Skocz do zawartości

Nintendo ID

Featured Replies

Opublikowano

Skoro mamy temat do dzielenia sie friend-codeami, to dlaczego nie miec tematu z Nintendo ID, skoro juz weszlo w zycie i mamy miiverse na mesjaszu konsol? Zawsze to jakas forma komunikacji...

RayosPL

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sekmitarz

Opublikowano

O kurde, nie wiedziałem że można śledzić innych graczy. Dawajcie wszyscy swoje ksywy. Będziemy mieli własnego mini facebooczka.

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie dlatego wpadlem na pomysl stworzenia tego tematu ;) 

Opublikowano

Dobra opcja :) Oby pociągnęli to dalej i NID zastąpiło całkowicie FC (najbardziej poroniony pomysł ever). Miiverse to była chyba najlepsza nowość na WiiU więc niech to rozwijają GodSpeed Ninny!

To jakby ktoś mnie szukał: CyberMichal

Opublikowano

Dodałem wszystkich, prócz balona1984, bo nie mogę go znaleźć. Mój NID: MangaRyu

Opublikowano

Moje ID to JurekM identyczne mam na Wiiu.

Opublikowano

to ja też :) Moje id to : gwynbleeid   Chciałem blantman ale pomyślałem że nintendo mogłoby się to nie spodobać :P  Dałem following wszystkim tutaj w temacie poza balonem bo nie może go znaleźć:)

Opublikowano

id:sttarh

Pytanie czy zastępuje ono fc czy nie? W ogóle gdzie znajdę kod FC :E wiem, że to głupie pytanie ale szukam i znaleźć nie moge :D beka.. 1 rok z konsola xD 

Opublikowano

Friend code znajdziesz w friend list jeśli dobrze pamiętam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wpiszę się jeszcze tutaj bo w Miiverse społeczność ma jakiś sens (rysowanie <3) w przeciwieństwie do friendlisty bez powiadomień...

SlupekPL

Dodałem większość osób z tematu do "śledzenia".

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

nie dodasz. na 3dsie mozesz znajomkow dodawac tylko przez friendcodea

Opublikowano

Przyznam, że trochę ubogi to system. Te pobieranie demek, które mogę odpalić 30 razy, te friendcody...

Opublikowano

Przyznam, że trochę ubogi to system. Te pobieranie demek, które mogę odpalić 30 razy, te friendcody...

30 razy to luksus, są takie które odpalisz tylko 5 razy.