Velius 5 698 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jaki cover plate matko boska Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Starter okazał się niezły więc biedronko-kupon poszedł w ruch i po 2 dniach gra pojawiła się w paczkomacie. 116zł wyszło w sumie. Bardzo miłym zaskoczeniem jest 240 stronny oficjalny poradnik do gry firmy BRADYGAMES. Wróciły wspomnienia gier w dużych pudełkach :-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 kypq - masz 3DS'a z ujłesej? Czy może jest jakiś myk żeby gry z USA odpalić na palowskiej konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) był myk na regionfree w 3DS ale go załatali w nowych firmware'ach, tak więc zależy od softu http://www.idigitaltimes.com/new-3ds-region-lock-removal-how-region-unlock-free-play-japanese-and-european-games-437914 ragus poniżej dał działający link Edytowane 23 Lipca 2015 przez Wieslawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) był myk na regionfree w 3DS ale go załatali w nowych firmware'ach, tak więc zależy od softu http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1081283 http://smealum.github.io/ninjhax2/ Działa aż do 9.9. Sam mam 9.8 i poluję powoli na cubic ninja, bo leci do mnie jedna SZTYWNIUKTA gierka z japonii. Edytowane 23 Lipca 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Cyfrówka bo w Polsce pudełko praktycznie niedostępne: Edytowane 23 Lipca 2015 przez k0ntra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 I jak tu nie kochać OLX Ile dałeś? 50 zł + wysyłka jakieś 16 zł za pobraniem Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 I jak tu nie kochać OLX Ile dałeś? 50 zł + wysyłka jakieś 16 zł za pobraniem No to ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jeszcze mnie kręci na Ghouls n' Ghosts na SMD ale nie wiem czy warto wydawać 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) I jak tu nie kochać OLX Ile dałeś? 50 zł + wysyłka jakieś 16 zł za pobraniem Hahaha. Chyba powinienem się tam przenieść z allegro. Ja kupiłem pół roku temu SMD, ale nową (te zestawy z bezprzewodowymi padami) za 50 + wysyłka. Prawdę mówiąc jeszcze nic na tym nie ograłem, ale wierzę, że to był dobry zakup i wbrew temu co niektórzy hardcorowcy twierdzą, gry na niej nie mają problemu z synchronizacją obraz-dźwięk. Jak mają to pewnie skończy się na zakupie oryginalnego SMD. Edytowane 24 Lipca 2015 przez marcinwks Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Rozwiniecie pomysłu minigierek z Wario Ware. W sam raz na krótkie sesje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Zakup w tym tygodniu.. Jeszcze tylko na szybko dorwać x360 i jadę dalej poty gorące jeszcze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ofsajd 1 102 Opublikowano 24 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 czas odpocząć od sandbox'ów 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Apropo cexa dzisiaj wyrwalem w stacjonarnym zelde phantom hourglass wydanie pal tyle ze po holendersku z tylu za 35zl. Wrzuce zdj w pon. Jak dojdzie jeszcze druga oczekiwana gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Starter okazał się niezły więc biedronko-kupon poszedł w ruch i po 2 dniach gra pojawiła się w paczkomacie. 116zł wyszło w sumie. Bardzo miłym zaskoczeniem jest 240 stronny oficjalny poradnik do gry firmy BRADYGAMES. Wróciły wspomnienia gier w dużych pudełkach :-) Drogo coś. Na cdp.pl za 80 zł. Też się od jakiegoś czasu przymierzam ale nie jestem pewien czy pójdzie na moim lapku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 no tera staniało akurat bardzo :-) tak czy siak warto bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcinwks 1 002 Opublikowano 25 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 W oczekiwaniu na jeszcze jedną paczkę; lipcowy łup: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xmortex 400 Opublikowano 25 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 :obama: NARESZCIE LUCIFERS CALL OGRAM! Najgorsze jest to, że już kiedyś go miałem, ale głupi się za niego w końcu nie zabrałem i wyszło tak, że sprzedałem. Teraz na nowo ze mną No i przy okazji ogarnę Frozen Throne. #dominacjajakzaczasówps2 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. collins 111 Opublikowano 26 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 A to moje łupy z dzisiejszych zakupów - wszystko igła - cena: 350 zł 25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 OLX? Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Niet, lombardy w pewnym za(pipi)u. Miejscówki nie zdradzę, sam rozumiesz Wolę mieć na kolejnych polowaniach dobre branie Korciło mnie żeby jeszcze dobrać Rayman Origins za 25 zyli i opylić na allegro jednak aż takim Januszem nie jestem Były też obie części Darksiders w boxie (?) chyba za 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) @collins Patrząc na pudełka "igłą" bym tego nie nazwał. No chyba, że na myśli masz same płyty. Niemniej jednak udany zakup. @xmortex Gratulacje zakupu najlepszego dungeon-crawlera/jRPG ery PS2. Sam bym sobie drugi raz przeszedł, gdybym miał czas... Edytowane 26 Lipca 2015 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Colony Wars Red Sun, jakie to było dobre, ale bym sobie zagrał w jakąś kosmiczną strzelanke ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 A to moje łupy z dzisiejszych zakupów - wszystko igła - cena: 350 zł Onimushę 3 to bym od ciebie pożyczył jak się następnym razem zobaczymy (jeśli nie masz zamiaru jej ogrywać oczywiście), bo nie dokończyłem serii. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) @collins Patrząc na pudełka "igłą" bym tego nie nazwał. No chyba, że na myśli masz same płyty. Niemniej jednak udany zakup. @xmortex Gratulacje zakupu najlepszego dungeon-crawlera/jRPG ery PS2. Sam bym sobie drugi raz przeszedł, gdybym miał czas... Mówię o płytach. Pudełko ma czasami drugorzędne znaczenie gdyż nie jestem typowym kolekcjonerem. Nie przeszkadza mi uszkodzone pudełko czy brak instrukcji - najważniejsza jest płyta. Jakoś w tygodniu będę miał okaję nabyć MGS'a - pudełko w bardzo dobrym stanie, tak samo płyta, jedynie brak instrukcji cena 20 zł co mnie w zupełności satysfakcjonuje. A to moje łupy z dzisiejszych zakupów - wszystko igła - cena: 350 zł Onimushę 3 to bym od ciebie pożyczył jak się następnym razem zobaczymy (jeśli nie masz zamiaru jej ogrywać oczywiście), bo nie dokończyłem serii. ;/ A jak najbardziej - w sumie to sprawa wygląda tak że póki co kupuję a nie mam czasu ograć więc z pożyczeniem nie ma problemu. PS: Wyślę Ci na FB listę tego co mam to może zechcesz coś jeszcze . PS2: Reaktywacja O_o. Mam nadzieję że tym razem nic się nie spier**li. PS3: Jakby ktoś coś chciał z gier na PSXa to mogę się popytać - mój dealer ma wcholerę gierc, pewnie ma źródło w CEX or sth. Niemniej takie Dino Crisis 2 sprzedawał mi za 20 zł ale że wziąłem większy pakiet to cena poszła na dół. Spojrzałem ceny na allegro to można powiedzieć że strzał życia. Edytowane 26 Lipca 2015 przez collins Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi