Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Remake'u? Ile remake'ów na razie było na next-genach? Masz na myśli remastery. Fajnie by było, jakby ludzie zaczęli rozróżniać te dwa pojęcia.

Na dodatek mesjasza mogą remasterować ile wlezie, ta gra z miejsca, złatwością stałaby się najlepszą grą na oba next-geny.

Bez znaczenia - przegralem w GTA sporo godzin i sredni mam ochote na zaczynanie tej gry od poczatku. 

Podobnie z HALO 1-4, TLOU i innymi grami ktore chca wydac po raz kolejny. 

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ale wiesz, że tych remasterów nie robią kosztem innych nowych ip ? Po prostu jakaś mniejsza część całego zespołu zajmuje się portem gry na nextgeny, a reszta pracuje nad nowym IP. Do wyboru mamy więc 2 opcje: albo dostajemy remastery i nowe IP albo dostajemy tylko nowe IP

Opublikowano

Dobrze, że masz ochotę grać w FIFĘ 14 i Battlefielda 4, to jest dopiero powiew świeżości na rynku.

A wedlug Ciebie te gry niczym sie nie roznia od wersji na pastgeny ?  :teehee:

Edit: Juz wiadomo skad braly sie problemy w weekend - PSN w koncu ma normalna strone z trofeami, znajomymi itp.

A jak tam na Xbox One - nadal milion serwerow nie pozwala podejrzec osiagniec przez www ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

z fify14 sie nie smiej, najlepsza pilka nozna od lat, pogralem dosc sporo na standach w marketach i jest na prawde fajna, jakbym mial teraz ps4 to z miejsca bym ja kupowal i ogrywal. Pamietaj ze to pilka nozna wiec rewolucji w grze o tym sporcie sie nie spodziewaj, nagle nie bedzie smokow i wybuchow na ekranie. Czysto graficznie ten egnite engine na razie mnie mocno rozczarowuje ale rusza sie i gra w ta gre przyjemnie

z grami sportowymi jest tak specyficznie, ze jak nie jestes fanem/psychofanem jakiegos sportu to raczej nie zrozumiesz ich fenomenu bo wersje z roku na rok jakos duzo sie nie roznia, to jak z football managerem - seria, ktora nigdy super not nie dostawala, a nie przeszkadza to byc growym fenomenem - ludzie zostawiaja prace, rodziny, graja setki- tysiace godzin w gre bez grafiki, bez praktycznie dzwieku, gdzie sa same kropeczki i miliony tabelek i statystyk

Opublikowano

Do wyboru mamy więc 2 opcje: albo dostajemy remastery i nowe IP albo dostajemy tylko nowe IP

Dobrze by było gdyby te remastery przeplatały się z nowymi IP.

Opublikowano

A co myślisz, że na E3 nie pokażą żadnych nowych gier tylko same remastery ? xD Wyjdzie mnóstwo nowych gier, większość to będą pewnie kolejne odsłony tasiemców, będzie trochę nowych IP i parę remasterów. Jak dla mnie nie ma tragedii.

Opublikowano

Do wyboru mamy więc 2 opcje: albo dostajemy remastery i sequele/prequele/spinoffy znanych marek albo dostajemy tylko sequele/prequele/spinoffy znanych marek

fixed

Opublikowano

Dobrze, że masz ochotę grać w FIFĘ 14 i Battlefielda 4, to jest dopiero powiew świeżości na rynku.

ale chuy Ci do tego w kto w co woli grać? założę się że nawet 10 minut nie zagrałeś czy to w FIFE czy BF 4 na next genach. Nie są to jakieś rewolucje, ale nadal strasznie rajcowne gry. Szczególnie BF 4 po zmianie serwerów jest przemiodny.

Opublikowano

Ależ niech sobie gra w co chce, tylko nie rozumiem spiny o marzenia GTA V w FHD na next-genach/PC od osoby, która gra w Buterfilda 4. Rozumisz? Ma problem, że chciałbym najpyszniejszego kotlecika z poprzedniej generacji kiedy sam wpier,dala przypalonego na starym tłuszczu schaboszczaka.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Troszkę tych nowych IP będzie mimo wszystko. Teraz są Watch Dogsy, we wrześniu premiera Destiny, pod koniec 2014 ma też wyjść The Crew. Myślę, że microsoft i sony na tym E3 pokażą też własne, duże, nowe IP (exy). 

Opublikowano

wg mnie gta v w wersji pc/next geny to kwestia E3, bardzo ale bardzo bym sie zdziwil jakby R* pozostawilo to na zawsze jako ex na ps3/x360

Ja bym sie mocno zdziwil jakby zapowiedzieli nextgenowa wersje GTA V. Rockstar olewa E3 i tam nic nie zapowiedza. Dajcie juz spokoj z tymi remasterami. GTA V miazdzylo na past genach i jedyna zapowiedz na jaka czekam to DLC do piatki i GTA VI na PS4.
Opublikowano

Raven - po prostu milion razy wolalbym dostac GTA 6, niz GTA V w HD. Ostatnia rzecza na jaka mam ochote to ogrywanie remasterow z poprzedniej generacji, ale nie mam z tym problemow - bo to nie ja kpie z PS4 i jego remakow, klaszczac uszami do HALO 1 po raz N-ty.

Piszesz, ze BF i FIFA nie nie wnosza ? Dziwne, bo ja w BF'a na 360tce nie bylem w stanie grac, w porownaniu z tym z PS4 to dwie zupelnie inne gry, zupelnie inne doznania. Podobnie FIFA - jak ktos jest laikiem, nie grywa w pilke, to nawet jak mu drybling zmieniali z 8 kierunkow na 360 w 2011r to pisal, ze nie widzi roznic.

Czepiasz sie szpil, w ktorych roznice sa ogromne... nie wiem w takim razie jak patrzec na nextgena MS, gdzie dostajemy gry pokroju MGS V, Tytanfall, COD Pies i pewnie pare innych, gdzie roznice dla niektorych sa zauwazalne dopiero w wielkosci instalacji na dysku. :ninja:

W koncu - jak ktos nie widzi roznic miedzy 720 a 1080, 30 a 60 (nawet Mazzeo pisal, ze nowy COD nie rozni sie niczym od pastgena - w sumie nie dziwne - na One rozdzielczosc podniesli raptem o 80px?) to nie wierze, ze nagle w MGS czy Tytanfall dostrzeze zmiany warte wydania kasy na nextgena.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ależ niech sobie gra w co chce, tylko nie rozumiem spiny o marzenia GTA V w FHD na next-genach/PC od osoby, która gra w Buterfilda 4. Rozumisz? Ma problem, że chciałbym najpyszniejszego kotlecika z poprzedniej generacji kiedy sam wpier,dala przypalonego na starym tłuszczu schaboszczaka.

Najprzepyszniejszym kotlecikiem jest TLOU. Rozumisz?

Opublikowano

Ale tlou to wy szanujcie, nie ważne czy ps3 czy ps4, ważne że SONY

Opublikowano

>Titanfall nie warty wydania kasy na next gena

>bugerfild 18 i fifa za 2k? Nie ma problemu

Opublikowano

Ja rozumiem tych, co olewają tytanowego janusza, i wolą Fifę i BF-a. BF pomimo błędów i polityki EA/Dice to nadal kawał mega-giery z dużym potencjałem. Fifa z kolei to najlepsza piłka na rynku dla wielu, i kto gra w aktualne edycje, ten będzie grał w następne edycje. A tytanowy janusz? Cóż było przez chwilę głośno, ale już jest cicho. Widocznie nie wybija się... :)

Opublikowano

jedyna konsola na rynku z titanfallem, next genową fifą i bf4?

xbox one

dziekuje za uwage

Opublikowano

Podobno juz niedlugo.  :teehee:

Wtedy bedzie jedyną konsola, gdzie mozesz pograc w te gry w mniejszej rozdzialce i z gorszym frameratem - "dla kaprysu". 

>Titanfall nie warty wydania kasy na next gena

>bugerfild 18 i fifa za 2k? Nie ma problemu

Kolejny ^^ Zobacz roznice miedzy tytmi tytulami na nextgenach, a pozniej odpal Tytanfall na 360tce i na One. Gdzie sa wieksze ? 

Mendrek - cisza, bo gra podobno bardzo szybko sie nudzi. Nawet moi znajomi wrocili do COD Psa i z tego co widze, w ogole juz nie odpalaja Tytanfall.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bo TitanFall jest gra slaba, slaba technicznie i ogolnie bez polotu, zdecydowanie zabraklo czasu by ja zrobic dobrze.

Opublikowano

Czyli co, na PS4 czeka nas Last Guardian, kiedyś następca TLOU, Project Beast.

A na XBONE halo pifpaf 5...

Opublikowano

A wedlug Ciebie te gry niczym sie nie roznia od wersji na pastgeny ? :teehee:

Edit: Juz wiadomo skad braly sie problemy w weekend - PSN w koncu ma normalna strone z trofeami, znajomymi itp.

A jak tam na Xbox One - nadal milion serwerow nie pozwala podejrzec osiagniec przez www ?

A po co mi odpalac przegladarke na lapku/PC jak sprawdze sobie wszystko na apce na telefonie?

I oni wylaczyli PSN po to? XDDDD To przy premierze DC, ktory przeciez mocno stawia na online, proponuje we wszystkich budynkach Sony wylaczyc prad, gaz I wode. Ewentualnie mozna tez pomodlic sie albo nawet dac na msze zeby caly PSN sie nie zj*ebal.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Bo TitanFall jest gra slaba, slaba technicznie i ogolnie bez polotu, zdecydowanie zabraklo czasu by ja zrobic dobrze.

Ale sam rdzen rozgrywki jest bardzo dobry, przegralem ok. 60h na piecu i jedyny moj zarzut wobec tej gry to brak jakiejs sensownej zawartosci ktora by cie trzymala przy tym tytule dluzej.

Opublikowano

A po co mi odpalac przegladarke na lapku/PC jak sprawdze sobie wszystko na apce na telefonie?

I oni wylaczyli PSN po to? XDDDD To przy premierze DC, ktory przeciez mocno stawia na online, proponuje we wszystkich budynkach Sony wylaczyc prad, gaz I wode. Ewentualnie mozna tez pomodlic sie albo nawet dac na msze zeby caly PSN sie nie zj*ebal.

PSN tez ma swoja aplikacje, ale mimo wszystko troche zenujace, ze firmy olewaja swoje strony- MS w ogole nie zaktualizowal strony po premierze ONE, Sony zajelo to pol roku, a nadal znajomi online sie nie wyswietlaja np. Chcialbym przez www robic wszytsko to, co moge przez aplikacje.

No i nikt nie wylaczyl PSNu - bo PSN dzialal, podobnie jak granie online, ale ogolnie siec zamulala.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.