Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma, jak bede chcial sobie poprzegladac gry na obrazkach to sobie wlacze google grafika. Tylko pudelka, najwyzej za generacje bedziemy wrzucac foty gier retro, bo swiat zaleje fala cyfrowego guwna obes.ranego.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nigdy w życiu. Nawet niektóre gierki które wyszły tylko w cyfrowej dystrybucji chętnie przygarnął bym w wersji retail.  

retail remastera rimejka oficjalnie tylko w japonii i w 720/30.  :beksa:

Przecież chyba jest jakieś wydanie azjatyckie z angielską wersja językową.

Opublikowano

299zł na ps store?

PS Store ale za 120 zł.  :cebula:  więc raka nie ma. Można kupować ale na spółkę. 

Opublikowano

Przecież chyba jest jakieś wydanie azjatyckie z angielską wersja językową.

no tak, ale tylko przez play asia i nie w wersji na current geny w 1080/60. 

Opublikowano

Wow! Fajna ta azjatycka kolekcjonerka! <ślini się>

biohazard-hd-remaster-collectors-package

Opublikowano

Śliczne to wydanie Resident  Evil. A co do śmieci gier pudełkowych, to uważam że ona tak szybko nie nastąpi

Opublikowano

Na pewno nie, nawet taki Retro City Rampage zostal wydany jako retail

15735155775_e6e4853070_z.jpg

2000 sztuk tylko na PS4

Opublikowano

W oczekiwaniu na nowy model ps3 wraz z obniżką... Liczę, że na playstation experience coś zapowiedzą. Model SS jest paskudny i podobno mieli płyty głośno.

fmmazk.jpg

Opublikowano

To prawda, jak konsola jest w dashu to jej praktycznie nie slychac, jednak jak gra leci z plyty i doczytuje dane to jest masakra. Jesli chodzi o wyglad to tu jest jeszcze gorzej niz z tym napedem.. a slim byl przeciez w porzadku.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Ale super gierki, U3, Ni Ma Kuni oraz pierwszy i trzeci Debil, to szczyty konsolowej zaje.bistości. PS3 is for the players. A oba Xcomy mam na backlogowej liście.

Opublikowano

Co prawda devile wymasterowalem na ps2, ale za 4 dyszki szkoda było nie wziąć. Marzy mi się jeszcze onimusha collection. Może z nową generacją capcom zlituje się i wydadzą te perełki w hd.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dziś pocztowe mega-combo, przyszły wszystkie nowe nabytki. Będzie giercowanie  :sorcerer:

2z8w21j.jpg

Dobiliśmy do setki panowie. Zacząłem wczoraj robić statystykę, ale wymiękłem przy 10 stronie :)

Marzy mi się jeszcze onimusha collection. Może z nową generacją capcom zlituje się i wydadzą te perełki w hd.

Mam to samo marzenie. Jest sporo takich serii które zasłużyły na odświeżenie. Onimushę i Shenmue brałbym w dzień premiery.

Opublikowano

VJ :wub:

Opublikowano

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII :obama:

Zapraszam na moją bombę z okazji setnej strony tematu.

EDIT: Pozostałe, też pofoliowane.

x5s4ua.jpg
2ahejk8.jpg

wrf8cj.jpg

zybinq.jpg

Edytowane przez Dark_Pharmacist

Opublikowano

Zamiast gry dostałem materac w ofercie PS+ :D

#sonytakiedobre

10553538_840088722708167_310983213556004

z zaoszczędzonych pieniążków zaś kupiłem KZ Mercenary w ofercie Deals of the week :)

10469916_840108906039482_431065651975082

Następny zakup 26/11 LBP3 tymczasem...

Opublikowano

O ja pjerdole :wub: dat RE 3 i Shemue i najlepsza konsola ever.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@Dark_Pharmacist

Rozpierdoliłeś system kolego. :mog:

Kevin-Butler-Mind-Blown.gif

Można zamykać. :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

O kur.wa! Dark_Pharmacist wygrał taniec z królową balu! Piękny zestaw, piękne gierki. A to zafoliowane Shenmue... <wkłada rękę w spodnie> 

Opublikowano

Wszystkie gry w foliach, trochę żeś się wykosztował biorąc pod uwagę, że samo Shenmue w folii to ~80$ :)

Opublikowano

No i popłynąłem... Hmmm muszę policzyć ile urlopu mi jeszcze zostało....

30kapu1.jpg

kbuj36.jpg

Opublikowano

Jaki masz kabelek do TV?

Opublikowano

Powinny być bany za takie foty :( najlepszy resident evil w folii i to jeszcze na dreamcasta...

Opublikowano

Jaki masz kabelek do TV?

Jadę przez zwykłe rca, lecz podpięte nie do tv a do amplitunera. Procesory Faroudja w amli sporo poprawiają obraz, no i na tv podają już przez hdmi Bez tego byłaby bieda i dźwigałbym kineskop z piwnicy.

Edit. Procki Faroudji mają funkcję DCDi, która ze starszymi generacjami konsol na nowych tv robi mniej więcej coś takiego:

faroudja-dvp-3000-dcdi-example.jpg

Edytowane przez Dark_Pharmacist