Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

sliczna ale beznadziejnie rozwiazana przez brak umd, jest ona aby wygodna? i drugie pytanie - przerabiasz by grac na piratach czy bedziesz jechal na cyfrakach z psn?

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nie dam Ci plusa, bo to sie do grania nie nadaje.

Opublikowano

Guernica dwie sztuki dragons crown by jak prawilny polski biznesmen jedna pogodzic drozej?

Opublikowano

Ficuś, przerobić przerobię. Do grania w gierki na UMD mam normalne PSP, nie będę w żadnym wypadku piracił. PSP GO będzie mi służyło tylko do kupionych gierek na PSXa z PSNu oraz do emulatorów :) Mi się bardzo wygodnie trzyma w łapie i gra, design śliczny, użytkowanie wygodne.

Guernica, nadaje się bardzo dobrze :) Ale mówi to człowiek, który lubi grać na GameBoy Micro 

Opublikowano

mogliby tak vite zlamac - ultimate retro konsola to by byla jakby sie scena za nia wziela i zaczela plodzic emu

Opublikowano

Dzieki kuponom allegro mam juz cała serie z profesorem.

Ale co dokladnie kupiles, bo ze zdjecia ciezko mi wydedukowac czy pokazujesz gierki czy kuboty :sorcerer:

p.s. przeczytalem "dzieki kubotom"

Opublikowano

Guernica dwie sztuki dragons crown by jak prawilny polski biznesmen jedna pogodzic drozej?

Po czesci, musialem wziac dwie dla darmowej wysylki.

Opublikowano

Już wychodziłem ze sklepu z PS4 ale zatrzymał mnie pracownik i mówi "Panie, xbox droższy czyli lepszy". Uwierzyłem więc i szybko podmieniłem.

Wersja brzęcząca:

KNce3ps.jpg

Wersja deluxe, bez brzęczenia:

JNCLjzl.jpg

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Różnicę widać na pierwszy rzut oka.

Opublikowano

Dawno nic nie wrzucałem, ale dzisiaj odebrałem trochę drobnicy, więc przy okazji strzeliłem fotki.

#tylkosonyedition

dJse2sA.jpg

Michigan - za(pipi)ista gierka od Sudy51, oczywiście prawilne wydane japońskie, bez żadnych cenzur i obciętej połowy gry, jak to miało miejsce przy europejskim wydaniu.

Kolejny Guilty Gear do kolekcji, żebym mógł się mądrzyć, że grałem we wszystkie 2D nawalanki na konsole.

Initial D bo fajnie się jeździ bokiem.

Silent Hill 4 - raczej pójdzie do żyda, wolę upolować wydanie Xboksowe.

Rise of the Kasai - kontynuacja ponoć genialnego Mark of the Kri, która wyszła wyłącznie w USA. Dorwałem nówkę w folii, więc pewnie będę polował na używkę do pogrania kiedyśtam.

Valhalla Knights 3 - do jedynki mam olbrzymi sentyment - to pierwsza gra na PSP jaką kupiłem osobiście w Japonii, mimo że był to średniej klasy dungeon crawler to nerdziłem po kilka godzin dziennie, zajawka na PSP była mocna. Ciekawe jak poszło z trójeczką.

Rosco McQueen - ziomeczek miał tą gierkę kilkanaście lat temu, jarałem się mocno, w końcu zaopatrzyłem się w swój egzemplarz :).

Oprócz tego dwa pady - zwykły szarak i Dual Analog, czyli protoplasta Dual Shocka - dwa tryby pracy, dłuższe rączki, jeden silnik wibracyjny (wersja US/EU nie miała żadnego), inne shoulder buttony no i gały z innego materiału. Plastik zamiast pocących się gumek.

#tylkoxboxedition

iX6Aoj4.jpg

Infernala chciałem kupić już kilka lat temu - na PC mnie ominął.
Anarchy Reigns - wiadomo, gra od platynowych, trzeba mieć.
Advent Rising - kolejna gra z listy zakupów sprzed lat, która mnie ominęła.
Bioshock 2 - na półkę, wersja cyfrowa nie jest wieczna, więc wciągnąłem pudełeczko.
XBLA Unplugged - składak, którego kupiłem w 2006, potem sprzedałem, stwierdziłem że trzeba dołączyć do zbiorów.
UFC Undisputed - jakiś crap gdzie leją się po mordach.
Smash Court Tennis 3 - dawno temu miałem tę grę, nie udało się w niej zrobić żadnego progressu, będzie podejście drugie.
Syberia - wiadomo, point and click, takich gier się już nie robi.
Dark Summit - sentymentalny zakup, pierwsza gra jaką zobaczyłem na GameCube, zrobiła na mnie mega wrażenie, miałem wtedy tylko pierwsze PlayStation i słabego peceta.
Rallisport Challenge - doskonałe rajdy, grałem tylko w dwójkę więc jedynkę wypadałoby obadać.

#tylkonintendoedition

XDDDDDDDDD

Opublikowano

Kolejna epicka gra od Falcoma.

15217494617_3479e8f83d_b.jpg

Opublikowano

Co ja bym dal zeby moc w to pograc po angielsku...moglem sie uczyc japonskiego jak bylem szczylem, Super seria, ale fagasy nei chca przetlumaczyc. Moze za 15 lat.

Opublikowano

po 5 tyg wreszcie przybyla - teraz tylko dobe wydluzyc do 48h i jazda, moj pierwszy kontakt z seria ale demko mnie zmiazdzylo

olwfn1J.jpg?1

Opublikowano

Co ja bym dal zeby moc w to pograc po angielsku...moglem sie uczyc japonskiego jak bylem szczylem, Super seria, ale fagasy nei chca przetlumaczyc. Moze za 15 lat.

Też w to strasznie bym pyknął w zrozumiałej wersji,już demko jedynki było świetne (fajny chara design,niezły system walki) i zachęcało do kupna ale granie w jrpg bez zrozumienia dialogów mija się z celem :confused:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Pół naszego kraju w 1998 roku gralo tak w Final Fantasy 7,nie rozumiejac dialogow :D

Opublikowano

Z opisem z Play Station+ na kolanach.

Znajac jakies podstawowe krzaczki typu tak/nie/attack/start itd pewnie da rade przejsc.

Opublikowano

Potwierdzam. Udalo mi sie dojsc do drugiego dysku w japonskim Parasite Eve (zatlukl mnie opcjonalny krab przez to, ze nie wiedzialem jak sie komponuje bron).

Opublikowano

Z opisem z Play Station+ na kolanach.

Znajac jakies podstawowe krzaczki typu tak/nie/attack/start itd pewnie da rade przejsc.

Fabularyzowane opisy w PlayStation+ - GOTY. Nie było YouTube, więc Tomb Raidera 'przeszedłem' czytając opis.

Opublikowano

Dwie gierki i gazetka.

11c8e1d.jpg

Opublikowano

Brytyjski eBay. Ciężko dorwać grę na GBA w pudełku. Długo żyłem w niewiedzy, aż w końcu Guernica mi wytłumaczył. Kiedyś ludzie. uwaga. wyrzucali tekturowe pudełka po grach. Mój umysł nie może tego pojąć :)

Opublikowano

Fabularyzowane opisy w PlayStation+ - GOTY. Nie było YouTube, więc Tomb Raidera 'przeszedłem' czytając opis.

goty gotymi, ale spojlerowanie co się wydarzy w każdym jednym filmiku, czy pomieszczeniu, daleko było do goty ;/

Opublikowano

Brytyjski eBay. Ciężko dorwać grę na GBA w pudełku. Długo żyłem w niewiedzy, aż w końcu Guernica mi wytłumaczył. Kiedyś ludzie. uwaga. wyrzucali tekturowe pudełka po grach. Mój umysł nie może tego pojąć :)

Mogles kupic moje pokemon ruby ;/