Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Irasiad z jaką w ogóle piekacą okężnicą wyleciał jak prawie nikt się nie podniecał trailerem Ordera to myślał, że dos.ra xbotom trailerem pudzianow z sprzed 9 lat :teehee:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

btw maciomaniak też jest z gejonly!!!!

Wszystkich stąd wywal i dyskutuj sam ze sobą. I tak w swoim mniemaniu masz zawsze racje, panie doskonały.

Opublikowano

btw maciomaniak też jest z gejonly!!!!

Wszystkich stąd wywal i dyskutuj sam ze sobą. I tak w swoim mniemaniu masz zawsze racje, panie doskonały.

Juz się tak nie spinaj panie 'czemu juz nikt się nie jara samograjami'

Opublikowano

Ty też, panie "(pipi) wiem, ale się wypowiem".

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano
  • Autor

Naszym zdaniem twoja i twojego przydupasa obecność jest tu zbędna.

Bo co? Bo nie potrafisz z nim dyskutować? Bmawi mnie to, że doyebują się do nich ludzie z kompletnie absurdalnego powodu - bo dyskutują.

99.9% postów tych dwóch agentów jest trollingiem/bez sensu i argumentów 

Gdyby chociaz ten trolling powodował ciut beki mogliby zostać a tak  :confused:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

niby tysiąc postów, ale wciąż widać żeś nie stąd, bo mylisz użytkowników ;/

Opublikowano

Bo co? Bo nie potrafisz z nim dyskutować? Bawi mnie to, że doyebują się do nich ludzie z kompletnie absurdalnego powodu - bo dyskutują.

lol nie. Do*ebują się, bo swego czasu dość skutecznie przypominaliśmy botom gdzie ich miejsce i jak widać mocny ból poniżej pleców pozostał.

Opublikowano

niby tysiąc postów, ale wciąż widać żeś nie stąd, bo mylisz użytkowników ;/

Nie mylę, nie raz już udowodnił że wpada jak tornado i pisze o czymś, o czym nie ma pojęcia.

Widocznie ostatnie posty tylko takie ma, może wcześniejsze z tych 8000 były bardziej rzeczowe.

Opublikowano

Nie wiecie od czego jest opcja ignorowania? Dobrze się czyta temat - zwykłe posty i "kreseczki" z ukrytym bełkotem. Oszczędzicie sobie paru wrzodów na żołądku ;)

Opublikowano

Jakie wrzody ? xD Tak slaby SDF moze jedynie wywolac usmiech politowania ;]

Opublikowano

Tylko mięczaki używają opcji ignorowania, moje wy narcyziki jedne :* 

1392691866.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Paczta się się temat rozwinął :-D

Sory maciejomaniak ale bluber ma mniejsze pojęcie, bo nie wrzuca co chwilę gifa czy jakiegoś info?

Opublikowano

Dobrze Iras, cisni ten wymierajacy gatunek, nie ma litości dla "graczy", których pierwszą konsolą był xbox (tfu, tu pluje), a w 99 nie wiedzieli co to PSX (haha, tu toczy beke).

Opublikowano

Może wróćmy lepiej do istoty tego tematu ;)

Grzegorzo - nie, nie będę tego tłumaczyć tutaj i naprawdę nie mam na to najmniejszej ochoty. Proponuje zakończyć ten temat, nie od tego jest Console Wars.

Opublikowano

Proponuje zakończyć ten temat, nie od tego jest Console Wars.

Ostatnio normalne tematy o gierkach zaczynają wyglądać jak CW :pinch: , więc ewentualny cyrk na kółkach niech zostanie tu gdzie jego miejsce...

Opublikowano

Swoją drogą czy głębia ostrości i bokeh waszym zdaniem też są zbędne? W końcu ludzkie oko tak nie widzi...

Oczywiście, że widzi. Weź sobie palec 10 centymetrów od oczu i skup na nim ostrość wzroku - rozmyte tło ograniczone głębią ostrości. Zrób to samo, mając w tle jakieś małe źródła światła, np. diody od routera, albo lampy na ulicy i zobacz jak się rozmywają - bokeh.

Opublikowano

Grzegorzo - nie, nie będę tego tłumaczyć tutaj i naprawdę nie mam na to najmniejszej ochoty. Proponuje zakończyć ten temat, nie od tego jest Console Wars.

No słucham pana "przekleje newsy z neta bo nie mam własnego zdania" pokaz mi gdzies moja indolencje intelektualną i dare you

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No słucham pana "przekleje newsy z neta bo nie mam własnego zdania" pokaz mi gdzies moja indolencje i dare you

Dobra, skończ. Czasem mowa jest srebrem, a milczenie złotem. A jeszcze gorsze jest robienie burdelu w tematach, które nie są do tego przeznaczone.

Opublikowano

nawołuje by od tego momentu wszyscy tutaj byli dla siebie mili i uprzejmi

Opublikowano

No słucham pana "przekleje newsy z neta bo nie mam własnego zdania" pokaz mi gdzies moja indolencje i dare you

Dobra, skończ. Czasem mowa jest srebrem, a milczenie złotem. A jeszcze gorsze jest robienie burdelu w tematach, które nie są do tego przeznaczone.

Wiesz że piszemy w CW?

Opublikowano

Skończ, maści - typowe odpowiedzi klapkow gdy argumentów brak.

Opublikowano

Argumentów jest mnóstwo, ale nie mam ochoty zniżać się do twojego poziomu tylko po to, żeby coś udowadniać.

CW też jest ukierunkowany pod konkretny temat (wojen konsolowych), a nie pyerdolenie o takich bzdetach.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Titanfall czy nie, you're missing the point. Weteran Iras coś majaczył, że The Order jako pierwsze ma aberrację i ten śmieszny szum. No więc nie, szum to już w Mass Effect był, aberracja w Crysis 3 (w Titanfall też, ale ta z Crysis 3 jest raczej bliższa temu o czym tutaj piszesz), a więc nie miałeś racji a na dodatek obie są ch,ujowe i niepotrzebne, pozdrawiam

Pokaż mi w którym miejscu ja coś o szumie pisałem.

aj, (pipi), fakt - o ziarnie wspomniał bodajże exact i przykleiło mi się to do ciebie

co nadal nie podważa tego, że cała ta dyskusja o aberracji jest z du,py wzięta, tak samo jak ten efekt i jego rzekoma zaje,bistość

Opublikowano

Argumentów jest mnóstwo, ale nie mam ochoty zniżać się do twojego poziomu tylko po to, żeby coś udowadniać.

CW też jest ukierunkowany pod konkretny temat (wojen konsolowych), a nie pyerdolenie o takich bzdetach.

To na jaki ch.uj zaczynasz jakieś insynuacje na mój temat, a potem a bo mi się nie chce pisac, nie bede znizal sie do twojego poziomu. Masz jakiś argument chetnie przeczytam moze być i na pw bo generalnie nie wiem o co ci chodzi.

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.