December 12, 201312 yr Skoro mamy temat do dzielenia sie friend-codeami, to dlaczego nie miec tematu z Nintendo ID, skoro juz weszlo w zycie i mamy miiverse na mesjaszu konsol? Zawsze to jakas forma komunikacji... RayosPL
December 12, 201312 yr O kurde, nie wiedziałem że można śledzić innych graczy. Dawajcie wszyscy swoje ksywy. Będziemy mieli własnego mini facebooczka.
December 13, 201312 yr Dobra opcja Oby pociągnęli to dalej i NID zastąpiło całkowicie FC (najbardziej poroniony pomysł ever). Miiverse to była chyba najlepsza nowość na WiiU więc niech to rozwijają GodSpeed Ninny! To jakby ktoś mnie szukał: CyberMichal
December 14, 201312 yr Dodałem wszystkich, prócz balona1984, bo nie mogę go znaleźć. Mój NID: MangaRyu
December 15, 201312 yr to ja też Moje id to : gwynbleeid Chciałem blantman ale pomyślałem że nintendo mogłoby się to nie spodobać Dałem following wszystkim tutaj w temacie poza balonem bo nie może go znaleźć
December 17, 201312 yr id:sttarh Pytanie czy zastępuje ono fc czy nie? W ogóle gdzie znajdę kod FC :E wiem, że to głupie pytanie ale szukam i znaleźć nie moge beka.. 1 rok z konsola xD
March 18, 201412 yr Wpiszę się jeszcze tutaj bo w Miiverse społeczność ma jakiś sens (rysowanie <3) w przeciwieństwie do friendlisty bez powiadomień... SlupekPL Dodałem większość osób z tematu do "śledzenia".
July 1, 201511 yr Przyznam, że trochę ubogi to system. Te pobieranie demek, które mogę odpalić 30 razy, te friendcody...
July 1, 201511 yr Przyznam, że trochę ubogi to system. Te pobieranie demek, które mogę odpalić 30 razy, te friendcody... 30 razy to luksus, są takie które odpalisz tylko 5 razy.