Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 320,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dostałem na urodziny zestaw do robienia własnego biwa z brewkitu (ekstraktu)   Siadłem z ziomkami w kuchni i ugotowaliśmy wywar. Odstawiliśmy na tydzień na burzliwą fermentację, potem n

• JJ i Milo  

• Od prawie dwóch lat bawię się w robienie piwa z brewkit-ów z małą modyfikacją, czyli dodatkowo daję chmiele oraz jakieś przeróżne skórki czy zioła.    Jak się okazała już pierwsza warka wysz

Opublikowano

Dobrze, że nie z Marzeny.

Opublikowano

Prosiak znowu masz problemy w pracy, że atakujesz bogu ducha winną wymyśloną przez forumek osobę?

Opublikowano

ostatnio w lidlu zakupiłem dwie sztuki misia wojtka - summer ale z miętą jakąśtam, polecam serdecznie. na targach w poznaniu mi bardzo podeszło.

piwo-mi%C5%9B-wojtek-surgepolonia-wr%C4%

Opublikowano

Jak bedzie to chętnie spróbuję, ciekawe jak ta mięta wychodzi w piwie.

Ostatnio piłem Kormoran Warminskie Rewolucję i bardzo pijalne było, weszło bardzo szybko, polecam. 

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano
6 minut temu, Plugawy napisał:

Jak bedzie to chętnie spróbuję, ciekawe jak ta mięta wychodzi w piwie.

Ostatnio piłem Kormoran Warminskie Rewolucję i bardzo pijalne było, weszło bardzo szybko, polecam. 

dla mnie ta mięta nie pasuje w ogóle do piwa, a ten biedny Miś Wojtek to jeden z gorszych wynalazków jakie piłem - chyba że coś w nim zmienili, albo trafiłem na jakąś słabą warkę (piłem 2 lata temu w wakacje), natomiast zwykły summer ale z wrężela wrzucony wyżej jest super, ostatnio zrobiłem sobie większy zapas na nadchodzące upały ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, ofsajd napisał:

dla mnie ta mięta nie pasuje w ogóle do piwa, a ten biedny Miś Wojtek to jeden z gorszych wynalazków jakie piłem - chyba że coś w nim zmienili, albo trafiłem na jakąś słabą warkę (piłem 2 lata temu w wakacje), natomiast zwykły summer ale z wrężela wrzucony wyżej jest super, ostatnio zrobiłem sobie większy zapas na nadchodzące upały ;) 

No cóż nie napawa mnie to optymizmem, ale i tak sprawdze z ciekawości. Lubię miete i lubię piwo. Piwo z mięta wydaje się dobrym pomysłem :D

Opublikowano
W dniu 23.07.2018 o 19:16, Grabek napisał:

miętą jakąśtam

Syryjską miętą to bardzo ważne, bo p*laki sie obesrali na fanpage'u browaru wrężel, że co kurła nie ma p*lskiej mięty?

Z ich browaru na wakacje spoko jest to 

dsc-3626.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

El Fruto jest niesamowity.

Opublikowano

Miłosław Bezalkoholowa Ipa

pierwsze bezalkoholowe piwo ktore mi smakuje, tak można żyć <3

Opublikowano

W Żabkach jest

Opublikowano

Najs, muszę sprawdzić.

1 na 100 jest też teraz w wersji miód-pigwa, ale w sklepach nie widziałem, na Fejsie mi mignęło. co za wysyp nisko i bezalkoholowych browarów ostatnio.

Opublikowano

Asortyment w Żabkach to random, u mnie zazwyczaj nie ma nic z ciekawych rzeczy, o których się tu pisze.

Opublikowano

Smakuje powoli i jest fajnie. Oleiście, esencjonalnie i mocno w smaku - słód żytni strasznie mi robi. Rozsądna, nieprzesadzona goryczka również. :obama:

2lu6p78.jpg

Opublikowano
W dniu 26.07.2018 o 09:29, _Be_ napisał:

W Żabkach jest

Do tego za 2,99 :cebula:

Moim zdaniem zjada 1 na 100 Kormorana, ale nie każdemu podejdzie aromat bergamotki (nie przesadzony) w tym piwie.

Opublikowano
22 minuty temu, Pryxfus napisał:

Do tego za 2,99 :cebula:

No mi o tym Kermit pisał, że jest wchodzę do żabki i nie widziałem w lodówce więc wziałem bavarie pszeniczną i potem przy kasie patrze, że jest i tak już się nie skusiłem wtedy ale w planach mam chociaż miłosław to nie jest browar przez mnie lubiany