Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hyrule Warriors

Featured Replies

Opublikowano

Kijem przez szmatę nie tknę takiej formuły. No nic trzeba czekać na Zeldę WiiU.

• Odpowiedzi 82
  • Wyświetleń 44,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

Szczerze, to nie wiem co o tym myśleć... Z jednej strony, to fajnie, że Nintendo bawi się spin-offy i łączenie serii (gdzie Pokemon Conquest 2 się pytam!!!), ale to Koei i ich Dynasty Warriors... Swoj

• W Tych grach na ogół klepie sie stojących niemrawych przeciwników czekających na w(pipi). Już na tych filmikach widać, nie spieszy im sie do walki, jedynie bossom klepiacym na pałę. W Hokuto no Ken pr

• XboxOne!PowerPlay!
    XboxOne!PowerPlay!

Pod względem graficznym gra prezentuje się bardzo ubogo. Otoczenie jest wykonane z niskiej jakości tekstur w fatalnej rozdzielczości. Cienie są brzydkie. Jedynie główny bohater prezentuje się w miarę

Opublikowano

Ty nie musisz, ja od lat czekałem na tego typu spin-offa gdzie Linkiem mógłbym w pełni gracji skopać tyłki bokoblinom i całej reszcie mięsku armatniemu ze świata Zeld. Nie dośc że graficznie gra się bardzo ciekawie wyrobiła to jeszcze muza to czysty remiks z Zeld (tyle że rytmiczniejsze). Darcie Linka robi swoje i po multi tym bardziej to spróbuje (o dziwo jestem jedną z tych osób które lubują się w głownych częśćiach DW - Empires i Legends mnie nie kręcą).

Opublikowano

Kazde Dynasty Warriors odrzucalo mnie na kilometr, a fakt ze zamiast wojownikiem bede w te pionki naparzac linkiem, na pewno tego nie zmieni. Tym bardziej filmiki mnie w tym utwierdzaja. (Za to czaje sie na Lego City Undercover i po wakacjach zawita w czytniku)

Opublikowano

I tak nie kupie, ale mogliby dać Groose'a.

Groose2.jpg

Opublikowano

#Eksajt. Do takiej gry z całą pewnością się przyda. Ciekawe jak będzie z czasem - to niby tylko slasher ale nie zaszkodziłaby spora ilość poziomów. Potwierdzono już jakieś DLC?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nigdy nie grałem w dynasty warriors więc nie wiem czy ta formuła mi przypasuje, ale gra wygląda bardzo ładnie. najbardziej podoba mi się ta dziewczynka z parasolem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fi jako grywalna postać? Ciekawe ilu graczy będzie umyślnie ją zabijać na dziesiątki sposobów, za to, jak męczyła w Skyward Sword...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wrażenia po Directcie?

Gierka zapowiada się zacnie dla fanów serii ale wiążę się z nią przykry fakt- Nintendo wkracza na drogę preorderowych DLC. Będzie kilka kostiumów do rozdania na różne sposoby, ciekawe jaki dostanie Ultima i czy będą do kupienia za grosze w eShopie.

Opublikowano

Europejska limitka :

z16429880Q,Hyrule-Warriors.jpg

szkoda że jest wybrakowana o zegar względem japońskiej wersji :(

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Jeżeli cena nie powali to limitka będzie warta swego. Ciekawe czy może zdecydują się na drugą limitkę z tym zegarem bo przedmiot zacny i takiego Triforcea z chęcią postawiłbym przy łóżku :-] Po ND tym bardziej utwierdziłem się że dla mnie jest to tytuł obowiązkowy. Nic tylko zacierać łapki :-]

Opublikowano

Bardzo podoba mi się to, co zobaczyłem. Wybronili się z gry zrobionej na "odpie,rdol".

Opublikowano

Łykam na premiere w takim razie, cena zacheca. Ultima ma 169 zwykla 199 z szalikiem. Zaszaleje i wezme z szalikiem ;)

Czekam na best-play jeszcze, czyli od MK8 moj ulubiony sklep od nintendo, bo jeszcze nie wystawili nic.

Opublikowano

fajny szaliczek, chętnie opatuliłbym się nim w zimie.

Opublikowano

Polski dystrybutor szaleje, jeszcze nie było premiery a ceny już spadły :)

Zwykłe wydanie może kupić już za 149zł a limitkę za 179zł :)

Edytowane przez Dobos

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie znam tego sklepu, aż za niskie te ceny.

Kupiłem na best-play.pl mają za 155 + 10 wysyłka.

Jednak zrezygnowałem z szalika :(

Opublikowano

Dlaczemu? :(

Ja wziąłem limitkę w konsoleigry.pl i odbiorę osobiście, dobry deal o ile sklep się wywiąże :)

Opublikowano

Widzieliscie ta limitke w japonii? Az plakac sie chce ze na ebayu po 450$ chca :(

edit: wsadzam zdjecie

-zelda-musou-hyrule-warriors-treasure-bo

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Martwi mnie jakość tego szalika. Z tego co czytałem na anglojęzycznych forach i stronach jest długi, ale jego skład to 100% acryl i do tego made in china.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktoś jeszcze nie zamówił to niech nie kupuje tej gry w Ultimie- sporo podnieśli ceny, limitki aż o 50zł!

U konkurencji ceny bez zmian :) a Menago do preorderów dorzuca kody na dodatkowe stroje:

http://www.menago.pl/hyrule-warriors-limitowana-edycja-preorder-wiiu-p-5355.html

Edytowane przez Dobos