Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 129,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.youtube.com/watch?v=nHSYn3LAWug   pespespespespespespespespespespespespespespespespespespes <333

• Widzę, że niektórzy na forum próbują wylewać falę hejtu na nowego pesa. Myślę, że grałem na tyle długo aby się wypowiedzieć. Przytoczone w temacie wady rzeczywiście są, ale to od podejścia gracza zale

• Nie wierze, po prostu nie wierze, co tutaj piszecie. Te filmiki ktore tu wrzucacie sa fajnie zmontowane. Ale gra wyglada jak PES 2014 z poprzedniej generacji konsol. Te same animacje, z dodanymi kilka

Opublikowano

A Ricardo Castro ? :) Obronca który w każdej Brazyli jako napadzior grał :)

Ja twardo ustawiałem go na obronie, bo miało być realistycznie ;)

Zawsze na obronie. Ogólnie w każdym przypadku starałem się jak najwierniej grać (formacja, taktyka). Realizm ponad wszystko.

Wertowanie wiadomości piłkarskich itp. kiedyś było trudniejsze. Dobrze, że były skarby kibica i telegazeta w TV ! :D

Opublikowano

A Ricardo Castro ? :) Obronca który w każdej Brazyli jako napadzior grał :)

Ja twardo ustawiałem go na obronie, bo miało być realistycznie ;)

ja też :)

kozak sie grało w pesa 6 online- b często jedna połowe miało sie zalagowaną ( wzalezności czt było się hostem). Jak widac Konami do dziś sie nie nauczyło robic online...miejmy nadzieję, że 15 to zmieni.

Opublikowano

pamiętam jak grałem z koleszką z niemiec w pes6 i chciał sie ze mną założyć o stówke, ja spłukany wtedy byłem więc mu mówie że nie bo nie mam kasy, ale później wygrałem z nim i tylko sobie plułem w brode że jednak mogłem :( i ten gol Eto na 2-1 który pamiętam do dzisiaj, byłem też na wycieczce klasowej w jakimś hotelu kisiliśmy ogóra, schodze do salonu na dół i tam patrze że ziomek, a właściwie syn właścicielki hotelu sobie gra właśnie w pes6 na dużej plaźmie, spytałem czy moge też grać, no i tak graliśmy, dostawał 1-0, 2-1, 3-0 itd bo kutach zawsze chciał rewanż dopóki ze mną nie wygra :yao: i tak graliśmy do wieczora dopóki nie wygrał skromnym 1-0, pamietam ze wtedy cisnąłem realem madryt z robinho na czele, ehh dobre czasy :cool:

Opublikowano

Miałem kolegę, kozak w tę gierkę (PES 6). Graliśmy o browarki, czasem o 10 zł za mecz. Fajne były piwne mecze, gdy obydwaj na fazie siedzieliśmy z 0,5 metra od tv :)

Opublikowano

W PES 6 był jeszcze Zidane?

Opublikowano

Adriano w pes6 to było ku.rwa masakracja :D

w tamtych czasach miał przydomek mr.kwadrat
Opublikowano

W PES 6 był jeszcze Zidane?

Chyba tak, ale jeszcze jako "nie-klasyk", także nie miał odpowiednich statystyk odzwierciedlających jego skillsy. 

Ja z braćmi od zawsze lubowaliśmy w klasykach i dlatego mocno ubolewam, bo nowe odsłony są mocno ograniczone w tej kwestii(W starych częściach oprócz kilku reprezentacji byli jeszcze pojedynczy zawodnicy). Mieliśmy swoje teamy, graliśmy turnieje o grajków(nigdy nie zapomnę jak brat stracił Pele), robiliśmy transfery itp <3 Cantona, Van Basten, Zico, Baresi, Rivelinho, Breitner, Sivori, Denis Law - gwiazdy "mojego" Interu. Nie wspominając już o reszcie - Maradona, Di Stefano, Best, Eusebio, Gulit i dziesiątki innych wymiataczy. Obiecałem sobie, że przy PES 2015 wrócę trochę do tych czasów ...

Opublikowano

No i najwspanialszy ze wszystkich - BONSAK :)

Na pesmasterze go nie ma na chwile obecna :(

Opublikowano

Media markt szwajcarska Poznan wlasnie pes 2015 trafil na pólki cena 189zl - info z innego forum, ja mam troche daleko ;[

Opublikowano

Ktokolwiek będzie kupował PESa na PS3?

Opublikowano

Media markt szwajcarska Poznan wlasnie pes 2015 trafil na pólki cena 189zl - info z innego forum, ja mam troche daleko ;[

Lipa jakis przyglup dał lewe info.
Opublikowano

To mortis miał juz grę w czwartek z CDP.

Jednak nie[emoji3]

A może?? I tylko hype dla sklepu robi[emoji3]

Opublikowano

znajomy na friendliscie wczoraj juz gral ale tez chyba robi w tym best-play

Opublikowano

Dzisiaj był update 1.0

nowe buty ,buźki i transfery

dzisjaj objade galerie handlowe , mm, tesco ,real może gdzieś będzie...

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

Cóż, dzisiaj się nie uda raczej kupić, trzeba będzie poczekać do czwartku / piątku (przynajmniej w Łodzi :P )

Opublikowano

Lol, wszedlem dla jaj na PSN,  a tam juz jest mozliwosc sciagania, takze ja juz sie jaram. Za 80 minut + instalacja bede gral.

Opublikowano

To w końcu pre-load ;)
Ja zamówiłem ostatecznie w Komputroniku,  cena z dostawą to 195zł , więc nie jest źle. Żaden ze znanych mi sklepów w Łodzi i tak nie będzie miał gry przed premierą.

Opublikowano

mylisz się ;)

jest już w EURO RTV, trzeba zrobić zakup online z odbiorem w sklepie