Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Platinum Club

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał(a):

Normalnie do zdobycia jest przecież.

Podobno jak się ominie w czasie normalnej gry to później już ich się tyle nie pojawia żeby to wbić ale tak jak pisałem nie wie co trzeba zrobić żeby to nie wpadło.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 397,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TWISTED METAL (#25) - nie rozumiem ludzi, którzy nie rozumieją fenomenu car combatów w Polsce. To musiało być coś konkretnego!!! To musiało mieć pier.dolnięcie!!!! Zbliżała się ćwiara!!! Subtelny jubi

• Pora na małe podsumowanie z mojej strony, nie wiem czy to rok, czy więcej lub mniej, w każdym razie zacznę tam gdzie skończyłem ostatnio  Jeśli coś powtórzyło to sorki, sam już tego nie pilnuję, co op

• Lollipop Chainsaw (PS3)     Ocena gry: 7,5/10 Trudność platyny: 4/10 Fun platynowania: 7/10 W pewnym sensie “gra legenda”, kolekcjonerski kąsek dla zbieraczy (na rynku

Opublikowano
  • Autor

One wyrzucają te znajdzki wymagane do ulepszenia smoka z tego co pamietam, a tym samym zebrania bota/stroju. Po przejściu gry też się chyba pojawiają, więc nie powinno być żadnych problemów.

Opublikowano
  • Autor

No ogólnie łatwa platyna do wbicia w jednym przejściu. Najgorszy właśnie ten trofik za odbicia pocisków.

Opublikowano

HITpLq6WQAEdAgz?format=jpg&name=4096x409

Mouse P.I. For Hire - wróciłem po platyne. Gierka na tyle ma swój urok i akcje ze znów dałem sie jej wciągnąć na dłużej. Nawet do karcianki przysiadłem na spokojnie.

Wszystko na spokojnie idzie zebrać przy pierwszej przeprawie, gdy wyższy poziom trudności do 100% nie jest wymagany. Standardowo mamy tutaj "łatwy, średni i trudny" poziom, który dostosowujemy do własnego doswiadczenia. Najważniejsze to pamiętać o zadaniach pobocznych zanim udamy sie w teren. Wspominam o tym ponieważ znajdzki pominięte możemy odkupić w sklepikach porozrzucanych po mieście. Z tym ze aby one sie tam znalazły (te pominięte magazyny, karty i komiksy), trzeba najpierw odblokować i odwiedzić daną lokacje. Później należy tylko wykupić dany przedmiot. Niestety waluta w grze jest limitowana, wiec nie zachęcam do wykupywania wszystkiego, gdyż będzie nam ona potrzebna do mini-gry karcianej "baseball" - dokładnie 1500 monet za rozegranie 30 meczy + 6 000 za wykupienie specjalnych wysokich kart od sklepikarza.

Kilka porad odnosnie gry w karty...

Ponieważ miałem już cały set, a co za tym idzie klika mocnych kart w rękawie to zasiadłem do gry. Najpierw gramy jako pałkarz, a później jako miotacz. Po 5 rund każda partia. Najważniejsze to mieć dobre karty z wysokimi liczbami. Podobnie jak w grze "wojna" wygrywa karta z wyższa liczba oczek. Jeżeli jest remis to AI rzuca moneta.

Wszystko zależy od kart. Można wyłożyć jedną albo dwie jezeli taką posiadamy. Tak zwaną kartę taktyczną która wzmacnia kartę główna. Przy całej tali kart przeciwnik nie ma szans. Niektóre rundy wygrywałem ze znaczna przewaga 5 - 0 lapka

Taktyka jest prosta... jak widzimy ze przeciwnik wyrzuca jedna kartę to tez rzucamy jedna ale mocna, aby mieć pewność zwycięstwa. Kiedy rzuca dwie możemy mu sie podłożyć i rzucić jedna słabą i wykorzystać to w drugiej rundzie albo wypalić swoje mocne karty np: 8 + kartę taktyczna 2 i gość klęka. Gra wygląda tak samo we wszystkich rundach. Zmieniają sie tylko pozycje na planszy. Nie jest to gwint ale tez można sie wkręcić )

W całej grze znajduje sie nieco ponad 10 000 monet. Sa one porozrzucane po całym świecie a także wypadają one praktycznie ze wszystkiego: z zabitych przeciwników, skrzyń i beczek, sekretnych miejsc których jest w brud i oczywiście zamkniętych sejfów. Jedna z rzeczy nie do wykupienia sa schematy na ulepszenie naszych pukawek. Sa one wyłącznie do podniesienia w świecie gry, a minimalna ich ilość która musimy znaleźć to 72. Pominięte przepadają. Dobre wieści sa takie ze jest ich więcej niż nam potrzeba, bo wszystkich dokładnie jest 80 schematów. Pominiecie kilku nie robi nam większego problemu. Reszta dzbanów tyczy sie wykorzystania elementów otoczenia w trakcie potyczek jak: spuszczenie ciężkich obiektów na głowy 20 przeciwników, podpalenie ich pobliskimi beczkami z paliwem, czy po prostu zabicie 10 oprychów w 20 sekund. Ukryte trofea z reguły wpadają z automatu podczas fabularnej rozpierduchy lapka

platinum Trudność: 2/10, Fun: 8/10, Czas: 25h platinum

Opublikowano

Mouse P.I. For Hire - jak widzę po ,,platynce" dla tego gierdajła: jest przyjemnie (bo nie chodzi tu o łatwość od razu), jest klimatycznie, nostalgicznie, no i z dużą dozą vibe'u i funu. Kusicie gawiedzi, oj kusicie, żeby sobie coś takiego w pudełku na Ps5 kupić. Łatwa ,,Platyna", no i wpadło by od razu do kolekcji na półkę. :D

Opublikowano

Ja na pudełeczko tez sie skusze. Juz teraz maja 750K cyfrowych egzemplarzy sprzedanych. Jak dojdzie pudło to przeczuwam ze bańka pęknie. A może juz pękła ohboy

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał(a):

Pewnie z tego, że premiera wersji pudełkowej jest w lipcureggie

Ja je... dobrze wiedzieć :D patrzę ludzie grają więc nawet nie brałem tego pod uwagę. Już do Empiku chciałem zażalenie pisać :D

Opublikowano

Zamówiłem jakiś czas temu za 39.99 jurkow i sie tak zastanawiam czy to jest ta właśnie wersja? Tyle dodatków w cenie, czy to możliwe woot