Opublikowano 21 września 201410 l Jako ciekawostkę dodam że te simsy to raczej przygodówka niż samo budowanie domu. Tę wersję da się przejść. @Zdunek, nie
Opublikowano 23 września 201410 l Dzisiejszy pchli targ średnio się udał, gier co prawda było od zatrzęsienia ale nic co bym bardzo chciał. Fajnie bo wpadła mi kolejna gra rally do kolekcji i coś do innej kolekcji trzy pająki z 1976 w świetnym stanie <nerd> Edytowane 23 września 201410 l przez chris85
Opublikowano 23 września 201410 l chris85---> jak na pudełko z PS1 - rally - to jego stan prezentuje się naprawdę solidnie. W dzisiejszych czasach dorwać grę z tej konsoli, w takim stanie pudełka to prawdziwa rzadkość. Gratulacje.
Opublikowano 23 września 201410 l ten Spiderman cena 9p, sprawdz może nawet coś wart jest, choc ceny pierwszych zaczynały sie pewnie od 2p
Opublikowano 23 września 201410 l generalnie ja większość gier które kupuję są w takim właśnie stanie jedynie muszę się pozbyć resztek kleju po naklejkach. Fanek ja w ogóle muszę sprawdzić ceny komiksów które mam w Polsce, przez te 2 lata wyjazdów do UK i łażenia po carbootach trochę się ich nazbierało Facet miał jeszcze Hulki i Transformersy wszystko po 50p za sztukę, tak teraz sobie myślę, że mogłem wziąć wszystko.
Opublikowano 23 września 201410 l generalnie ja większość gier które kupuję są w takim właśnie stanie jedynie muszę się pozbyć resztek kleju po naklejkach. Fanek ja w ogóle muszę sprawdzić ceny komiksów które mam w Polsce, przez te 2 lata wyjazdów do UK i łażenia po carbootach trochę się ich nazbierało Facet miał jeszcze Hulki i Transformersy wszystko po 50p za sztukę, tak teraz sobie myślę, że mogłem wziąć wszystko. Tylko i wyłącznie izopropanol.
Opublikowano 23 września 201410 l Pięknie, są gdzieś w Polsce takie targi ? Jakieś pchle targi pewnie są, ale nie na taką skalę jak w UK czy USA i z pewnością gry na nich to wyjątek. Amerykanie i Anglicy to narody śmieciarzy, całymi dekadami trzymają po piwnicach i strychach góry nic nie wartego syfu. U nas jak chcesz zrobić porządek z rupieciami, to jeszcze musisz za wywóz zapłacić, a tam jeszcze to sprzedasz, bo przyjdą inni śmieciarze i odkupią żeby zagracić swoje mieszkania i domy.
Opublikowano 23 września 201410 l Nie do końca Steryd. Nie wiem jak w USA ale w UK te wszystkie targi staroci to tradycja. To niedzielna rozrywka jak łowienie ryb, czy chodzenie na grzyby. Nie liczy się zbytnio cena czy zarobek a sam fakt, że coś niepotrzebnego znajdzie inny dom. Nie nazywaj tego "śmieciarstwem". U nas taki targ nie miałby racji bytu z prostego względu- Janusz biznesmen wykupiłby o 6 rano wszystkie cenniejsze rzeczy i wystawił na swoim stoisku 10 zł drożej.
Opublikowano 23 września 201410 l w USA raczej ludzie nie zbierają gratów dekadami, pchle targi nie są też tradycją po prostu chcą sie pozbyć klamotów robią wyprzedaż przed domem i rzeczywiście wygląda to tak jak na amerykańskich filmach kiedyś byłem na takiej wyprzedaży w New Jersey
Opublikowano 26 września 201410 l Gierkowy weekend, to lubię! B2 jako rozgrzewka przed Pre-Sequelem, w końcu przejdę dodatki. Sniper 3 bo to wciąż najlepsza gierka o snajperach, a dwa szmatławce bo tak.
Opublikowano 27 września 201410 l Nice, szczególenie Witch... i Time of the Eternity:) U mnie kupiona dawno temu survivalowa wersja TR na PS3. Dopiero teraz w moich rękach. Edytowane 27 września 201410 l przez Ken Marinaris
Opublikowano 27 września 201410 l Zakupy z września http://i60.tinypic.com/352eulj.jpg Plusik za Yakuze i Shadow of Rome.
Opublikowano 27 września 201410 l Też leci plusik za te gry, no i Fire Emblem. Szkoda,że Capcom nie robi Shadow of the Rome 2 bo jedynka to była jedna z lepszych gier na PS2. Setting,grafa,system walki wszystko się fajnie uzupełniało.
Opublikowano 27 września 201410 l Może nie zakupy, ale się pochwalę :-) prezent od dziewczyny na dzień chłopaka
Opublikowano 27 września 201410 l Ten "obrazek" to całkiem spory plakat, A2 zdaje się A NIE POWIEM! ale na pewno jest lepsza od Ex :<
Opublikowano 28 września 201410 l Zakupy z września Dobre gierki. Mind zero i witch sam bym ogral kiedys. I time eternity. Widze ze usanski 3DS w domu.