Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Hey rozumiem ze czasy się zmieniają i ludzie będą kupować więcej digital (nawet ja sam mam w planach sie przeniesc na wersje cyfrowe) ale bądźcie bardziej kreatywni i nie róbcie zdjęcia telewizora jak jakieś małolaty , nie macie opcji zrobienia screenshot? p.s. jestem retro hipster i kupiłem se zegarek z gierka Wow, to sie nazwywa oldschool ! Ile dales ? Edytowane 27 kwietnia 20159 l przez saptis
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Nie grałem na piecu z 10 lat nie licząc HoM&M 3 i 4 na lapku i Commandosa 2 więc jaram sie jak dziecko. Troche jest do nadrobienia . Komp prawie gotowy. Ostatni większy zakup, ram i obudowa jeszcze i jedziemy z blacharką. Jestem strasznie ciekawy, wszystko mam bezprzewodowe i go podłącze pod tivika. Przypominam, że nie grałem w nic .
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skromne zakupy z kwietnia; w większości starocie na PS3:
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Ar nosurge - 80zł (+20zł wysyłka); Hypercollection - 133zł (+17zł wysyłka).
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Poczta rozwaliła mi pudełko Wziąłem bo ładny steelbook w idealnym stanie Monkey island gdzie dorwałeś? Nawet nie wiedziałem, że wydali w retail.
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l @Guernica ar nosurge z play-asii, a Neptunia z aukcji na eBay.uk @20inchDT z allegro
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Łał! Też nie widziałem że Monkey wyszedł pudełku. Rozumiem, że na płycie znajdują się dwie pierwsze części?
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wciąż pachnie nowością, na płytach ani jednej ryski. Jedyne minusy to mini pęknięcie na froncie pudełka i germańskie papiery. Gry mają wybór języka, więc spoko. Te mapki, instrukcje i naklejka Rockstarowa = do tego kupione za takie grosze, że aż smutno mi było płacąc.
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Kupiłem dla plakatu z wardęgą ))). Jak się przyjrzysz to zobaczysz zwiniętą chusteczkę do nosa. Edytowane 27 kwietnia 20159 l przez ping
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moje zakupy z ostatniego miesiąca: Nie mogę się oderwać od Xenoblade'a [antonio.jpg]
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Moje zakupy z ostatniego miesiąca: Nie mogę się oderwać od Xenoblade'a [antonio.jpg] Nie dziwię się. Port na 3dsa jest znakomity. Grać w coś tak ogromnego na małym ekranie to coś niesamowitego.
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Podoba mi się efekt 3d w Xenobladzie - granie nie przypomina mi gapienia się na ekran, tylko bardziej zaglądanie do świata gry przez okno . Od niedawna mam 3ds-a i robi to na mnie wrażenie.
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najlepszy kolor Lite'a w stanie praktycznie miętowym indahauz
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Wspieram zgreda niech ma za kilka lat pracy:) Najlepsze że chyba koso sam te kilka set czy nawet tysięcy pakował (na kopercie było napisane kosman publishing czy jakoś tak ) jeżeli numery się zgadzają to niezłą sprzedaż nakręcił (moja książka miała ok 1700 nr) Dodatkowo złożył autograf w środku Dzięki tej książce może pobyt w szpitalu minie przyjemniej Edytowane 28 kwietnia 20159 l przez blantman