Opublikowano 12 lutego 20223 l Właśnie mojego ulubionego porterka malinowego szukam, daj znać gdzie kupisz
Opublikowano 12 lutego 20223 l 2 x 0.33 Barley Wine to wciąż bardziej opłacalny deal niż .5 które lata najczęsciej w okolicach tych 9-10zł. Nice.
Opublikowano 12 lutego 20223 l W polomarket zwykły porter komesa 5.99, ten malinowy 7.99, ale to wjechało jakoś w styczniu i nie każdy sklep pewnie jeszcze ma.
Opublikowano 12 lutego 20223 l Polecam, chyba najlepsze bezalkoholowe jakie piłem. Pojemność jednej pinty, od góry nałożone pazłotko, więc fajny szczegół. Cena ok. 5 zł, widzialem tylko w kerfurze.
Opublikowano 12 lutego 20223 l 21 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Wziąłem na test, LIDL. Wyczuwam ostro apijalne gówno. xddd Fałszywy alarm - całkiem smaczne, ciemne piwo. Smak ostrygi nieistniejący. Spróbowałem też Imperial Pastry Stout z tego samego browaru i 2/10 przez nieprzyjemny posmak kakao, absolutnie chybiony pomysł.
Opublikowano 23 lutego 20223 l @Paolo de Vesir 25.02 ponownie akcja w Lidlu 4 + 4 na wszystkie butelkowe piwa, pamiętaj o aplikacji i aktywacji kuponu
Opublikowano 23 lutego 20223 l W ten sam dzień 12+12 w biedrze. Dotyczy piw w butelkach bezzwrotnych.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Mój znajomy, co umarł na marskość wątroby zwykł mawiać: "lepsze 12 piw, niż 11".
Opublikowano 23 lutego 20223 l Godzinę temu, mitra napisał: W ten sam dzień 12+12 w biedrze. Dotyczy piw w butelkach bezzwrotnych. Szkoda, że w Biedrze nie ma ani pół dobrego piwa.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Dokładnie. Nie ma w czym wybierać, same goownotyskie i temu podobne wielkokoncernowe.
Opublikowano 24 lutego 20223 l Nie no nie gadajcie, Beck jest świetny tylko ciężko go upolować, jak nie próbowaliście to polecam. Edytowane 24 lutego 20223 l przez Arkady
Opublikowano 24 lutego 20223 l W gazetce Biedronki nic nie ma że jutro 12 + 12 a było przecież chyba 3 soboty temu ale do Lidla obowiązkowo trzeba się wybrać
Opublikowano 24 lutego 20223 l 9 godzin temu, messer88 napisał: Widział ktoś może w lidlu ostatnio Paulanery 0,0? 9 godzin i nikt nie odpisał. Więc chyba nie
Opublikowano 24 lutego 20223 l Widziałem w zeszły weekend, ale one bywają ostatnio wybiórczo i nieregularnie.
Opublikowano 25 lutego 20223 l Z mojej aplikacji wziąłem tradycyjnie krafty, portera zdublowałem bo jest, a na aplikacje dziewczyny wzięliśmy bażanty co by i ona się napiła
Opublikowano 25 lutego 20223 l U mnie tak: Brakuje Portera Malinowego, którego właśnie spożywam, oraz Bojana brownie, który zajumała moja dziewczyna. Szkoda, że tylko piwa w butli były w promocji, puchy były ciekawsze w moim Lidlu.
Opublikowano 25 lutego 20223 l 31 minut temu, Rozi napisał: Lubię style pastry, smakują jak wypieki :3 Piłem tego Stouta i miał nieciekawą teksturę, do tego smakował jak rozrobione z wodą kakao. Spróbowałbym na jakimś innym piwku.
Opublikowano 27 lutego 20223 l Ta promocja w Lidlu jest bardzo dobra 2,20 za Krombachera to super cena, szkoda że inne piwa brałem po tym że mi się podobało a okazało się o smaku dynii. Poszedłem z dwoma telefonami a wystarczy podać numer jak w Biedronce , następnym razem biorę na 3 numery i 24 piwa wpadną w super cenie. Polecam piwo piernikowy foch o smaku piernika bardzo dobre jest też piernik z czekoladą.