MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Brązowe 1. Ojciec Ukończ poziom „Ojciec”. 2. Cień Ukończ poziom „Cień”. 3. Cichociemny Ukończ rozdział „Cień” bez wywoływania alarmu ani dezaktywacji serwera zabezpieczeń. 4. Doktor Ukończ poziom „Doktor”. 5. Patriota Ukończ poziom „Patriota”. 6. Helghast Ukończ poziom „Helghast”. 7. Agent Ukończ poziom „Agent”. 8. Opiekun Ukończ poziom „Opiekun. 9. Nowy cień Ukończ rozdział „Zbawca” bez zwrócenia na siebie uwagi wrogów. 10. Argument siły? W misji „Zbawca” zabij 20 żołnierzy, po czym ukończ misję. 11. Przechytrzony W trybie dla jednego gracza zalicz poczwórne zabójstwo jednym granatem odłamkowym. 12. Wymanewrowani W trybie dla jednego gracza zastrzel 5 Helghastów podczas zjazdu na linie. 13. Sumienny zabójca Ukończ kampanię na dowolnym poziomie trudności, nie zabijając przy tym żadnego cywila. 14. Zbieracz Znajdź 50% przedmiotów do kolekcji w trybie kampanii. 15. Turysta Rozegraj grę na każdej mapie trybu wieloosobowego. 16. Zwiadowca Maksymalnie rozwiń dowolną rozwijalną zdolność zwiadowcy. 17. Żołnierz wsparcia Maksymalnie rozwiń dowolną rozwijalną zdolność żołnierza wsparcia. 18. Szturmowiec Maksymalnie rozwiń dowolną rozwijalną zdolność szturmowca. Srebrne 1. Martwy Ukończ poziom „Martwy”. 2. Niszczyciel Ukończ poziom „Niszczyciel”. 3. Przewaga ognia W kampanii zabij 6 Helghastów, strzałami w głowę, podczas jednego uderzenia adrenaliny. 4. Cienia nie da się zabić Ukończ kampanię na dowolnym poziomie trudności, nie ginąc ani razu. 5. Dominator Wygraj grę na każdej mapie trybu wieloosobowego. 6. Na dobrej drodze Ukończ 200 wyzwań. 7. Wyróżniony Zdobądź 500 wyróżnień. 8. Wiedza Znajdź wszystkie przedmioty do kolekcji w trybie kampanii. Złote 1. Zbawca: Ukończ misję „Zbawca” i zapobiegnij wybuchowi nowej wojny. 2. Elita komando cieni Ukończ wszystkie misje na wysokim poziomie trudności. 3. Elita trybu wieloosobowego Ukończ 400 wyzwań. 4. Milion punktów Zdobądź 1 000 000 punktów w trybie wieloosobowym. 5. Złota rączka Maksymalnie rozwiń wszystkie rozwijalne zdolności. 6. Rusznikarz Odblokuj wszystkie akcesoria do wszystkich broni. Platyna Bohater - Zdobądź wszystkie trofea KZ Shadow Fall !!! Postanowiłem założyć temat, bowiem gdzieś trzeba o tym rozmawiać, a jedyne sensowne miejsce wydaje sie byc tutaj Na początek chciałbym sie dowiedzieć ilu z nas zamierza sięgnąć po Platyne, a może ktoś juz ma ? Zapraszam... Edytowane 2 Grudnia 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 To na pewno będzie moja druga platyna na PS4 zaraz po ResoGun. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) u mnie jako 1 siadzie z tym, ze juz mam załamanie nerwowe, ponieważ nie chce mi zaliczyć "Cichociemny". misje przechodzę bez alarmów, oraz bez hakowania tych serverow. po trofeum ani, widu ani słychu :confused: edit. dobra, juz wiem !!! tłumaczenie jest zyebane - chodzi o bez alarmowe hakowanie ich. ot co. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez MEVEK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Trofea wpadają aż miło chociaż znajdziek nie chce mi się szukać, wolę masterować na najwyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Trofea wpadają aż miło chociaż znajdziek nie chce mi się szukać, wolę masterować na najwyższym poziomie ja juz mam zaliczony hard, bowiem na nim zaczalem(stare nawyki) :-P Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 a jak ma się ten poziom do Elity z K2? bez większego problemu zaliczałem ale gorąco było w pałacu Radeca Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) tu jest znacznie łatwiej... choć w samej końcówce można dostać nieźle w kość, to i tak ma sie nijak do KZ2 jakby co to mam mały patent, ale najpierw próbuj samodzielnie. Edytowane 5 Grudnia 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
kangurello19 3 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 ile KZ ma aktów ? Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Powiedzmy ze 9 Gre przeszedlem od razu na hardzie zeby wpadl pucharek i odblokowac Weterana ale tu nie ma weterana Moze to i dobrze bo musial bym chowac sprzet podczas grania ;d Edytowane 10 Grudnia 2013 przez smallv86 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 chyba ich poyebało z tymi trofeami za multi myślałem, że platynę zrobię, ale wątpię żeby chciało mi się tyle grać żeby zrobić złotą rączkę i rusznikarza Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 ja robie, ale przyznam sie ze boostuje z kolesiami, jak tylko jest okazja. inaczej sie nie da, a platynke chce mieć. mozesz sie dolaczyc jak chcesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 ja robie, ale przyznam sie ze boostuje z kolesiami, jak tylko jest okazja. inaczej sie nie da, a platynke chce mieć. mozesz sie dolaczyc jak chcesz.. Mevek może masz cheć razem pograć ja strasznie masakruje multi, jak coś daj znać dzisiaj wieczorem na pewno będę około 20:00. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) bardzo chetnie ale nie dzis. mloda chce bym z nia obejrzal Titanica z Leo :-D takze nie ma szans na dzis - pania w ciazy sie nie odmawia mozemy jutro, w niedziele i tak konkretnie w poniedzialkowa noc? Ale sprecyzuj co chcesz robic!? Edytowane 21 Grudnia 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
MichiRTK 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Cześć. Jak ktoś jest chętny na ustawkę po trofiki, to zapraszam Moje PSN ID: Viper1899 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja również chętny na lekki boost w multi - codziennie po 19. Mevek, masz jakieś sprawdzone patenty ?PSN: giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 penthouse jest najlepsza arena do boostowania. spotykacie sie we dwójkę na dachu i robicie co chcecie używając spawn beacon assist po 10, czy jak tam chcecie. czasem mozna robic naraz w tym samym czasie, ale to juz zalezy od waszego postepu. ja jestem out, bi gierki juz nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 chyba ich poyebało z tymi trofeami za multi :confused: myślałem, że platynę zrobię, ale wątpię żeby chciało mi się tyle grać żeby zrobić złotą rączkę i rusznikarza Ja już mam rusznikarza bez przekrętów, gram uczciwie i odkrywam wszystko krok po kroku;) nie jest to takie trudne, wystarczy trochę samozaparcia;) Jedyne co może być czasochłonne to pistolety, ale starasz się grać na planszy mur, lecisz na stronę przeciwnika, zawsze jest pełno graczy, którzy grają snajperami wchodzisz na górę i z najbliższej odległości robisz headshoty:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Też próbuję to zrobić bez przekrętów, rusznikarza wbiłem bez problemu, ale ta złota rączka taka łatwa nie jest i idzie jak po grudzie. Jeszcze mi zostało jakieś 350 killi w maskowaniu, 150 przez nanotarczę, 250 dronem wsparcia, 150 wieżyczką, 250 wsparciem powietrznym, 300 ogłuszeń wybuchem i 200 asyst zaopatrzenia. Przesadzili z tym trofeum w uj. Najgorzej będzie wymaksować maskowanie i te latające drony :confused: Na liczniku jakieś 30-40 godzin, a tu tyle do zrobienia jeszcze. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
MichiRTK 0 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja robię na boostowaniu tylko złotą rączkę. Yakubu jak masz ochotę zrobić to razem, to wyślij invita na Viper1899 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Air Drone support - tez sa przegięte. trzeba 400 zabić, gdzie jeden dron zabija 1-3 przeciwników na ustawce jak nieruchomo stoją, takze nie chce wiedzieć, jak to wygląda w normalnej grze. Ja w KZ mam przegrane 20h normalnie, reszta to boost. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja robię na boostowaniu tylko złotą rączkę. Yakubu jak masz ochotę zrobić to razem, to wyślij invita na Viper1899 nie kuś, nie kuś, chcę to na legalu zrobić Air Drone support - tez sa przegięte. trzeba 400 zabić, gdzie jeden dron zabija 1-3 przeciwników na ustawce jak nieruchomo stoją, takze nie chce wiedzieć, jak to wygląda w normalnej grze. Ja w KZ mam przegrane 20h normalnie, reszta to boost. W normalnej grze różnie, raz 0 przez cały mecz, a czasem jak nikt nie zwraca uwagi na niebo to się da nawet ponad 10 w jednym meczu zrobić. Reguły nie ma, najlepsza mapka dla latającego drona to Park, tam można ładnie skosić przy każdej misji w Warzone na 24 graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zrobilem "Rusznikarza" - nie bylo tak zle. Teraz rozwijam wszystkie zdolnosci i juz widze, ze zajmie to kilka razy wiecej godzin. Gra sie przyjemnie, wiec mam nadzieje, ze wbicie platyny bedzie sama przyjemnoscia. Narazie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
willi22 1 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ile zajmuje godzin wbicie wszystkich pucharków w multi ? bez botowania tylko czystka gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Mi zajęło 100 miodnych godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
willi22 1 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 łoo matko a tak chciałem platynke pierwszą wbić, no zobaczymy będę walczył o nią Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi