Opublikowano 7 grudnia 201311 l Autor Mechanika strzelania Remedy >> mechanika strzelania Naughty Dog. Przykro mi taka prawda.
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prawda jest taka, że nawet maść na ból dupy ci nie pomogła
Opublikowano 7 grudnia 201311 l ajk widze 4 dorosłych facetów gadajacych o grze na tablecie to wstydze sie przyznawac ze jaram sie grami, wygladaja zalosnie ;/
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Wbijaj Figo na czat. to jest jakiś irc? http://czateria.inte...CFYJP3godUwYAGA wbijaj, pokój EMO
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Wbijaj Figo na czat. to jest jakiś irc? http://czateria.inte...CFYJP3godUwYAGA wbijaj, pokój EMO ......
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Autor GTA V goty, równowaga świata została zachowana, oby forumek również dobrze wybrał
Opublikowano 8 grudnia 201311 l ten pokój to klasyk przecie, skąd te kropki? To Destiny wygląda jak zrzyna z Mass Effecta tylko z widokiem FPP. Edytowane 8 grudnia 201311 l przez MYSZa7
Opublikowano 8 grudnia 201311 l To Destiny wygląda jak zrzyna z Mass Effecta tylko z widokiem FPP. lol
Opublikowano 8 grudnia 201311 l To Destiny wygląda jak zrzyna z Mass Effecta tylko z widokiem FPP. lol Jakbyś zagrał w Mass Effecta to byś wiedział o czym mówię.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Autor 10 osób na widownii? Rok temu było studio pełno ludzi, troche beka.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l To Destiny wygląda jak zrzyna z Mass Effecta tylko z widokiem FPP. lol Jakbyś zagrał w Mass Effecta to byś wiedział o czym mówię. Grałem, 10h pierwszej części. Już mogę się odzywać czy nadal za mało?
Opublikowano 8 grudnia 201311 l To Destiny wygląda jak zrzyna z Mass Effecta tylko z widokiem FPP. lol Jakbyś zagrał w Mass Effecta to byś wiedział o czym mówię. Grałem, 10h pierwszej części. Już mogę się odzywać czy nadal za mało? Za mało. Zagraj w dwójkę.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Strzelam, że trzecią "wielką" zapowiedzią będzie - Super Mario Bros. Telltale Game Series.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Niedługo to już zrobią "Na wspólnej .Telltale game series". Firma chyba nie ma pomysłu na własne uniwersum i bazuje na już sprawdzonych. Edytowane 8 grudnia 201311 l przez Soban
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Telltale i Game of Thrones - w końcu olbrzymia szansa na świetną grę z tego fantastycznego uniwersum !
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Telltale i Game of Thrones - w końcu olbrzymia szansa na świetną filmogre z tego fantastycznego uniwersum ! fixed