Skocz do zawartości

Interstellar

Featured Replies

Opublikowano

Nowy film Nolana, ogólnie mówiąc o podróżach w czasie. W rolach głównych m.in.: Matthew McConaughey, Michael Caine, Jessica Chastain i Anne Hathaway. Premiera w przyszłym roku, 7. listopada.

56651.6.jpg

Pierwszy zwiastun będzie można zobaczyć przed seansem Hobbita: Pustkowie Smauga, pewnie tylko w juesej, no ale miejmy nadzieję, że szybko trafi do internetu. A tak w ogóle to czeka ktoś z was na ten film?

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 346
  • Wyświetleń 43 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja go tak bardzo zapamiętałem, że jak to już nie pamiętałem potem jak wyglądał.

• ja chodze do kina tylko na LOTRA i hobbita dlatego sie waham xD

• Ten murzyn kuma teorie wzglednosci, radze szanowac.   Wodna planeta byla zaje.bistym pomyslem. Po pierwsze stereotypowe "woda zrodlem zycia" a z drugiej "ku.rwa ale czemu po pas, gdzie oni wyladowal

Opublikowano

Pewnie. Nolan to pewniak dobrego filmu jak dla mnie. Teraz obstawiam, że zaczną się wysypywać zwiastuny filmów z następnego roku. ;)

Opublikowano

co by nie powiedzieć o dark knight rises to jednak nolan z oryginalnym pomysłem to zawsze filmowe święto - idealny balans między kinem popcornowym, a czym ambitniejszym. wiadomo, że czekam.

Opublikowano

Nowy film Nolana, ogólnie mówiąc o podróżach w czasie. W rolach głównych m.in.: Matthew McConaughey, Michael Caine, Jessica Chastain i Anne Hathaway. Premiera w przyszłym roku, 7. listopada.

Czekam, czekam.

Opublikowano

Nolan od 13 lat zrobił tylko dwa dobre filmy, więc nie ma się na co napalać. Nie ulegam hype'owi, bo na Nolana zawsze ludzie biegną do kin i masturbują się w internecie, a potem wychodzi jak z Incepcją i Batmanem.

Opublikowano

Czyli zaje.biście. :thumbsup:

Opublikowano

Mimo, że ostatni Batman srogo mnie zawiódł i tak czekam. Hej, przecież to jeden z najzdolniejszych obecnie reżyserów stricte komercyjnych z - jak wspomniał TK - sporą szczyptą ambicji. 

Opublikowano

Ja się jaram okrutnie, bo to tematyka najbliższa mojemu sercu, KOCHAM podróże w czasie oraz z prędkością ponadświetlną/eksplorację nieznanych rejonów kosmosu.

Opublikowano

Reżyser sprawdzony, obsada również... Myślę, że będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze. Jaram się, a z ewentualnymi narzekaniami poczekajmy do trailera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=hRyCygIa3hE

Jakość taka sobie, ale wszystko widać i wszystko jest zrozumiałe, więc bez skrzywienia można się zapoznać.

Jestem zawiedziony. Zwiastun jest zlepkiem dokumentalnych ujęć, a te z filmu nie ukazują nic ciekawego. Do premiery jeszcze rok, więc nie dziwi powściągliwość wytwórni z ukazywaniem nowych materiałów, ale dla porównania teaser Incepcji to było coś, co maksymalnie rozpaliło moją wyobraźnię. Dla przypomnienia: 

Opublikowano

Nolan jest powściągliwy bo przecież po necie lata już zakończenie "Interstellar". Ja tam niczego nie czytam, teaser obejrzałem, czekam na premierę i tyle.

Opublikowano

bardzo podoba mi się ten teaser, trochę podobny do tego od "man of steel"

Opublikowano

Ale Gagarina to mogli pokazać w tych migawkach, a nie tylko USA FUCK YEAH...

Oby tylko tym filmem Nolan się zrehabilitował po wpadce z trzecim batkiem.

Opublikowano

Oby tylko tym filmem Nolan się zrehabilitował po wpadce z trzecim batkiem.

Hihi.

Opublikowano

Raptem pare ujec, ale muzyka robi bardzo. Czekam, Nolan to jeden z moich ulubionych rezyserow.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dzisiaj leciał przed Godzillą. Jeszcze bardziej najarałem się na film. :)

Opublikowano

Drugi trailer konkretny, ale nie urywa. Film oczywiście obejrzę z ciekawością. Tylko że po ostatnim Batku moje uwielbienie dla Nolana spadło do 15%. Zobaczymy co tu wyjdzie, trzymam kciuki.

Opublikowano

Na szczęście trailer pokazuje tylko momenty do samego startu i chwała im za to.

Jaranko.

Opublikowano

Wycieczka do IMAXA na 100%

Opublikowano

Mysle, ze lepszego filmu jak "Incepcja" Nolan juz nie stworzy, ale mam nadzieje, ze ten sie zblizy poziomem.

Opublikowano

Mysle, ze lepszego filmu jak "Memento" Nolan juz nie stworzy, ale mam nadzieje, ze ten sie zblizy poziomem.

Fixed

• 2 miesiące temu...