Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 364,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

To ta gra, której nikt nie kupił? :P

Opublikowano

nie była za darmo też na 360? :dunno: kiedyś coś tam słyszałem o niej ale akurat wtedy shooterki miałem gdzieś to olałem. teraz może się ogra, no i za free :P

Opublikowano

A nie miała być płatna na X360 i darmowa na PC ? Zresztą pewnie kupsztal więc szkoda sobie tym głowę zajmować.

Opublikowano

Ta gra to straszny kupsztal, dlatego tak szybko stała się grą f2p na pc. 

Opublikowano

oglądam na yt i widzę że szału nie ma. taki trochę ucywilizowany crackdown. meh, zobaczy się.

Opublikowano

Wiedzieliście, że wraz z Dirtem 3 w Games With Gold jest za darmo VIP Pass? Ja nie wiedziałem. Warto chyba łyknąć, bo gierka jest całkiem solidna, tylko DLC były przesadzone. Z VIP Passem problemu nie ma.

https://marketplace.xbox.com/en-US/Product/VIP-Pass/728d4149-ef60-4920-aa76-925b68c7a441?noSplash=1

Opublikowano

Chętnie sprawdzę Rocket League, na Xone już 2 mln graczy.

Opublikowano

Polecam, ja kupiłem jakiś czas temu i gra się goty :banderas: możemy się spiknać w weekend i razem zagrać jakąś większą ekipą  :D

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jak za darmochę, to i ja sprawdzę. :cebula:

Opublikowano

Coś u mnie nie widać możliwości grania za darmo przez weekend w te RL. Jest zwykła cena(promocja -10%), ale nie ma opcji Instalacji.

Opublikowano

Do kiedy dokładnie to Rocket League jest w promocji i można grać za darmoszkę? Bo się waham, czy łyknąć czy nie, a nie wiem do kiedy mogę się zastanawiać.

Opublikowano

No kolego drugi post od góry masz linka. 

Granie kończy się dzisiaj, ale żeby to lenistwo było mi po raz ostatni. :lapka: