Opublikowano 13 października 20168 l Dzisiejsza przysyłka ale patch 20gb na start to lekkie przegięcie
Opublikowano 13 października 20168 l Obiecany unboxing. Pierwsze testy i kalibracja już za mną, podobnie jak przejazd w Driveclub VR i bitwa w Rigs. Wrażenia mega intensywne. Prędkość w driveclub robi i to konkretnie, aż złapałem się na tym, że kontruję ciałem spodziewane na zakrętach przeciążenia. Rigs niestety zmielił mi błędnik. Skoki i upadki z dużych wysokości dają dość silne złudzenie realizmu do tego stopnia że po wylądowaniu zalewa zimny pot, a nigdy nie miałem lęku wysokości.
Opublikowano 13 października 20168 l O patrzcie co mi w piekarni sprzedali Durnie od steamu dopiero odblokuja gierke o 18, ehh.
Opublikowano 14 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trylogia Wieśka, Antalogia Elder Scrolls i udało się wyrwać Vite za niecałe 350 zł. Poduszkę zrobiła moja kobieta. @ficus - już przeszedłem 50‰ gram raczej z sentymentu. Edytowane 16 kwietnia 20232 l przez Kornolio
Opublikowano 14 października 20168 l nie odpalaj tego jak and dextera na vicie, autorow tego portu to sie powinno yebac
Opublikowano 14 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. miło zacząć dzień od odebrania paczki z takim cudem :3
Opublikowano 14 października 20168 l Widzialem preorder/steelboka w MM za 20zl czy cos takiego wczoraj
Opublikowano 14 października 20168 l Być może ale ani jednego ani drugiego nie powinno się dotykać w premierę czy, jeszcze gorzej, zamawiać w preorderze. Sandboxy mają to do siebie że nie warto.
Opublikowano 14 października 20168 l Nic nie zamawialem. Kupilem tylko steelbooka, podobal mi sie. Moze kiedys jak stanieje to kupie od handlarzy co sprzedaja same plyty (kradzione?!?!).
Opublikowano 14 października 20168 l Nic nie sugeruję. Takie tylko luźne przemyślenia względem ostatnich i nadchodzących premier. Tak mi się właśnie wydawało że to jeszcze nie pora na WD2.
Opublikowano 14 października 20168 l ty serio wierzysz, ze choc jedna osobe na to nabrales, ze chciales kupic vr?
Opublikowano 14 października 20168 l Bansai sie wystraszyl ze Don przejrzal jego numer z arbuzem i w ostatnij chwili kupil Xboxa. Tak bylo.
Opublikowano 14 października 20168 l ty serio wierzysz, ze choc jedna osobe na to nabrales, ze chciales kupic vr? ja się nabrałem Wierzyłem w kupno vr nawet wczoraj grając online w girsy kolegom mówiłem. Także brawo bansai strolowałeś mnie