Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

Opublikowano

bierz octavie 1.9tdi, kazdy mechanik da rade, wystarczy młotek!

• Odpowiedzi 9 tys.
  • Wyświetleń 700,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

zdecydowalem, ze odpuszczam szukanie s13 na rzecz SKODY OKTAWII, oczywiscie z 1.9TDI i w nadwoziu KOMBI, ktore w razie kryzysu/wojny posluzy mi jako mobilny nocleg.

No i w razie agresji sowietów dużo by nie była brzydsza gdyby lufe jej domontował 

Opublikowano

ja bym się wstydził jeździć audi czy bmw, mam za dobre wykształcenie, za dobrą prace i za małe ego.

Opublikowano

Co polecacie do 25 tysiaków ? Aktualnie śmigam mazdą 3 2006 rocznik z podtlenkiem lpg. Mam zamiar jej się pozbyć w przyszłym roku na rzecz czegoś nowego bo na gazie już przelatane ma 60 tyś i pewnie będą zawory wypalone niedługo już. Chyba że nic z tych rzeczy to zostawię jeszcze. Diesle odpadają, tak sobie oglądam te oferty i myślę nad FIATEM BRAVO xd seatem leonem albo ewentualnie jak hajsu skapnie to bwm serii 1  (ale ta opcja akurat najmniej) albo volvo s40.

Pewnie założę gaz do tego ale bez przymusu. 2x na miesiąc jakaś dłuższa trasa 100km. Miesięcznie z 500km robię ogólnie 50%miasto 50% trasa.Bagażnik ważne żeby narty zmieścił w zime, to chyba tyle, kombiki odpadają jedynie hatchbacki/sedan/kupe. Silnik 2.0 max chyba. Nie oczekuję sportowych odczuć ;p spalanie do dychy benzyny w mieście. Rocznik 2007+

Edytowane przez Sig

Opublikowano

BMW E36

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Chciałem zaproponowac 25 matizów. I tak pomyslalem, robili go wogole w innym kolorze niż żabozielony?

Opublikowano

Chciałem zaproponowac 25 matizów. I tak pomyslalem, robili go wogole w innym kolorze niż żabozielony?

Matiz? tylko pomarańcz/stare złoto!

Cabrio, a raczej kabrio w sznurku http://daewooforum.pl/temat12992.html

Edytowane przez balon

Opublikowano

@Sig

Z tych, co zaproponowałeś to chyba Fiat Bravo jest całkiem rozsądny. Tak samo jak Volvo, ale mi się akurat nie podoba. Generalnie, cena do 25k i rocznik nowszy niż 2007 to dość spore ograniczenie. Może jakieś Mondeo?

Opublikowano

Mondeo nie kupię do 25tysi chyba że jakiegoś trupa z początku produkcji. Opel astra H jeszcze jest tani. 4-5 letnie autka do 28 tysięcy.

Opublikowano

Citroen C4? W porównaniu do niemieckiej konkurencji w nowszych rocznikach jest dużo lepiej wyposażony w porównywalnych cenach. Do tego silnik 2 litrowy najlepiej bez turba idealnie nadaje się do gazu. Sam takim jeżdżę i chwalę. Do wnętrza da się przyzwyczaić ;)

Opublikowano

Ależ to musi być muł, nie brał bym niczego w takiej budzie co ma mniej niż te 115km.

Opublikowano

Z drugiej strony może właśnie ciekawy egzemplarz, bo dla większości za słaby. Niby bym nie kupił z takim silnikiem mając podobny budżet, ale w sumie tak się ułożyło, że na co dzień jeżdżę słabszym i też się da.

Opublikowano

Ależ to musi być muł, nie brał bym niczego w takiej budzie co ma mniej niż te 115km.

Do tej pory miałem forda z 88 kucykami i nie narzekałem :) więc te 12 dodatkowych chętnie przyjmę. Nie jestem Kubicą dróg więc 200 koni mi nie trzeba. Na razie jutro znajomy z Forda sprawdzi mi VIN i się go na żywo obejrzy. 

Opublikowano

Jakie 12 dodatkowych, nie rozumiem czegoś

Koni, bo w ogłoszeniu jest błąd ten model ma w wersji 1.6 dwa silniki jeden ma 100 KM a drugi 115

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Dobra, już rozumiem o co chodzi, to ogłoszenie trochę mnie zbiło z tropu. Jak pierwszy raz zerknąłem na ogłoszenie, to przeczytałem 85 km i się zdziwiłem, bo właśnie słyszałem tylko o 100 i 115. Sporo interesowałem się tematem, ale patrzyłem głównie na starsze wersje przed liftem, dlatego jak wpisałem focus 1.6 85 i wyskoczyły mi dane silnika 1.6 85 koni, który dostępny jest w aktualnym Focusie, pomyślałem, że widocznie dodali go kiedyś do gamy Focusa II i o niego chodzi.

Teraz jestem przekonany, że ten egzemplarz ma 85 ale kilowatów, co czasem podają np. Niemcy i wtedy wychodziłby jednak bardzo rozsądny 1.6 Ti-VCT 115 koni.

Opublikowano

sprawdziłem VIN i jest to 115 konna wersja ze zmienną faza rozrządu niestety odpuściłem bo wersja jeśli chodzi o wyposażenie jest najbiedniejsza, gdyby cena była niższa można było się zastanawiać, a tak pozostanie szukać dalej.

Opublikowano

Przeglądam z perspektywy innych ofert :) jakby cena była niższa o 1000 zł to ok, ale sprzedawca chce tylko uciąć końcówkę a to za mało.