Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

AC Rogue, Of Orcs and men, bombermana i MS Splosion man kupiłem wszystko za śmieszne pieniądze.  Wsteczna jak zawsze na propsie. AC Rogue i Of Orcs and men mnie interesowały kiedyś ale nie kupiłem z braku konsoli poprzedniej generacji jak wychodziły. Na bombermana mam ochotę od premiery switcha a to widać za 8 zł lepsza gra niż to co jest na switchu :D A Sposion man mi się bardzo podobał to czas na sequel.

Chciałem kupić black ops 2 bo nigdy nie grałem (dla singla) ale cena 80 zł po przecenie :D Po(pipi)ało ich. Więcej jak 20 zł za starocie nie dam :)

Myslę jeszcze nad orange box za 17 zł (jeszcze raz przejść wspaniałe  half life 2 z dlc) ale chyba dam sobie na wstrzymanie :)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 365,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Orange box za 17zł? To wezmę bo nie pamiętam dwójki. A po ile l4d?

Opublikowano

Tez jakoś tak. 

Opublikowano

Jpr za dużo tego. A najbardziej wkurzające jest podane promocji jako obniżka procentowa. Przydałby się wykaz cen w PLN a najlepiej dla mnie USD - i to w sposób czytelny.

Opublikowano

Jezus maria mój portfel :obama:

AC Rogue, Rayman 3 HD, Torchlight, The Orange Box, Braid, Alan's Wake AN i jeszcze nad Left 4 Dead i Battlefield BC2 się zastanawiam.

Ciekawe jak z tymi dodatkami do Mass Effect swoją drogą. No oficjalnie na liście Nelsona ich nie ma, a w promocji jest tylko samo ME1.

Opublikowano

Jak ktoś się zaopatrzy w All Fronts Collection do Gears of War 2 to zapraszamy do sesji w hordę w piątek.

Opublikowano

Tam jest jakiś etap single wg opisu. Dużo tego jest? Warto? Ostatnio wszystkie gearsy przechodzę ponownie w coopie.

Z listy promocyjnej mam na oku Metal Slug 3, Lego Indiana Jones i coś tam jeszcze... Tylko czy ja w to jeszcze będę grał? :/

Opublikowano

Do singla tego nie bierz.

Opublikowano

Jak American Nightmare ma się do Alana Wake'a? To jakiś zupełnie przerysowany świat nie mający za wiele wspólnego ze światem w Alan Wake? Co do fabuły, jest to jakieś dopowiedzenie historii czy jakiś odrębny wątek? Alan Wake był spoko, ale jak to jakiś shooterek arcade z bzdurną fabułą to szkoda mi czasu.

Opublikowano

Alternatywna rzeczywistość. Jesteś w jednym odcinku Night Springs gdzie twoje mroczne alter ego odpier.dala chore akcje. Generalnie jest interesująco, ale przez powtarzalny gameplay (trzeba zrobić trzy razy to samo i odwiedzić te same lokacje - co jest uzasadnione fabularnie, ale nadal...) ja się trochę meczyłem. Ale za grosze można. No i krótkie to jest. 

Opublikowano

AC Rogue, Of Orcs and men, bombermana i MS Splosion man kupiłem wszystko za śmieszne pieniądze.  Wsteczna jak zawsze na propsie. AC Rogue i Of Orcs and men mnie interesowały kiedyś ale nie kupiłem z braku konsoli poprzedniej generacji jak wychodziły. Na bombermana mam ochotę od premiery switcha a to widać za 8 zł lepsza gra niż to co jest na switchu :D A Sposion man mi się bardzo podobał to czas na sequel.

Chciałem kupić black ops 2 bo nigdy nie grałem (dla singla) ale cena 80 zł po przecenie :D Po(pipi)ało ich. Więcej jak 20 zł za starocie nie dam :)

Myslę jeszcze nad orange box za 17 zł (jeszcze raz przejść wspaniałe  half life 2 z dlc) ale chyba dam sobie na wstrzymanie :)

Wciągajta left4dead jedynkę na przyszłość to coś pomielimy, ja już zakupiłem ;] 

Opublikowano

Wciągajta left4dead jedynkę na przyszłość to coś pomielimy, ja już zakupiłem ;] 

:lapka:

Opublikowano

Obie są dobre

Opublikowano

Słuchajcie czy po zakupie zdrapki np. za 100 zł mogę kupić gry z x360 na x1 czy jedynie bezpośrednio po podpieciu karty do konta? Fajne promocje są teraz a niechcialbym w ciemno brać zdrapki. Pytam poniewaz ostatnio moglem pobrac star wars jedynie po przypisaniu karty

Opublikowano

Czemu miałby nie kupić. Pytanie jaki region konta. Ja mam USA i by brać z X360 to muszę mieć dolary. Na One obojętnie wystarczy tylko region dasza zmienić.

L4D ma kanapowego coopa? Jeśli tak, wystarczą 2 osoby to jestem zainteresowany! :)

Opublikowano

Nie. Zdrapka kupisz jedynie na konsoli x330(której obstawiam, że nie masz?)

Niestety nie posiadam. Chce kupić z polskiego konta ale zdrapka by mi taniej wyszła niż kartą czy paypalem.