Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

To jest powszechny problem z grą, na forum developera wiedzą o tym od kilku dni, pracują nad kolejnym patchem.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 364,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Już działa normalnie.

Opublikowano

Ostatnio kasowałem gry z pamięci X360 i teraz się okazało, że nie mogę już FX2 pobrać na X360 bo jest region lock - ciekawe jak to zrobiłem, że grałem i kupowałem stoły na X360 wcześniej :P

Opublikowano

Ciekawe. A jaki masz region? Bo w pl chyba nie ma w ogóle Pinballa na X360. Chyba kupię te stoły z TFA (grałeś?). Co prawda gram mało ale jak już odpalę to lubię mieć wybór. Irytowała mnie ostatnia sytuacja ze stołami i żałuję, że nie kupiłem na X360 bo i tak pojawiają się na One pózniej.

Opublikowano

Mam konto PL. teraz pamietam, ze chyba przed migracja jeszcze kupowalem, a pozniej cos z kontem na UK. Najwazniejsze, ze mam wszystko na Xone. Tych stolow cosa w promo nie mam.

Wczoraj mialem niezle granie, na jednym zrobilem 232 mln pkt, chyba 40 mi ta partia trwala :P

Opublikowano

Wszystkie stoły SW za 50 zł. Deal niezły jak za 13 stołów. Ja mam 7 ze starej/nowej trylogii i są bardzo ok. Chyba dokupię jeszcze pack z 2 stołami z ostatniej części i mi starczy.

Generalnie polecam, choć jesli chodzi o Pinball FX2 to przy Donie to jestem pikuś.

Opublikowano

Mam tylko 36 stołów  :reggie:  Nie wiem jak to się stało, że nie kupiłem stołu Deadpoola jak ostatnio był w promocji, może chory byłem ;)

Opublikowano

Pytanie: jak mam dwa konta na konsoli i jedno ma Golda, to na drugim też mogę grać jakbym miał Golda, dobrze zrozumiałem?

Czy to samo działa z zakupami w Marketplace? Mając Golda na koncie B, to kupując z konta A będę miał ceny dla subskrybentów?

Opublikowano

Konto Gold jest od miesiąca w górę. Inne zdrapki tylko na granie online.

Opublikowano

a ja mam zdrapki 48h które pozwalają pobierać m.in. Games with Gold na Xbox one i regularnie korzystać z promocji :) tych ze strony mjr.mn

Opublikowano

Elite Dangerous za 75 zl (-50%).

Opublikowano

ma ktoś na zbyciu 2 dniowy kod na golda? Z chęcią to unravel przytulę :cebula:

Opublikowano

polecam elite dangerous. Tylko musicie mieć tak ze 20 h na opanowanie podstaw i lubić duzo czytać manuali. Dodatkowo trzeba mieć anielską cierpliwość na misjach . Goty  :)

Tak serio gra robi wrażenie ale jest trudna i jak ktoś chce coś łatwego to lepiej nie tykać.

Opublikowano

Polecam Unravel, jest właśnie w promocji za 44 zł. Kto nie grał - niech się nie zastanawia.

Opublikowano

No nie wiem, nie wiem. Nie jesteś zbyt przekonujący. :(

Opublikowano

Przypomnieć Ci Ori?

Poza tym czy ja Cię kiedyś oszukałem?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A przypomnieć Ci co ja mówiłem o Ori i dlaczego dopiero niedawno je kupiłem? 

To są inne sytuacje. ;]

Edytowane przez suteq