Opublikowano 29 listopada 201311 l Nowy film Nolana, ogólnie mówiąc o podróżach w czasie. W rolach głównych m.in.: Matthew McConaughey, Michael Caine, Jessica Chastain i Anne Hathaway. Premiera w przyszłym roku, 7. listopada. Pierwszy zwiastun będzie można zobaczyć przed seansem Hobbita: Pustkowie Smauga, pewnie tylko w juesej, no ale miejmy nadzieję, że szybko trafi do internetu. A tak w ogóle to czeka ktoś z was na ten film? Edytowane 29 listopada 201311 l przez MBeniek
Opublikowano 29 listopada 201311 l Pewnie. Nolan to pewniak dobrego filmu jak dla mnie. Teraz obstawiam, że zaczną się wysypywać zwiastuny filmów z następnego roku.
Opublikowano 29 listopada 201311 l co by nie powiedzieć o dark knight rises to jednak nolan z oryginalnym pomysłem to zawsze filmowe święto - idealny balans między kinem popcornowym, a czym ambitniejszym. wiadomo, że czekam.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Nowy film Nolana, ogólnie mówiąc o podróżach w czasie. W rolach głównych m.in.: Matthew McConaughey, Michael Caine, Jessica Chastain i Anne Hathaway. Premiera w przyszłym roku, 7. listopada. Czekam, czekam.
Opublikowano 30 listopada 201311 l Nolan od 13 lat zrobił tylko dwa dobre filmy, więc nie ma się na co napalać. Nie ulegam hype'owi, bo na Nolana zawsze ludzie biegną do kin i masturbują się w internecie, a potem wychodzi jak z Incepcją i Batmanem.
Opublikowano 1 grudnia 201311 l Mimo, że ostatni Batman srogo mnie zawiódł i tak czekam. Hej, przecież to jeden z najzdolniejszych obecnie reżyserów stricte komercyjnych z - jak wspomniał TK - sporą szczyptą ambicji.
Opublikowano 1 grudnia 201311 l Ja się jaram okrutnie, bo to tematyka najbliższa mojemu sercu, KOCHAM podróże w czasie oraz z prędkością ponadświetlną/eksplorację nieznanych rejonów kosmosu.
Opublikowano 1 grudnia 201311 l Reżyser sprawdzony, obsada również... Myślę, że będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze. Jaram się, a z ewentualnymi narzekaniami poczekajmy do trailera.
Opublikowano 14 grudnia 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=hRyCygIa3hE Jakość taka sobie, ale wszystko widać i wszystko jest zrozumiałe, więc bez skrzywienia można się zapoznać. Jestem zawiedziony. Zwiastun jest zlepkiem dokumentalnych ujęć, a te z filmu nie ukazują nic ciekawego. Do premiery jeszcze rok, więc nie dziwi powściągliwość wytwórni z ukazywaniem nowych materiałów, ale dla porównania teaser Incepcji to było coś, co maksymalnie rozpaliło moją wyobraźnię. Dla przypomnienia:
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Nolan jest powściągliwy bo przecież po necie lata już zakończenie "Interstellar". Ja tam niczego nie czytam, teaser obejrzałem, czekam na premierę i tyle.
Opublikowano 14 grudnia 201311 l bardzo podoba mi się ten teaser, trochę podobny do tego od "man of steel"
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Ale Gagarina to mogli pokazać w tych migawkach, a nie tylko USA FUCK YEAH... Oby tylko tym filmem Nolan się zrehabilitował po wpadce z trzecim batkiem.
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Oby tylko tym filmem Nolan się zrehabilitował po wpadce z trzecim batkiem. Hihi.
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Raptem pare ujec, ale muzyka robi bardzo. Czekam, Nolan to jeden z moich ulubionych rezyserow.
Opublikowano 17 maja 201410 l Drugi trailer konkretny, ale nie urywa. Film oczywiście obejrzę z ciekawością. Tylko że po ostatnim Batku moje uwielbienie dla Nolana spadło do 15%. Zobaczymy co tu wyjdzie, trzymam kciuki.
Opublikowano 17 maja 201410 l Na szczęście trailer pokazuje tylko momenty do samego startu i chwała im za to. Jaranko.
Opublikowano 17 maja 201410 l Mysle, ze lepszego filmu jak "Incepcja" Nolan juz nie stworzy, ale mam nadzieje, ze ten sie zblizy poziomem.
Opublikowano 17 maja 201410 l Mysle, ze lepszego filmu jak "Memento" Nolan juz nie stworzy, ale mam nadzieje, ze ten sie zblizy poziomem. Fixed
Opublikowano 30 lipca 201410 l http://www.indiewire.com/embed/player.jsp?videoId=00000147-8866-d7f0-a75f-bd7f65ec0000&width=480 nowy trailer