Opublikowano czwartek o 07:112 dni 4 minuty temu, Mantis napisał(a):A mówiłem by walił zwłoki z wanny
Opublikowano czwartek o 10:422 dni 3 godziny temu, Mantis napisał(a):PS. Nawet nie wiecie ile musiałem się nabłagać by zerwał folię z ekranu i ramek.A to w czymś przeszkadza?
Opublikowano czwartek o 10:512 dni Teraz, Square napisał(a):A to w czymś przeszkadza?Robi z TV lustro i całkowicie skreśla zalety powłoki antyrefleksyjnej. Psuje to mocno doznania z oglądania za dnia. Sama folia też redukuje jasność i kontrast, bo nie posiada idealnych właściwości optycznych. Ta folia zawsze jest taniej jakości tworzywem. Ma tylko osłaniać matrycę przed zarysowaniami przy pakowaniu tv oraz jego wypakowywaniu. Plus zapobiega zabrudzeniu matrycy przy montażu. Takie są zastosowania tej folii. Ona sama pogarsza również kolory nadając też całości niewłaściwy odcień. Ostatnią rzeczą jest możliwość uszkodzenia matrycy poprzez jej przegrzanie, ale i sam klej może się zwulkanizować pod wpływem ciepła i późniejsze usunięcie folii może być dużym problemem.
Opublikowano czwartek o 17:562 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu Amazon zaczął wysyłać i dostałem swoją sztukę:Jakimś cudem nie uszkodziło sie pomimo kompletnego braku zabezpieczeń w paczce, a raczej papierze toaletowym udajacym kopertę (zwykła, nie bąbelkowa ...)Dodatkowo 3 dni doręczane przez kuriera pocztex więc cud, że nic nie pogięte. Edytowane czwartek o 18:312 dni przez Ins
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie coś mnie przywitalo na paczce:Zamówiłem z Blue Games na Allegro bo miałem kuponik na 25zł:Troszkę się zdziwiłem, że w paczce jest coś jeszcze oprócz gry. Miło
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Parę Nintendowych fabrycznie zamkniętych fantow. Dwie koszulki i ściereczka do czyszczenia okularów. Vinted jest pełen growych gratów za niewygórowaną cenę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do kolekcji kolejne gierki na Switcha.Dwa sztosy na Mega Drive.Udało się upolować crtka 14 cali w bardzo dobrym stanie i bardzo dobrą jakością obrazu. Polowałem na kineskop black matrix ale okazało się, że były stosowane tylko w większych TV. Jednak udało się kupić 14 black płaską więc jest dobrze.TV przeszedł serwis, nie chciało mi się z tym bawić, mam za dużo na głowie.I Lenovo Legion Go S, Steam Deck poleciał na olxa co ciekawe za więcej niż dałem za ten sprzęt który jest nowy. Kumpel kupił i bardzo mi podszedł ten sprzęt, jest oficjalnie wspierany przez steam os. Do tego dedykowane etui do GO S z amazona za 60 zł. Finalnie sprzęt wyszedł za 2049 zł. Od ceny 2499, 250 cashbacku i kolejne 200 ale niestety już w bonie na kolejne zakupy w euro rtv.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Na tym zdjeciu tv wyglada jakby byl caly plaski ale chyba jaks dope ma? Fajny.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 minut temu, Mejm napisał(a):Na tym zdjeciu tv wyglada jakby byl caly plaski ale chyba jaks dope ma? Fajny.Tak, normalny kineskopowy TV.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mój ulubiona taktyczna gra ever. Nie wiem jakim cudem mi to wpadło w ręce w latach 90.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dwójkę nie grałem, ale widziałem screeny z walk, i artstyle jest tam genialny. Chyba jest na switchu w grach z abo to kiedyś ogram.