Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Nie wiem czy była podawana ta stronka http://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html tam jest wszystko rozpisane, czy coop przez sieć czy na ekranie/ew podzielonym. ile graczy itd.
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l W oparciu o tą listę możecie zaktualizować giery: 2 players The Binding of Isaac: Rebirth | Wikipedia | | 87% X Blue Estate | Site | | 49% Call of Duty: Advanced Warfare* | Wikipedia | | 83% Call of Duty: Ghosts* | Wikipedia | | 78% CastleStorm* | Wikipedia | | 74% Chariot | Wiki | | 76% Child of Light | Wikipedia | Trailer | 82% Dead Nation: Apocalypse Edition | Wikipedia | | 74% DG2: Defense Grid 2 | Site | | 76% Disney Infinity: 2.0 Edition* | Wikipedia | Trailer | 71% X Divekick | Wikipedia | | 73% (PC) Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition* | Wikipedia | Trailer | 69% EA Sports UFC | Wikipedia | | 70% Foul Play | Wikipedia | Trailer ! Guacamelee! Super Turbo Championship Edition | Wikipedia | | 87% How to Survive | Wikipedia | | 68% Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition | Wikipedia | | 80% Knack | Wikipedia | | 54% Lego Batman 3: Beyond Gotham | Wikipedia | | 75% Lego Marvel Super Heroes | Wikipedia | | 83% The Lego Movie Videogame | Wikipedia | | 71% Lego The Hobbit | Wikipedia | | 72% Metal Slug 3 | Wikipedia | NBA 2K | Wikipedia | Never Alone | Wikipedia | | 74% PixelJunk Shooter Ultimate | Wikipedia | | 82% X Plants vs Zombies Garden Warfare* | Wikipedia | | 75% The Playroom | Wikipedia | (PS Camera needed) Samurai Warriors 4* | Wikipedia | | 76% Skullgirls Encore | Wikipedia | Skylanders: Swap Force | Wikipedia | | 79% Surgeon Simulator: Anniversary Edition | Wikipedia | | 55% Resogun | Wikipedia | | 84% 3 players Awesomenauts Assemble | Wikipedia | | 74% Trine 2: Complete Story | Wikipedia | | 84% 4 players Angry Birds Star Wars | Wikipedia | | 47% Assault Android Cactus | Site | ! Basement Crawl | Wikipedia | | 27% Borderlands: The Handsome Collection* | Wikipedia | | 84% Broforce | Wikipedia | Trailer ! Cel Damage HD* | Wikipedia | | 58% Diablo III | Wikipedia | Trailer | 90% Extreme Exorcism | Site | Trailer ! Fat Princess Adventures | Site | ! FIFA | Wikipedia | Trailer Fluster Cluck* | Site | | 37% Gang Beasts | Site | ! Geometry Wars 3: Dimensions | Wikipedia | | 87% Guns Gore & Cannoli | Site | ! Helldivers | Wikipedia | | 82% In Space We Brawl | Site | | 54% Jamestown Plus | Site | | ! Lara Croft and The Temple of Osiri | Wikipedia | Trailer | 77% LittleBIGPlanet 3 | Wikipedia | Trailer | 78% Magicka 2 | Wikipedia | | ! Mercenary Kings | Wikipedia | | 70% Minecraft* | Wikipedia | | 89% N++ | Wikipedia | Trailer ! Octodad | Wikipedia | | 69% Paperbound | Site | ! Rayman Legends | Wikipedia | | 90% Samurai Gunn | Site | | 78% (PC) Sportsfriends | Wikipedia | | 82% Spelunky | Wikipedia | | 90% (PC) Starwhal: Just the Tip | Site | ! Super Motherload | Wikipedia | | 65% That Trivia Game | Site | | 64% Tiny Brains | Site | | 64% TowerFall: Ascension | Wikipedia | | 87% X Trials Fusion | Wikipedia | | 79% WWE 2K15 | Wikipedia | Trailer | 61% Zen Pinball 2 | Wikipedia | | 82%
Opublikowano 13 maja 20177 l Wyszło coś ostatnio ciekawego do grania coop? Grez podal linka do strony kilka linijek wyzej.Masz tam wszystko wypisane.
Opublikowano 12 października 20177 l Rozumiem że w Borderlands 2 The Handsome Collection można przechodzić kampanie online co-op, a nie tylko split screen?
Opublikowano 12 października 20177 l Tak, można nawet jednocześnie grać na podzielonym ekranie i jeszcze do tego z kimś online.
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Mam małe szanse, ale spróbuję. Gra ktoś w Contra Rouge Corps? Marne ma oceny i mało ludzi w to gra, ale ja bawię się świetnie. Tak mi się podoba, że RE2 i DMC5 na później odstawiłem.
Opublikowano 1 listopada 20222 l Witam, Z żoną lubimy grać w gry w trybie co-op lub wspólny ekran, itp. - generalnie większość gier, które potocznie się nazywa "we dwóch i więcej" Znając życie jest wielu tutaj fanatyków gier na jednej konsoli, którzy grają wspólnie ze znajomymi, rodzeństwem i do czego zmierzam - ciężko znaleźć przeglądając całego PS PLUSa, który tytuł jest "na dwóch" bo mam wrażenie, że 99% gier to na 1 Player, a ten 1% to same sportowe lub wyścigi - a to akurat mojej żony nie rajcuje lub jest opisana w PS+, że gra odpala się dla dwóch osób, ale przez neta..., a w necie znalazłem, że z pozycji "wspólnej kanapy" działa jak szalona Reasumując - stworzyłem ten temat aby ułatwić takim "Januszom" jak ja poszukiwanie tytułów gier na PS5 (ew. PS4) dla dwóch osób i więcej. Może się dzięki temu stworzyć bardzo fajna baza gier i każdemu się to kiedyś przydać jak wpadną goście/znajomi
Opublikowano 3 listopada 20222 l W dniu 12.04.2015 o 12:54, Grez napisał: Nie wiem czy była podawana ta stronka http://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html tam jest wszystko rozpisane, czy coop przez sieć czy na ekranie/ew podzielonym. ile graczy itd. Ciekawe czy ta strona jest na bieżąco uaktualniana co nie zmienia faktu, że jest kozacka
Opublikowano 30 czerwca 20231 r Witam czy ktoś się orientuje czy można zagrać w jakąś serię call of duty albo battelfield w trybie kampanii (offline) w dwie osoby na jednej konsoli (podzielony ekran)? Pozdrawiam
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Chciałbym dowiedzieć się jakie są gry na PS5/PS4 w które na podzielonym ekranie można grać po sieci. Taki tryb umożliwia np. Rocket League. Czy jest więcej tego typu gier i jeżeli tak to proszę o jakieś sugestie.
Opublikowano 23 grudnia 20231 r Ja polecam bardzo A Way Out, można grać po sieci, jak i na jednej kanapie W tę gierkę wręcz nie można grać solo.
Opublikowano 24 grudnia 20231 r W dniu 22.12.2023 o 22:59, Addq napisał: Chciałbym dowiedzieć się jakie są gry na PS5/PS4 w które na podzielonym ekranie można grać po sieci. Taki tryb umożliwia np. Rocket League. Czy jest więcej tego typu gier i jeżeli tak to proszę o jakieś sugestie. Tu masz odpowiednią stronkę https://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html#