Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ex bo fajnale gra się tylko na padzie z logiem SONY

rozpierdziela mnie takie gadanie :)  To samo jak MGS jest bliższy konsoli sony a jak Diablo III to tylko na PC

Edytowane przez chris85

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

mnie zawsze ciekawi jakby potoczyly sie losy marki final fantasy i jednoczesnie wojny konsol gdyby nintendo najprosciej w swiecie do n64 włożył odtwarzacz cd zamiast tych z(pipi)anych cardridge'ów

Opublikowano

sprawiedliwie trzeba przyznac ze ff14 to taki sam ex jak titanfall, czyli zaden.

widzialem porownanie titana na fullu na pc  z xone, boze , zal mi frajerów z  konsola microsoftu.

Może i maja znacznie słabsza wersje kapitalnej gry, ale tu liczy sie przede wszystkim rozgrywka i gra sie nią swietnie broni. Tego exa można zazdrościć posiadaczom Xboxow, bo fun wylewa sie z ekranu. Szczęście, ze to na PC wychodzi. Kiedy ja sie doczekam takiego multi na PS4? :(

Opublikowano

Kartridże były spoko. Kiedy młody klapek dłubał w nosie przy loadingu na szaraku, ty już dawno skakałeś Marianem po zamku.

Opublikowano

sprawiedliwie trzeba przyznac ze ff14 to taki sam ex jak titanfall, czyli zaden.

widzialem porownanie titana na fullu na pc z xone, boze , zal mi frajerów z konsola microsoftu.

Może i maja znacznie słabsza wersje kapitalnej gry, ale tu liczy sie przede wszystkim rozgrywka i gra sie nią swietnie broni. Tego exa można zazdrościć posiadaczom Xboxow, bo fun wylewa sie z ekranu. Szczęście, ze to na PC wychodzi. Kiedy ja sie doczekam takiego multi na PS4? :(

A w tym roku nie wychodzi Call of Duty?

Opublikowano

Kartridże były spoko. Kiedy młody klapek dłubał w nosie przy loadingu na szaraku, ty już dawno skakałeś Marianem po zamku.

loadingi to byl jedyny plus przy morzu minusow z pojemnoscia gier ograniczona do 64mb :D :D jawnie w tamtych czasach devi przyznawali ze cardridge to byl glowny powod ze tyle firm olalo ten sprzet lacznie z square i ich wersja ffVII

Opublikowano

To NIE JEST Call of Duty! Gra jest zupełnie inaczej skonstruowana. Wymaga tez sporo większego skilla od gracza. Duzo większa dynamika, w ogóle sama jakość rozgrywki, balans, fun - wszystko w Titanfall jest lepsze od ostatnich CoDow.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

To NIE JEST Call od Duty! Gra jest zupełnie inaczej skonstruowana. Wymaga tez sporo większego skilla od gracza.

Moze, nie gralem, nie wiem nawet skad bete dla wszystkich na pc sciagnac ;)

Mam jednak prawo oceniac po tym co widac na filmikach ze to kalka call of duty w ubozszej grafice z jetpackiem na plecach - mowiac krotko syf.

I wnioski wyciagam na zdecydowanie wiekszej illsci gameplayow z internetu niz 2 minutowy trailer The Order.Wiem ze boty sa same w sobie najmadrzejsze na swiecie i dla nich 2s gif wystarczy by przekreslic gre, juz po samej palecie kolorow wiedza ze to nie gra dla nich, bo grafika za dobra a kolory za ponure, to musza byc laserki,blasterki, motocyklista zeby sie sprzedalo

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie wyczułeś ironii :(

heh wyczułem :P Wczoraj Yano bredził coś o MGSach i tym, że są właśnie bliższe konsoli Sony. Jak coś wychodzi tu i tu, a któraś z wersji nie jest rażąco gorsza ( jak swego czasu Bioshock) to żadna gra nie jest bliższa, jakiejkolwiek platformie

Opublikowano

To NIE JEST Call od Duty! Gra jest zupełnie inaczej skonstruowana. Wymaga tez sporo większego skilla od gracza.

Mam jednak prawo oceniac po tym co widac na filmikach ze to kalka call of duty w ubozszej grafice z jetpackiem na plecach - mowiac krotko syf.

Model jazdy słaby, a jestem ekspertem i nawet po filmikach z jutjuba widać ze słabizna

Opublikowano

To NIE JEST Call of Duty! Gra jest zupełnie inaczej skonstruowana. Wymaga tez sporo większego skilla od gracza. Duzo większa dynamika, w ogóle sama jakość rozgrywki, balans, fun - wszystko w Titanfall jest lepsze od ostatnich CoDow.

Haha, no nie mogę. Nie żeby CoD wymagał jakiegoś skilla ale TF jest grą dla casuali. Nie mówie czy to źle czy dobrze, ta gra ma dawać fun i daje. Robienie z niej czegoś czym nie jest to komedia na miare chwalenia pasów i chromatycznej abberacji.

Jeszcze dobry był gdzieś post Hixa chyba który czeka na turnieje i ligi w TF. Najs.

Opublikowano

No tak dla klapkow AI nie moze byc zbyt skomplikowane bo zaraz sie okaze ze podkonsola ich bije I lepiej pograc w jakiegos samograja :D

http://psnprofiles.com/trophies/1989-The-Last-of-Us/hav7n NORMAL

http://psnprofiles.com/trophies/188-Uncharted-2-Among-Thieves/hav7n NORMAL

http://psnprofiles.com/trophies/1126-Uncharted-3-Drakes-Deception/hav7n HARD

Na survivor/crushing nadkonsola cie biła? AI nie padało od strzała i zaczęło flankować, to grać się nie dało?

Na tym z(pipi)anym padzie gdzie strzwla sie bumperami grac na wyzej niz hard trzeba byc poprostu masochista....nie to co na genialnym padzie od Xboxa ♡ nawet nie trzeba dokupuwac triggerow czy gumek juz o czarnej tasmie na swiatelko nie wspomne

Opublikowano

Wlasnie zdanie klucz - "nie grałem". Po filmikach to Knack był dla mnie syfiasty, a przechodzę go juz trzeci raz. Natomiast ciesze sie, ze w tę betę mogłem zagrać bo przekonałem sie, ze to kompletnie co innego od Call Of Duty i to nie jest dodanie tylko jetpacka. Mapy sa skonstruowane pod ciągły ruch, dynamikę, bieganie po ścianach, unikanie tytanow - rewelacyjny tytuł w multi. Cieżko mi go szczegółowo opisać z telefonu - ale gdyby wersja na Xbox One chodziła i wygladała jak u mnie na PC to posiadacze Xboxow mieliby wspaniała kartę przetargowa. W sumie maja.

Adi - nie wiem, nie jestem pro playerem, gra jednak koncentruje sie na wykorzystywaniu wszystkich mozliwosci naszego żołnierza i tytana.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Model jazdy słaby, a jestem ekspertem i nawet po filmikach z jutjuba widać ze słabizna

Nie wiem czy wiesz ale model jazdy w gta v jest najbardzjej jechany przez ludzi na calym swiecie, oczywiscie sa ludzie ktorym to nie przeszkadza, zwykle randomy ktore twierdza ze model jazdy jest super bo gra nazywa sie GTA

Opublikowano

Jesteś kaleką heaven jeśli nie potrafisz zagrać na hardzie na bumperach. Dawno tak głupiego argumentu nie czytałem.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No tak dla klapkow AI nie moze byc zbyt skomplikowane bo zaraz sie okaze ze podkonsola ich bije I lepiej pograc w jakiegos samograja :D

http://psnprofiles.com/trophies/1989-The-Last-of-Us/hav7n NORMALhttp://psnprofiles.com/trophies/188-Uncharted-2-Among-Thieves/hav7n NORMALhttp://psnprofiles.com/trophies/1126-Uncharted-3-Drakes-Deception/hav7n HARD

Na survivor/crushing nadkonsola cie biła? AI nie padało od strzała i zaczęło flankować, to grać się nie dało?

Na tym z(pipi)anym padzie gdzie strzwla sie bumperami grac na wyzej niz hard trzeba byc poprostu masochista....nie to co na genialnym padzie od Xboxa ♡ nawet nie trzeba dokupuwac triggerow czy gumek juz o czarnej tasmie na swiatelko nie wspomne

Nie wiem, światełko mi nie przeszkadza, nakładki kupiłem ze względu na te analogi, ale dzięki nim gra mi sie wygodniej niż na padzie od Xboxa, co jest dla mnie zaskoczeniem bo pad do 360 i ten od One sa IMO genialne. Niemniej DS3 tez ma swoje atuty.

Opublikowano

Mam jednak prawo oceniac po tym co widac na filmikach

MmfSzxL.gif

Czas najwyzszy
Opublikowano

Krótko mówią jesteś pan cienias i powinieneś zapoznać się ze starym powiedzeniem o złej baletnicy.

Dyskusję o AI w "samograjach" uważam za zakończoną.

Opublikowano

http://psnprofiles.com/trophies/1989-The-Last-of-Us/hav7n NORMALhttp://psnprofiles.com/trophies/188-Uncharted-2-Among-Thieves/hav7n NORMALhttp://psnprofiles.com/trophies/1126-Uncharted-3-Drakes-Deception/hav7n HARD

Nie wiem, światełko mi nie przeszkadza, nakładki kupiłem ze względu na te analogi, ale dzięki nim gra mi sie wygodniej niż na padzie od Xboxa, co jest dla mnie zaskoczeniem bo pad do 360 i ten od One sa IMO genialne. Niemniej DS3 tez ma swoje atuty.

Atutem DS3 bez watpienia jest krzyzak, mozna wygodnie pochodzic po menu albo pograc w tetrisa. W DS4 duzo poprawili trzeba tylko kupic nakladki, jakas cool naklejke I podmienic baterie z DS3 zeby dluzej trzymala. Albo dokupic dluzszy kabel usb do ladowania, ewentualnie polozyc obok laptopa I ladowac podczas gry. Kuzwa tyle mozliwosci SONY TAKIE DOBRE

Opublikowano

Adi - nie wiem, nie jestem pro playerem, gra jednak koncentruje sie na wykorzystywaniu wszystkich mozliwosci naszego żołnierza i tytana.

No nie trzeba być pro playerem żeby zauważyć, że w TF dojście do poziomu w którym nie jesteśmy mięsem armatnim dla lepszych graczy zajmuje 20 minut gry. Po ograniu bety w 100% zgadzam się z tym artykułem - http://www.polygon.com/2014/2/14/5411402/titanfall-is-the-perfect-game-for-people-who-are-terrible-at-first

Ogólnie dalej jestem zdania że Titanfall na PC zostanie zapomniany po miesiącu a na Xboxie zrobią z tego hit dlatego że nie wyszedł na PS4 :whistling:

Opublikowano

W DS4 duzo poprawili trzeba tylko kupic nakladki, jakas cool naklejke I podmienic baterie z DS3 zeby dluzej trzymala. Albo dokupic dluzszy kabel usb do ladowania, ewentualnie polozyc obok laptopa I ladowac podczas gry. Kuzwa tyle mozliwosci SONY TAKIE DOBRE

Rzeczywiście świetny, wystarczy naprawić trzy ogromne wady koncepcyjne i masz najlepszy pad w ogóle.  :sorcerer:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.