Opublikowano 2 września 20159 l Jedyny egzemplarz na forumku MGSa V w wersji na One. niedługo będzie drugi
Opublikowano 2 września 20159 l Pierwszy raz spotykam się z tak idealnymi piratami. Naklejki idealnie równo przyklejone. Cartridge są bdb wykonane. Wszelkie napisy na naklejce, w tym słoneczko idealnej jakości Wytłoczenie na naklejce NIEWYRAŹNA GRAFIKA NA NAKLEJCE Save wszystkich gier jak najbardziej sprawny nie do odróznienia od oryginału póki się nie weźmie do łapy i się nie spojrzy na naklejkę Chce ktoś kupić?
Opublikowano 2 września 20159 l I dlatego nie zbieram GBA/DS gierek, wiecej piratow niz orginalow w obiegu
Opublikowano 2 września 20159 l Ja chyba kończę z arcade blockiem i wracam do nerdblocka... Dzisiaj dostałem t shirt dla Dejwa Pluszaka dla Masorza i kilka pierdółek w stylu zawieszki z fallouta , muzyka ze scotta , opaska na rękę zgadnijcie z jakiej gry oraz jeden pozytyw to Retro magazyn prawie cały poświęcony Metalowi i troszkę o innych skradankach:) I wiadomość pod progowa dla Rayosa. Zamów następnego Arcade Blocka ! Edytowane 2 września 20159 l przez blantman
Opublikowano 2 września 20159 l I wiadomość pod progowa dla Rayosa. Zamów następnego Arcade Blocka ! OMFG BIERE! Przysyłają do Polszy?
Opublikowano 2 września 20159 l muahahahahaha Rayos jaki szybki Tak przesyłają mi do Olsztyna to do krakowa też dojdzie
Opublikowano 2 września 20159 l <3 <3 <3 Kocham Cię Blantuś <3 Ile wysyłka? I przy wybieraniu koszulek, fitted men, to M to takie nasze L, czy raczej normalne rozmiary maja?
Opublikowano 2 września 20159 l wysyłka nie pamiętam ile ale razem wychodzi ok 90 zł całość. Tyle mi z karty pobiera czasem więcej czasem mniej zależnie od kursu. Sprawdź na ich stronie zanim się zdecydujesz ci napisze. Co do koszulki ja mam fittet xl i jest duuża to rozmiarówka amerykańska
Opublikowano 2 września 20159 l Z jedno dniowym opóźnieniem, ale mesjasz 2015 wstąpił i do mojego domu.
Opublikowano 2 września 20159 l Ja tam (pipi)a bym poznał. Nie ogarniam co pirat a co nie więc też trzymam się z dala. A kupiłeś na allegro? A jeśli tak to pójdzie szpagat?
Opublikowano 2 września 20159 l Ja tam (pipi)a bym poznał. Nie ogarniam co pirat a co nie więc też trzymam się z dala. A kupiłeś na allegro? A jeśli tak to pójdzie szpagat? OLX ale juz sie dogadalem z kolesiem i mi zwroci kase
Opublikowano 2 września 20159 l Ja tam (pipi)a bym poznał. Nie ogarniam co pirat a co nie więc też trzymam się z dala. A kupiłeś na allegro? A jeśli tak to pójdzie szpagat? OLX ale juz sie dogadalem z kolesiem i mi zwroci kase Good for you.