Opublikowano 14 października 20168 l Multi, coop, horda, ktos cos? Bede sie pisal raczej na wszystko. Z Tobą zawsze. Właśnie gram w multi więc jak masz ochotę to daj jakiś znak. Bo tak chyba od pół godziny afczysz w menu. xd
Opublikowano 14 października 20168 l Kampania w coopie to raczej przyszly tydzien u mnie bo jutro pewnie nawet przy konsoli mnie nie bedzie, najlepiej od razu z grubej rury na wysokim poziomie trudnosci w poniedzialek zaczac. Za to na jakis test-run hordy bym sie dzisiaj pisal, ot tak bez spiny zeby zobaczyc z czym to sie je. Jacys chetni? @suteq obiad robilem i teraz go jem
Opublikowano 14 października 20168 l No ja, izi i sutek wlasnie skonczylismy pierwsze posiedzenie w hordzie, a wy co? Teraz wlasnie figus dolaczyl i gumis, nie (pipi)c sie tylko wbijac.
Opublikowano 14 października 20168 l muszę iść po baterie do pada pewnie koło 21/21.30 się pojawię, jbc to zapraszajcie Edytowane 14 października 20168 l przez _K_
Opublikowano 14 października 20168 l Mi pudziany przejadly sie chyba najbardziej ze wszytskich tytulow Ona. O ile wracajac do Xboxa po raz kolejny w Horizon 2 doslownie wsiaklem, w 3ki mimo wad nie wyobrazam sobie sprzedac - od HALO nie moge sie oderwac, tak Gearsy jakos mi nie siedza. Nigdy nie bylem super fanem multi TPP, Hordy zawsze gralem malo - teraz jeszcze podzial na 60 fps w Multi/botami i 30 w pozostalych trybach bija po oczach. Sam nie wiem - wszystko niby fajnie, ale jakos tak chu.jowo....
Opublikowano 14 października 20168 l Pelen squad, 40 fala na normalu i przerwa, dzieje sie W tych koncowych falach naprawde sporo na ryj moga wziac.
Opublikowano 14 października 20168 l Trzeci akt, dzieje się. Bardzo klimatyczna miejscówka. Najbardziej krew się gotuje, gdy Juvies skaczą wszędzie po ścianach. Jak skubane widzą piłę, to obchodzą człowieka szerokim łukiem. Dobre SI. Walki z pouncerami
Opublikowano 14 października 20168 l Pelen squad, 40 fala na normalu i przerwa, dzieje sie W tych koncowych falach naprawde sporo na ryj moga wziac. ale dalej nie dało rady na normalu
Opublikowano 14 października 20168 l HAV7N i jego lancer :[ Goty granie bylo w super squadzie, ale troche wstyd wam powinno byc ze klap was musial zebrac do grania jak jakis hycel. xD Cale granie na koncu zostalo podsumowane haslem LGBT: Lancer, Gnuszer [tak, gnuszer xd], Boomshot i Torque bow. Okazalo sie tez ze wszyscy oprocz havena sa z Sosnowca Ekipa: Pierwszy mecz ever od czasow premiery Girsow 3: Szkoda ze nie slychac czata (da sie to jakos ustawic na przyszlosc?), np. w 2:04 jaralem sie jak dziewczynka kogos spalilem... a potem... A tutaj drugi (1:05, myslal ze nie widze XD): Potem moze zuploaduje reszte, mam co najmniej z 10 takich filmikow po 5 minut, dosc sporo pogralismy tym samym 10 osobowym squadem.
Opublikowano 14 października 20168 l Ja po pobraniu odpaliłem na chwilę kampanię i 2 mecze w multi zagrałem. Jak te Gyrosy robią! Nie mogę się doczekać hordy.
Opublikowano 14 października 20168 l dobre było jak z bansaiem w drugim filmiku się nawzajem rozwaliliśmy Kto pierwszy wstanie
Opublikowano 14 października 20168 l Gnuszer ! Epicka gierka byla, oby wiecej. DonSterydo - Walisz na Insane?
Opublikowano 14 października 20168 l Tutaj byliscie orani mocno [4:30 ] choc ta akcja w 30 sekundzie jak podczas skoku mi nogi odyebales suteq to uffff :obemi: albo jak hejwen z pila lecial na mnie w 1:13 i sie nadzial na granata XDDDDDDD
Opublikowano 14 października 20168 l Dobra dobra weź filmik z ostatniego deadmatcha tam kto inny był orany Za to odkryłem że nie umiem w king of the hill ... Jak w bf chciałem odzyskać punkt za wszelką cene i wbiegałem w 4 przeciwników Edytowane 14 października 20168 l przez blantman
Opublikowano 14 października 20168 l Kto inny byl orany? Konfabulacje, pomowienia, oszczerstwa, prosze go nie sluchac.
Opublikowano 14 października 20168 l pięknie się dziś grało koledzy właśnie skończyłem kampanię i początek z tymi robotami tak średnio bym powiedział ale dalej już niesamowity gearsowy feeling, świetne akcje, wspaniały dizajn miejscówek. Niemniej finał trochę z dupy, bieganie wielkimi robotami ok ale boss jakiś niesatysfakcjonujący. ;/ ps. po napisach jeszcze jest jedna scenka xD Edytowane 14 października 20168 l przez _K_
Opublikowano 15 października 20168 l Jak ktoś ma się podzielić kluczami na GoW1 i 2 to chętnie przygarnę.