Opublikowano 16 lipca 20186 l Prosiak znowu masz problemy w pracy, że atakujesz bogu ducha winną wymyśloną przez forumek osobę?
Opublikowano 23 lipca 20186 l ostatnio w lidlu zakupiłem dwie sztuki misia wojtka - summer ale z miętą jakąśtam, polecam serdecznie. na targach w poznaniu mi bardzo podeszło.
Opublikowano 23 lipca 20186 l Jak bedzie to chętnie spróbuję, ciekawe jak ta mięta wychodzi w piwie. Ostatnio piłem Kormoran Warminskie Rewolucję i bardzo pijalne było, weszło bardzo szybko, polecam. Edytowane 23 lipca 20186 l przez Plugawy
Opublikowano 23 lipca 20186 l 6 minut temu, Plugawy napisał: Jak bedzie to chętnie spróbuję, ciekawe jak ta mięta wychodzi w piwie. Ostatnio piłem Kormoran Warminskie Rewolucję i bardzo pijalne było, weszło bardzo szybko, polecam. dla mnie ta mięta nie pasuje w ogóle do piwa, a ten biedny Miś Wojtek to jeden z gorszych wynalazków jakie piłem - chyba że coś w nim zmienili, albo trafiłem na jakąś słabą warkę (piłem 2 lata temu w wakacje), natomiast zwykły summer ale z wrężela wrzucony wyżej jest super, ostatnio zrobiłem sobie większy zapas na nadchodzące upały
Opublikowano 23 lipca 20186 l 1 minutę temu, ofsajd napisał: dla mnie ta mięta nie pasuje w ogóle do piwa, a ten biedny Miś Wojtek to jeden z gorszych wynalazków jakie piłem - chyba że coś w nim zmienili, albo trafiłem na jakąś słabą warkę (piłem 2 lata temu w wakacje), natomiast zwykły summer ale z wrężela wrzucony wyżej jest super, ostatnio zrobiłem sobie większy zapas na nadchodzące upały No cóż nie napawa mnie to optymizmem, ale i tak sprawdze z ciekawości. Lubię miete i lubię piwo. Piwo z mięta wydaje się dobrym pomysłem
Opublikowano 25 lipca 20186 l W dniu 23.07.2018 o 19:16, Grabek napisał: miętą jakąśtam Syryjską miętą to bardzo ważne, bo p*laki sie obesrali na fanpage'u browaru wrężel, że co kurła nie ma p*lskiej mięty? Z ich browaru na wakacje spoko jest to Edytowane 25 lipca 20186 l przez _Be_
Opublikowano 26 lipca 20186 l Miłosław Bezalkoholowa Ipa pierwsze bezalkoholowe piwo ktore mi smakuje, tak można żyć <3
Opublikowano 26 lipca 20186 l Najs, muszę sprawdzić. 1 na 100 jest też teraz w wersji miód-pigwa, ale w sklepach nie widziałem, na Fejsie mi mignęło. co za wysyp nisko i bezalkoholowych browarów ostatnio.
Opublikowano 26 lipca 20186 l Asortyment w Żabkach to random, u mnie zazwyczaj nie ma nic z ciekawych rzeczy, o których się tu pisze.
Opublikowano 26 lipca 20186 l Smakuje powoli i jest fajnie. Oleiście, esencjonalnie i mocno w smaku - słód żytni strasznie mi robi. Rozsądna, nieprzesadzona goryczka również.
Opublikowano 27 lipca 20186 l W dniu 26.07.2018 o 09:29, _Be_ napisał: W Żabkach jest Do tego za 2,99 Moim zdaniem zjada 1 na 100 Kormorana, ale nie każdemu podejdzie aromat bergamotki (nie przesadzony) w tym piwie.
Opublikowano 27 lipca 20186 l 22 minuty temu, Pryxfus napisał: Do tego za 2,99 No mi o tym Kermit pisał, że jest wchodzę do żabki i nie widziałem w lodówce więc wziałem bavarie pszeniczną i potem przy kasie patrze, że jest i tak już się nie skusiłem wtedy ale w planach mam chociaż miłosław to nie jest browar przez mnie lubiany