Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ja licze ze zmienia mitologie, przeciez juz w greckiej nie ma bogow, z ktorymi kratos sie nie rozprawil lub nie bil, chyba ze po prostu zapowiedza kolejny remaster hd (bleeeh)

Spokojnie, jeszcze mogą zrobić kolejny prequel, w końcu jest jeszcze

cały epizod wojny z barbarzyńcami

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Szkoda mi tych ludków z Santa Monica Studio, ciągle tylko klepią przygody łysego troglodyty to pewnie już im się rzygać tam chce od tego.

Opublikowano

czyli raczje na bank nowy GoW na E3....

fprpfkyxretk.jpg

dla jasności, w LA było dzisiaj trzęsienie ziemi :)

Jeśli na E3 będzie GoW, to tylko Ascension.

Opublikowano

Szkoda mi tych ludków z Santa Monica Studio, ciągle tylko klepią przygody łysego troglodyty to pewnie już im się rzygać tam chce od tego.

By łysy kutang nie przeje.bał 100mln na jakiegoś szrota to nie byłoby konieczności klepać kolejnego GOW'a, a przynajmniej nie zapowiadaliby go rok po premierze poprzedniej części tylko spokojnie odświeżyli serię. A tak to kolejna część z niezmienioną mechaniką wita.

Opublikowano

I każdy zna finał tej historii. Oby to była nowa mitologia, bo Kratosem już nie da się grać.

Opublikowano

jeszcze sie potwierdza plotki i remasterach hd beyond i gow: wstapienie jako zapchaj dziury lineup'u na 2014 to dopiero bedzie zonk :D

Opublikowano

To ze Alan Wake miał byc SH2 to tylko wymysł internetu, ludzie sami sie nakręcili, a pózniej wielkie rozczarowanie ze gra nie jest taka jak sobie wymyśliłem lol.

Do wszystkich co mówią o tych zapowiedziach, podrzucie jakies linki

Nic takiego nie miało miejsca. Doskonale pamiętam pierwsze zapowiedzi. To miał być open world-survival horror z mocnym naciskiem na eksplorację i elementy grozy. Ba z rewolucyjną technologią fizyki i oświetlenia.

Tu prezentacja z roku 2006 na Intelowskich Core2Quad:

Zresztą, to co obiecywali, było raczej nierealne do zrealizowania na X360. Bo gra początkowo miała się ukazać na PC/X360. A to, że MS zrobił z tego pif paf do traktorów i narzędzi rolniczych to już kwestia czysto marketingowa.

Czyli pierwotnie AW mial byc tech demem Intela? A ja myslalem ze oni gry robia :o Forumek taki dobry, tyle sie mozna dowiedziec <3

To samo pomyślałem.

Opublikowano

No jak znajdę stare numery PE z 2007 roku i zapowiedzi Alana Wake to Wam zacytuję co obiecali.

Opublikowano

PSX z 2005r XD. Na poczatu "Zgadnij gre z obrazka", teraz zabawa w detektywow, nudzi sie #sonyslaves. Czy juz BF4 nie wystarcza?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pamietam, ze po pierwszym trailerze Alana myslalem, ze to bedzie cos w stylu SH (a bylo to w czasach kiedy czworka mocno nadszarpnela klimatem serii). Czas pokazal, ze wyszla gra o facecie z latarka w lesie.

Opublikowano

Fajne były tamte lata. Przeskok z 6. na 7. generację był tak ogromny, że myślałem, że już wszystko jest możliwe. Do tego te podkolorowane zapowiedzi jak Alan Wake, Killzone 2, RE5, Motorstorm itd.

Trochę mnie martwi, że od tamtego czasu minęła cała generacja, a gry pod względem interaktywności mało się z miejsca ruszyły. Albo niektóre rzeczy jak np. fizyka są już tak wszechobecne, że niezauważalne.

Opublikowano

Mario Kart 8, meanwhile, turned up comfortably in second place. Nintendo's racer earned the company its biggest Wii U game launch in the UK to date, and the second best launch for a Mario Kart title ever in the UK.

Wii U console sales skyrocketed by a devilish 666 per cent this week, of which 82 per cent were the Wii U Mario Kart 8 bundle.

Źródło: http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-02-watch-dogs-is-the-biggest-new-ip-launch-in-the-uk-ever

Ciężko uwierzyć, że MK8 ma drugi największy debiut w serii biorąc pod uwagę jak mało jest WiiU. Ciekawe do jakiego poziomu sprzedaż WiiU dobiła bo sam wzrost o 666% nic nie mówi bez punktu odniesienia. Tak czy siak systemseller. 

Jest nadzieja dla systemu. Jakby jeszcze w najbliższej przyszłości wypuścili Zeldę i Mario Galaxy, to by może wyszli na w miarę dobry poziom sprzedaży   :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Alan przeszedł długą drogę podobnie co diablo 3, gra był robiona kasowana i pisana na nowo, koncepcja zmieniał się 2-3 razy i jaki jest taki jest, nie każdemu się podoba.

Dla mnie jedna z fajniejszych gier na X360 jak człowiek wiedział co i jak mógł czerpać z tej gry masę radochy wszystko zaplanowane co do sekundy. Tą grę można było masterować i bawić się tak aby każde starcie wyglądało mega efektownie potrafiłem ogarniać tak, że gra non stop działa w slow time z kapitalną pracą kamery ah pięknie się w to grało trzeba było tylko chcieć :) Plus ten moment i ja więcej pytań nie miałem :

niestety kolo gra średnio :P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Fajne były tamte lata. Przeskok z 6. na 7. generację był tak ogromny, że myślałem, że już wszystko jest możliwe. Do tego te podkolorowane zapowiedzi jak Alan Wake, Killzone 2, RE5, Motorstorm itd.

Trochę mnie martwi, że od tamtego czasu minęła cała generacja, a gry pod względem interaktywności mało się z miejsca ruszyły. Albo niektóre rzeczy jak np. fizyka są już tak wszechobecne, że niezauważalne.

Ja od next gena właśnie oczekuję lepszej fizyki, interaktywności. Ten silnik Rockstara dał mi nadzieję na lepsze jutro. No i więcej NPCów na ekranie.

Prawda jednak jest taka, że dobrą grę można zrobić już na PS2 i żaden next gen nie pomoże zrobić coś dobrego z niczego. Dobry twórca to i na Amidze stworzy coś znakomitego.

edit: haha, Soul, włączyłem tę piosenkę 3 sekundy zanim przeczytałem Twego posta ;]]]]

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mario Kart 8, meanwhile, turned up comfortably in second place. Nintendo's racer earned the company its biggest Wii U game launch in the UK to date, and the second best launch for a Mario Kart title ever in the UK.

Wii U console sales skyrocketed by a devilish 666 per cent this week, of which 82 per cent were the Wii U Mario Kart 8 bundle.

Źródło: http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-02-watch-dogs-is-the-biggest-new-ip-launch-in-the-uk-ever

Ciężko uwierzyć, że MK8 ma drugi największy debiut w serii biorąc pod uwagę jak mało jest WiiU. Ciekawe do jakiego poziomu sprzedaż WiiU dobiła bo sam wzrost o 666% nic nie mówi bez punktu odniesienia. Tak czy siak systemseller. 

Jest nadzieja dla systemu. Jakby jeszcze w najbliższej przyszłości wypuścili Zeldę i Mario Galaxy, to by może wyszli na w miarę dobry poziom sprzedaży   :)

genialne wiesci dla niny i wiiu. trzymam kciuki by zelde wypuscili jeszcze w tym roku w okresie swiatecznym, bylaby to idealna data bo wszystkie inne wielkie exy i multiplatformy sa zapowiedziane co najmniej na 2015 i gwiazdka moglaby nalezec do WiiU.

teraz czekam na koniec czerwca i premiere freedom wars w jpn - zobaczmy teraz na ile ojczyzna jeszcze kocha tego handhelda

Opublikowano
genialne wiesci dla niny i wiiu. trzymam kciuki by zelde wypuscili jeszcze w tym roku w okresie swiatecznym, bylaby to idealna data bo wszystkie inne wielkie exy i multiplatformy sa zapowiedziane co najmniej na 2015 i gwiazdka moglaby nalezec do WiiU.

Nie ma szans na Zeldę w tym roku.

2014 na Wii U to Hyrule Warriors, Super Smash Bros, Bayonetta 2, Sonic Boom, może Yarn Yoshi no i oczywiście X. A i kto wie, może jeszcze jakiś surprajs od Ninny na E3. Lineup lepszy niż Xbone i PS4 razem wzięte.

Opublikowano

Ile daje wzrost o 666% od poziomu dna?

No i zdawało mi się, że niusy wklejamy w całości. Watch_Dogs najlepszy launch nowego ip w historii, przegrywa tylko z grami z serii GTA, FIFA, CoD i BF. Na dodatek wzrost sprzedaży PS4 o 94% :banana:

Opublikowano

Pierwsze zapowiedzi gry pojawiły się w 2005 roku. Znajdź pisma z tego roku i cytuj.

Skoro tak nalegasz.

hav3n największym detektywem jest maziło, wielki odkrywca afery z plusikami u zwyrola.

Opublikowano

Bayo2, Yarn Yoshi i X to mega killery, super smash bros obchodzi mnie tyle co battle royale, a hyrule warrios to po prostu kolejne beznadziejne dystansty warior z skinem Linka jako main hero

Opublikowano

słyszałem, że 49 procent sprzedanych WD w UK należy do wersji PS4. Woah.

Bayo2, Yarn Yoshi i X to mega killery

True. Idealna trójka. Yarn Yoshi, jeśli trzyma ten sam poziom co Epic Yarn, będzie zayebiste i przyjemne w coopie. Potem mamy Bayo 2 z mega głębokim systemem walki i akcją, a na końcu X na wiele godzin epickiej przygody. A że wszystkie te gry są z Japonii? Na PS2 jakoś nie narzekałem :)

Opublikowano

Watch_Dogs najlepszy launch nowego ip w historii

Nie wiem czy to powód do radości, że takie gierki wydmuszki się lepiej sprzedają od setek innych o wiele ciekawszych i oryginalniejszych nowych IP. No ale w dzisiejszych czasach masom wiele do szczęścia nie trzeba.

Co się tyczy WiiU to jeśli Bayo2 będzie na poziomie jedynki i wyjdzie jeszcze w tym roku ten X i nie okaże się jakimś online'owym syfem to chyba się skuszę na WiiU.Miałem brać Wii ale w sumie nowa zabawka Nintendo ma wsteczną kompatybilność więc chyba lepiej dopłacić i grać w gierki z dwóch systemów.

Zawsze to jedno pudło mniej w pokoju.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Jesli mowa o WD to warto zaznaczyc ze to ladna gra, mimo hejtow w internecie i o tym jak to kiepsko gra wyglada to calkowicie sie nie zgadzam, owszem w srodku dnia gra nie zachwyca, ale i GTA V nie zachwycalo, ale podczas zlej pogody, czy w nocy to ta gra jest baaardzo ladna.

Opublikowano

Z Wii U jest taki kłopot, że raczej jest skazana na niełaskę 3rd party. Zacofanie technologiczne, odstępstwo od przyjętej w generacji architektury (to nadal power pc, a nie x86), izolacyjna i restrykcyjna polityka Nintendo. To sprawi, że konsola pozostanie outsiderem skazanym na łaskę devów z Nintendo i niezależnych studiów. Ile lat można pojechać na 1st party? Do tego bardzo specyficzne tytuły. Jakby patrzeć perspektywicznie, to nie widzę różowo Wii U za 2 lata, ale życzę mu najlepiej... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.