Opublikowano 25 lutego 201510 l Raymana ograłem na 360 ale z braku czasu po łepkach. Chętnie go przejdę raz jeszcze Fajnie, że ten przeciek okazał się prawdą.
Opublikowano 27 lutego 201510 l "Dance Central Spotlight na XO za 3 bucksy. http://www.cdkeys.com/dance-central-spotlight-xbox-one?mw_aref=b4a43cc4669c749fa6aff2201bb7bb27" Z onlinecenter
Opublikowano 2 marca 201510 l Może ktoś wie czy kod na DLC z USA zadziała na koncie i regionie PL/UE? Ewentualnie jeśli taki kod nie zadziała to czy załatwi sprawę zmiana regionu na XO na USA? Edit: dobra, nie zadziała. Edytowane 2 marca 201510 l przez Kyo
Opublikowano 3 marca 201510 l Kody na gry/dodatki na Xboksie, co do zasady, nie mają podziału na regiony.
Opublikowano 27 marca 201510 l Na markjecie leży doa 5 last round core pack czyli darmowa i okrojona wersja pełniaka Nie mogę nigdzie namierzyć na stronce... Tylko wersja za 35 i 170 zł...
Opublikowano 27 marca 201510 l A to nie jest przypadkiem, że ta wersja za 35 zł ma wersję F2P za darmo?
Opublikowano 27 marca 201510 l Bankowo była za free, w życiu bym nie dał kasy za core fighters Widocznie stwierdzili że online, czterech zawodników i wszystkie mapy to za dużo i jak chcesz grać to szykuj hajs
Opublikowano 31 marca 201510 l Jakby ktos byl zaiteresowany to jest 50% off na Diablo 3 dla Golda. Ja juz zakupilem, mozna pozbyc sie pudelka
Opublikowano 31 marca 201510 l Z ciekawszych cenowo rzeczy na regionie USA: Lego The Hobbit $12 Lego Marvel Super Heroes $5 The Lego Movie Videogame $9
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l Jakby ktoś się wcześniej nie załapał, to Rayman Legends najwyraźniej został w GwG na kwiecień.
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l Jak dokonać zakupu w US marketplace? Myślałem ze przejdzie zakup przez kartę kredytowa mastercard ale niestety... Jak to wyglada z paypal? Sa jakieś problemy? Jakieś dodatkowe ustawienia? Prowizje? Edit: dobra ogarnalem kilka postów wcześniej był link do generatora zdrapek na stronie Microsfotu, wygenerowalem tyle ile potrzebowałem i zero problemów z płatnością mastercard. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 1 kwietnia 201510 l przez prz3mus
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Jakby ktoś się wcześniej nie załapał, to Rayman Legends najwyraźniej został w GwG na kwiecień.A nie jest czasami tak, że gra w GwG leży 2 miesiące i dopiero znika?
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l To zależy, jedną są dwa miesiące inne znikają po miesiącu. W kwietniu jest Child of Light, Rayman Legends i Pool Nation FX.
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Co z tym bilardem? Jest sens w ogóle ściągać? Co się tam wyprawia? Dobre na relaks jak snooker na eurosporcie?
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Co z tym bilardem? Jest sens w ogóle ściągać? Co się tam wyprawia? Dobre na relaks jak snooker na eurosporcie? Gra się w bilard W temacie ze screenami możesz zobaczyć jak to wygląda.
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Proszę wytłumaczcie mi dlaczego nie mogę nic kupić na XBL jak dzisiaj doładowałem sobie konto zdrapka 50pln. Gdy próbuję cos kupić wyskakuje mi komunikat : ''brak ważnych opcji płatności'' Natomiast jak sprawdzę profil to pisze ze na koncie Microsoft jest 50pln.