Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Raymana ograłem na 360 ale z braku czasu po łepkach. Chętnie go przejdę raz jeszcze :) Fajnie, że ten przeciek okazał się prawdą.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 346,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Może ktoś wie czy kod na DLC z USA zadziała na koncie i regionie PL/UE?

Ewentualnie jeśli taki kod nie zadziała to czy załatwi sprawę zmiana regionu na XO na USA?

Edit: dobra, nie zadziała.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Kody na gry/dodatki na Xboksie, co do zasady, nie mają podziału na regiony.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na markjecie leży doa 5 last round core pack czyli darmowa i okrojona wersja pełniaka

Nie mogę nigdzie namierzyć na stronce... Tylko wersja za 35 i 170 zł...

Opublikowano

A to nie jest przypadkiem, że ta wersja za 35 zł ma wersję F2P za darmo?

Opublikowano

Bankowo była za free, w życiu bym nie dał kasy za core fighters

Widocznie stwierdzili że online, czterech zawodników i wszystkie mapy to za dużo i jak chcesz grać to szykuj hajs

Opublikowano

Jakby ktos byl zaiteresowany to jest 50% off na Diablo 3 dla Golda. Ja juz zakupilem, mozna pozbyc sie pudelka :)

Opublikowano

Za tyle co jest cyfrowa wersja to kupiłem pudełkową nówkę  :reggie:

Opublikowano

Jak można pozbyć się takich śliczności? :banderas: 

2mfn5u1.jpg

Opublikowano

to fakt pudelka xbox one sa swietne, ale rowniez wole wersje cyfrowe

Opublikowano

Z ciekawszych cenowo rzeczy na regionie USA:

Lego The Hobbit $12

Lego Marvel Super Heroes $5

The Lego Movie Videogame $9

Opublikowano

Jakby ktoś się wcześniej nie załapał, to Rayman Legends najwyraźniej został w GwG na kwiecień.

Opublikowano

Jak dokonać zakupu w US marketplace? Myślałem ze przejdzie zakup przez kartę kredytowa mastercard ale niestety... Jak to wyglada z paypal? Sa jakieś problemy? Jakieś dodatkowe ustawienia? Prowizje?

Edit: dobra ogarnalem :) kilka postów wcześniej był link do generatora zdrapek na stronie Microsfotu, wygenerowalem tyle ile potrzebowałem i zero problemów z płatnością mastercard.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez prz3mus

Opublikowano

Na XBL można kupwać przez Paypal? 

Opublikowano

Jakby ktoś się wcześniej nie załapał, to Rayman Legends najwyraźniej został w GwG na kwiecień.

A nie jest czasami tak, że gra w GwG leży 2 miesiące i dopiero znika?
Opublikowano

To zależy, jedną są dwa miesiące inne znikają po miesiącu. W kwietniu jest Child of Light, Rayman Legends i Pool Nation FX.

Opublikowano

Tak, przynajmniej 2 dni temu był

Opublikowano

Co z tym bilardem? Jest sens w ogóle ściągać? Co się tam wyprawia? Dobre na relaks jak snooker na eurosporcie?

Opublikowano

Co z tym bilardem? Jest sens w ogóle ściągać? Co się tam wyprawia? Dobre na relaks jak snooker na eurosporcie?

Gra się w bilard ;) W temacie ze screenami możesz zobaczyć jak to wygląda.

Opublikowano

Proszę wytłumaczcie mi dlaczego nie mogę nic kupić na XBL jak dzisiaj doładowałem sobie konto zdrapka 50pln. Gdy próbuję cos kupić wyskakuje mi  komunikat : ''brak ważnych opcji płatności''

Natomiast jak sprawdzę profil to pisze ze na koncie Microsoft jest 50pln.