5. spokojnie da rade a moze znajdziesz cos lepszego niz azmodan