Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

@Messer WW było dobrą grą, ale totalnie zepsuty klimat miało. 

Coś w tym jest, ale i tak moim zdaniem najlepszy z ,, nowszych " Księciów. Sands of Time też był OK, ale nieco zbyt bajkowy jak dla mnie.

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

prince-of-persia-2008-12-19-00-55-48-60.

:wub:

Czemu w prawym dolnym rogu tej fotki znajduje sie kosmonauta ?

PS. Nie lubialem tego PoPa, w polowie gry sprzedalem, tak mnie wynudzil, ani krzty wyzwania nie znalazlem w tej grze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No niestety seria Pop skończyła się na The Two Thrones, które było idealnie wyważone. A ten z 2008 był piękny, ale nudny jak 150. 

Opublikowano

Conviction był słabiutki. Blacklist jest świetny akurat.

Opublikowano

Beyond Good Evil też mogliby odkopać, tak mi się wydaje. 

Opublikowano

Przechodzę właśnie CT i to jest jednak klasa. Bez zbędnych cutscenek, bez qte, żadnego zaznaczania wrogów, tylko ja, moje wyposażenie i cel misji. No i ta otwarta struktura poziomów.

Conviction to chu.j i oszustwo przy tym, nowego boję się nawet odpalać.

Opublikowano

Gry indie są dobre, kiedy dają je za darmo w Plusie. Koniec, kropka.

wole zapłacić w humble bundle niż czekać na plusowe ochłapy. 

Czyli wolisz czekać aż rzucą ochłapy w humble bundle?

Opublikowano

Nie bo nie rzucają ochłapów :teehee: 

Opublikowano

Debilne. Po co? Tylko mylic będzie konsumentów. Czasem nie rozumiem korporacji.

Opublikowano

Czarne były lepsze, a tutaj różnicę między 3, a 4 widać zdecydowanie gorzej. Zresztą już spotkałem w Saturnie człowieka, który chciał kupić Gran Turismo 6 na PS3 i pytał czy to pójdzie na PS4. W sumie, nauczony wsteczną kompatybilnością...

Ale ktoś może się na tych okładkach przejechać.

Opublikowano

Jak robiłem w empiku to przyszła do mnie parka z dzieckiem (ojciec kurtka motocyklowa, mamusia tipsiara) i chcieli zwrócić FIFE 14 z psp bo płyta nie pasuje im do ps3 i zrzucili winę na jakiegoś kolesia z empiku, który im tak doradził. 

Opublikowano

Trzeba być ogromnym tłumokiem, żeby kupić grę na PSP licząc, że pójdzie na PS3 - co za przypadek :o

(po takich słowach zawsze słyszę gdzieś ten głos w tle: "a kto powiedział, że to był przypadek?)

Opublikowano

Jak robiłem w empiku to przyszła do mnie parka z dzieckiem (ojciec kurtka motocyklowa, mamusia tipsiara) i chcieli zwrócić FIFE 14 z psp bo płyta nie pasuje im do ps3 i zrzucili winę na jakiegoś kolesia z empiku, który im tak doradził. 

Jestem sklonny im uwierzyc w te historie.

Jak kupowalem ksiazke metro w empiku, typek spytal sie ekspedienta jaka gre do 200 zl moze mu polecic na ps3, wcisnal mu trylogie angy birds, myslalem ze sie udlawie probujac powstrzymac smiech, oczywiscie spotkalismy sie przy kasie, kupil te trylogie.

Kiedys tez jak bylem w MM lub Sony Center (nie pamietam juz) specjalista Playstation (taka mial koszulke) na pytanie czy maja kamere do PS4 powiedzial ze maja i przyniosl PS Eye, klient ewidentnie byl ogarniety bo spytal czy to aby przypadkiem nie jest do PS3, to specjalista powiedzial ze dziala z PS4, mozna kupowac. Tego na szczescie przy kasie nie spotkalem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No mamusia się popisała i mówiła, że chce grę na psp3 i koleś powiedział, że czegoś takiego nie ma i dał jej gre na psp, potem dziecko niby rozfoliowało grę i gdy chciało włożyć płytke do ps3 ta nie pasowała :teehee: No i przyszedł tatuś i się spinał, że doradca tak powiedział i ch.uj ma być wymiana na ps3 i go gó.wno obchodzi (a, że gra już rozfoliowana więc teoretycznie nie mogło być przyjęte). Co za ludzie. 

Opublikowano

Tych "specjalistów" to chyba biorą z ulicy i bez sprawdzenia poziomu wiedzy... Jakiegokolwiek...

Opublikowano

W MM itp. zarabiają dużo więcej niż minimalna krajowa.

Opublikowano

Ale to sie tyczy wszedzie, nigdy w zyciu nie spotkalem goscia bardziej ogarnietego niz ja w momencie kupna czegos co mnie interesuje. Ja kiedys w MM zapytalem o GT6 to zapytal mnie czy na PS3 czy Xboxa 360 to odszedlem od niego nie odpowiadajac na pytanie.

Opublikowano

Haha, PoP 2008. Co za gów.niana wydmuzka. Nie dałem rady ukończyc.

To samo, trylogię na PS2 uwielbiałem, a na tym PoP zawiodłem się prawie tak mocno jak na FF XIII.

@okładki

Znowu zmieniają styl? Wkur,wiają trochę, na półce to beznadziejnie wygląda już teraz, kiedy część gier ma stary styl okładki, a część nowy, a teraz jeszcze trzecia wariacja dochodzi. No zaje,bongo.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Stacking w plusie to ochłap, w HB już nie. Shatter w plusie to ochłap, w HB już nie. Costume Quest w plusie to ochłap, w HB już nie. Shank 2 w plusie to ochłap, w HB już nie. I tak można by długo. Logika fanboja - co wyszło na konsole Sony to od razu ochłap, a to samo na PC to perełka.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Stacking w plusie to ochłap, w HB już nie. Shatter w plusie to ochłap, w HB już nie. Costume Quest w plusie to ochłap, w HB już nie. Shank 2 w plusie to ochłap, w HB już nie. I tak można by długo. Logika fanboja - co wyszło na konsole Sony to od razu ochłap, a to samo na PC to perełka.

Z religią nie wygrasz
Opublikowano

Wiesz, że nie o to chodzi. W HB swiadomie płacisz za wrzucony bundle gier a nie to co dostaniesz w plusie w którym płacisz za usługę z góry co w moim przypadku totalnie się nie sprawdza. Wychodzi jakaś dobra gra na PC wiem, że chce ją ograć, ale w międzyczasie mam 1k innych tytułów w backlogu i co chwilę dochodzą nowe aż tutaj po czasie widzę, że to co mnie interesowało wychodzi w bundlu to po prostu to kupuje za tyle ile chce i mogę sobie odpalić kiedy będe chciał. Zresztą mówiąc ochłapy miałem na mysli nieliczne gry indie, które trafiają do plusa albo w ogole nie wychodzą na konsole sony. Fanboj bo nie lubię sony xD Geez wy to macie nasr.ane w baniakach. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W MM itp. zarabiają dużo więcej niż minimalna krajowa.

Nie wiem jak w Szzecińskim ale w gorzowskiem szeregowi (dwóch kumpli z liceum tam robi) dostają po 1,5 tys na rękę więc niem tak dużo więcej. Czasami jakaś premia 200 zł wpadnie ale to nigdy nie wiadomo ponoć za co do tego karpiowe na święta i karta multisport za 50 zł/miech.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.