Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gwarancja i awaryjność Xbox One

Featured Replies

Opublikowano

Zwiecha, odłącz zasilanie, odczekaj parę minut niech spadnie napięcie, 

Przed kolejną próbą odłącz wszystko z usb

• Odpowiedzi 878
  • Wyświetleń 104 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trafić na sprawnego Xboxa One-bezcenne.  Wygląda na to  że ta konsola to po prostu nieudany prototyp.

• Podziwiam, że chciało Ci się liczyć.

• Nie wytrzymałem, wkur... się i pojechałem po raz kolejny do sklepu, jednak podłączyli mi konsole żeby sprawdzić i nie zapeszać ale było akurat 24% aktualizacji i chodziło cichutko, ucieszyłem się ale

Opublikowano

Ja tak miałem jak konsola padała tj. gry się instalowały a za chwilę nic nie szło dalej. Zawieszanie też miałem ale najczęściej w dishonored, takie halo np. działało praktycznie bez zarzutu. Tylko później był czarny ekran i konsola nie dawała obrazu. Generalnie xox są wadliwe a skorpiony to tragedia.

Opublikowano

ja ostatnio zauważyłem że niektóre gry długo się uruchamiają , a potem wywala błąd że "za długa próba uruchomienia gry. spróbuj ponownie"

muszę uruchomić jakieś inne i dopiero zaczynają działać te poprzednie, ciekawe czy to początek fuckupu?

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to jest faktyczny problem ale nie zwiastuje awarii konsoli. Uciążliwe ale zesrać się nie zesra. 

Najbardziej mnie zastanawia dlaczego tylko coś takiego mam w pubgu, jak sie zawiesi to robi bajzel z całą konsolą. Jednak ps4 to niezawodny sprzęcior, trzy lata bez żadnych problemów.

Opublikowano
10 godzin temu, Mikołaj napisał:

Jednak ps4 to niezawodny sprzęcior, trzy lata bez żadnych problemów

Takie bajki to możesz dzieciom sprzedawać :usmiech: 

Opublikowano

Przy grze w pubga konsola zlapala zwieche. Szybki restart i prosze: 

GJtAqjd_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

ty chyba koniec bo robilem reset do ustawien fabtycznych wedle instrukcji producenta i nic to nie dalo. Ja yebie. Nigdy wiecej zakupow na olx. Typek powiedzial ze konsole obejmuje gwarancja ale papierow nie bylo w kartonie. 

Opublikowano

Ale co za problem. Konsole masz przecież zadejestrowaną a jak nie to napisz do supportu. No i w zasadzie to współczuję. Ja przechodziłem przez to samo tylko że 2 razy odsyłałem do naprawy i teraz mam 3 xox.

Opublikowano

Teraz musze wydrukować list przewozowy wygenerowany przy składaniu zgłoszenia gwarancyjnego, zamówić kuriera i czekać na powrót. 

Eh

Opublikowano

Mój Scorpion przy PUBG też dostaje pier.dolca. zaraz po włączeniu gry wentylator wchodzi na wysokie obroty i praktycznie cały czas chodzi glosno.
Kilka razy też się konsola wyłączyła po prostu, raz pojawił się komunikat o wylaczeniu ze względu na przegrzanie, gdzie Xbox był chłodny.
Zauważyłem że wyłącza się przy wejściu w dym z granata albo jak płynę łódka i patrzę na fale[emoji52]
Poszła do serwisu i już wraca, zobaczymy czy naprawia.

Opublikowano

Podczas aktualizacji systemu zatrzymuje mi się pobieranie na 717 Mb (9% pobierania) i po chwili wywala błąd. To jest aktualizacja z końca kwietnia... kod błędu 0x80072ee2. Nie pomaga hard reset, ściąganie po kablu/wifi, reset routera... jakieś rady?