Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

ekvfz751cqs7_t.jpg

Całe szczęście, że Sony to nie tylko PS4.

Fate Extra - pograłbym :)

Opublikowano
że MGS2 jest najlepszą częścią MGS z fenomenalną, momentami metafizyczną fabułą, a MGSa 3 lubią janusze którym podoba się przepełniony patosem film akcji. Tylko dzięki tej rekomendacji chcę zagrać.

Co nie przeszkodziło mu założyć na temat Trójki pełnego zachwytów tematu swojego czasu.  8)

W tle właśnie leci debriefing z MGS3. W głowie krąży wiele myśli, wiele pytań, czytam sobie ten temat od początku, jestem gdzieś na 60 stronie, Trzcina i Diabeu ładnie się tu produkowali. Oglądam stare screeny... O, Debriefing się skończył. Puszczam MGS3 Main Theme. Trzy dni temu skończyłem MGS3 po raz drugi. Czas w końcu napisać coś więcej o tej grze, w końcu obiecałem. Tak więc, panie i panowie, oto wrażenia raven_ravena po przejściu Metal Gear Solid 3....

<kolejny_fałszywy_bóg_jpg>

A tak na serio, wszystkie trzy MGSy są pełne patosu i metafizycznych odniesień. Mimo wszystko wypadało byś odświeżył sobie wpierw jedynkę, do której dwójka się odnosi. Wtedy docenisz ją jeszcze bardziej.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dorwane za 40zł, dobra cena.

oscphc.jpg

i bonus

Nadkonsola vpdw8m.jpg

Opublikowano

Ic bjutiful! Ale czemu DriveClub?

Opublikowano

Dwoch kumpli juz gra, wiec tez wzialem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kilka gierek na PS3

2m6snj4.jpg

Opublikowano

W tle właśnie leci debriefing z MGS3. W głowie krąży wiele myśli, wiele pytań, czytam sobie ten temat od początku, jestem gdzieś na 60 stronie, Trzcina i Diabeu ładnie się tu produkowali. Oglądam stare screeny... O, Debriefing się skończył. Puszczam MGS3 Main Theme. Trzy dni temu skończyłem MGS3 po raz drugi. Czas w końcu napisać coś więcej o tej grze, w końcu obiecałem. Tak więc, panie i panowie, oto wrażenia raven_ravena po przejściu Metal Gear Solid 3....

<kolejny_fałszywy_bóg_jpg>

A tak na serio, wszystkie trzy MGSy są pełne patosu i metafizycznych odniesień. Mimo wszystko wypadało byś odświeżył sobie wpierw jedynkę, do której dwójka się odnosi. Wtedy docenisz ją jeszcze bardziej.

2008 rok : O

A serio to wiadomo, że muszę przejść jedynkę, tym bardziej że jak już pisałem jej nie przeszedłem (ukończyłem całą grę i odstawiłem przy ostatnim bossie).

Opublikowano

A tutaj moje zakupy

Hyc :

412ec4e16004b74b8faa32112b467613.jpg

I hyc :

1907933601201ca42dba7d6db63f68e6.jpg

Opublikowano

South Park jedna z najlepszych gier tego roku, jak ktos jeszcze jest fanem serialu to 10/10.

Opublikowano

Kiedyś się oglądało ale z braku czasu trzeba było wytyczyć czas na konkretne przyjemności ;D

Opublikowano

wkońcu dorwałem pierwszego xboxa i to w zestawie z 5 padami oraz całą torbą przejściówek :)Rk2hDR5.jpg

Edytowane przez kaz1115

Opublikowano

Wczoraj przyszło:

2vj4kl1.jpg

2ih8odk.jpg

de1npy.jpg

s0uzyt.jpg

Najbardziej zadowolony z WRC Arcade na PSX, to była pierwsza gra jaką dostałem przy nowo zakupionej PSone w 2002 roku, a że były to inne czasy była to kopia piracka, całkiem inny nadruk na płycie. Jak ktoś ma pełną grę z pudełkiem itd, wbijać na PW.

Opublikowano

Halo Wars kolekcjonerka - szackunek ;)

Opublikowano

Nareszcie mam i ja! Oldschoolowe GOTY dotarło do mojej jaskini. Gra przez cały tydzień nie mogła dotrzeć ponieważ mejl o wysyłce wpadł do "spamu", a pan kurier miał napisany zły numer telefonu. Nie wpadł też na pomysł by zostawić informację w drzwiach. Pech jak stąd do Tokio. Ale nic, jest weekend, będzie grane!

Alternatywna okładka imo lepsza od zwykłej, RE4 style.

2rc08jr.jpg

Lubię nietypowe otwieracze, więc bonus w sam raz dla mnie

2h7klfb.jpg

Opublikowano

2a59b8.jpg

Będzie okazja nadrobić kilka perełek od nintendo i tonę zaległości z gamecube'.a :-)

10r2z4z.jpg

Na pierwszy ogień oczywiście TLOU.

Opublikowano

Ale te gry na Wii to chyba niechcący kupiłeś co?

Opublikowano

Były w komplecie razem z konsolą.

Edytowane przez Dark_Pharmacist

Opublikowano

Lepiej by wyszło jakbyś je schował ;)

Opublikowano

Sprytny Cwel Podwójny Agent ostatnia dobra część tej serii.

Opublikowano

Nie sądzę. Zagrasz w Blacklist i sam zobaczysz że gierka zjada na śniadanie Double Agenta. Conviction też jest lepszy niż piszą hejterzy. Mówię jak jest.

Edytowane przez aux

Opublikowano

dNOw3wH.jpg

Opublikowano

Dokładnie! To chyba gracze wybierali z kilku propozycji. Był news na PPE.

Opublikowano

Nie sądzę. Zagrasz w Blacklist i sam zobaczysz że gierka zjada na śniadanie Double Agenta. Conviction też jest lepszy niż piszą hejterzy. Mówię jak jest.

Grałem w Blacklist, Double Agent wersja z pastgenów (ps2/xbox) jest lepsza niż 360, ale nawet ta jest lepsza niż Conviction/Blacklist.