Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Po prostu odpowiadam głupio na głupie posty. A tak w ogole mazz smiał się z Szadoł Fejla, ze nie jest w stanie utrzymać stałych 60 fpsów, a prosze jak teraz to się ładnie wszystko odwraca. Srednio wyglądający TF też ma z tym problemy.

Where is your God now

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Po prostu odpowiadam głupio na głupie posty. A tak w ogole mazz smiał się z Szadoł Fejla, ze nie jest w stanie utrzymać stałych 60 fpsów, a prosze jak teraz to się ładnie wszystko odwraca. Srednio wyglądający TF też ma z tym problemy.

Where is your God now

ale nie chodzi w 60 tylko na respie iksde

gry aaa pchają branże do przodu - jak czytam coś takiego to mnie krew zalewa,  branża pełna dlc, season passów, wydmuszek i casualowych gier wychodzących co rok z pakietami map za których równowartość można by było kupić miliard humble bundli i wyżywić pół afryki, płatny online na obu konsolach, płatne 2h dema i gry tylko z multiplayerem, uwielbienie do cinematic expirience, qte i skryptów ja chyba podziękuje. 

Opublikowano

raven_raven

pastgeny mają Dark Souls 2
X1 ma Tajtanfol
PC ma wszystko i to w 60fps

PS4... pustynia.jpg

I tak będzie przez następne lata, tylko że z innymi tytułami.

Opublikowano

gry aaa pchają branże do przodu - jak czytam coś takiego to mnie krew zalewa,  branża pełna dlc, season passów, wydmuszek i casualowych gier wychodzących co rok z pakietami map za których równowartość można by było kupić miliard humble bundli i wyżywić pół afryki, płatny online na obu konsolach, płatne 2h dema i gry tylko z multiplayerem, uwielbienie do cinematic expirience, qte i skryptów ja chyba podziękuje. 

No co ty, przecież wszystko co złe pochodzi z PC  :whistling:

Mistrz Hideo wie co dobre

http://www.gamespot.com/articles/kojima-wants-a-pc-version-of-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain/1100-6418118/

Opublikowano

Dark Souls II wyjdzie miesiąc pózniej na PC więc też bym się tak nie zapędzał. W ogóle Waldek widzę, że jesteś typowym odbiorcą konsol i produktów od apple ;/

Opublikowano

A ILE FPSÓW MA TITANFALL NA PC? WIECEJ NIZ 60 HEHE

Nagle PC każdego hehehehe.

Titanfallowcy wszystkich platform, łączmy się. Już tylko 3 dni.

Opublikowano

raven_raven

pastgeny mają Dark Souls 2

X1 ma Tajtanfol

PC ma wszystko i to w 60fps

PS4... pustynia.jpg

I tak będzie przez następne lata, tylko że z innymi tytułami.

plusy za mój tekst zgarniać, ładnie to tak ;/

no ale i tak Cię szanuję, grasz w Papers, Please i Europę Universalis

@up

w sumie to tak jest śmieszniej, kiedy Titanfall nie jest eksem na X1. Wszyscy tylko nie posiadacze PS4 zagrają ;D. Dobrze, że do tych bundli PS4 dają butelkę wina, przyda się na leczenie tej depresji, że można było mieć fun na każdej innej platformie, a teraz można najwyżej grać w Knacka i Shadow Fail (wersja bundle). Wisienką na torcie jest to kominkowe drewno, wystarczy tylko dobrze zamknąć okna, otworzyć kominek i zasnąć...

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

bluber nie masz jakiejś wieży do wybudowania w Minecrafcie czy cos albo jakiegoś użytkownika do ocenienia po tym co pisze w Console Wars na forum o gierkach?

Opublikowano

Titanfall chodzi w 60fps i ma czasem dropy do 30tu.

Shadow fall czasem chodzi w 60fps a tak to działa w 30tu.

Różnica jest znaczna.

tylko, że Shadow fall wygląda świetnie a TitanFall jak rzadka psia kupa. Współczuję tym, ktorzy grają w tę grę na podkosnoli.

A ILE FPSÓW MA TITANFALL NA PC? WIECEJ NIZ 60 HEHE

Nagle PC każdego hehehehe.

No wybacz, że wolę odpalić gierkę za którą zapłacę połowę mniej jak xboty. Ta na dodatek bedzie mi działała płynnie bez żadnych dripow

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

FOnOIID.gif

kupię titanfalla na PC jak będzie w promocji kiedyś.

tylko, że Shadow fall wygląda świetnie a TitanFall jak rzadka psia kupa. Współczuję tym, ktorzy grają w tę grę na podkosnoli.

Ja współczuje tym co grają w Shadow Fall (pewno nawet nie ma z kim) albo ogrywają Knacka szósty raz (HEHE UKRYTA ALUZJA)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Już jest. 119 w empiku .

Opublikowano

bluber nie masz jakiejś wieży do wybudowania w Minecrafcie czy cos albo jakiegoś użytkownika do ocenienia po tym co pisze w Console Wars na forum o gierkach?

jestem zbyt zaje.bisty

Opublikowano

Adi ty to jednak blacharz jesteś pełną gębą. Cały rynek ma wykichane na PC, najlepsze tytuły pchające rynek do przodu wychodzą wyłącznie na konsole (w tym GTA5, które pobiło chyba wszystkie rekordy guinessa jakie mogło), cały rynek rozwija sie w oparciu o konsolowe tytuły a Ty żyjesz jakąś pieśnią z przeszłości. Chłopie jest 2014 rok, princess is in another castle - owszem gierki zrobione przez dwóch kolesi z gimbazy są ok, ale to potężne produkcje AAA pchają rynek do przodu. Czasy gdzie PC był platformą docelową minęły, już nawet Wiedźmin ma konsole jako główny cel a od biedy zrobią tez wersje dla blacharskiego plebsu aby ściągnąć hajsu od ludzi co bedą grę 3 dni uruchamiać a i tak tylko 30% z nich zobaczy ją w full HD.

W barach, pubach, na imprezach, w domach wszędzie królują konsole które napędzają już cały biznes zwany "grami" a blacharstwo cały czas wierzy że są master race. Otwórzcie oczy cały świat ma wyyebane na pecety i twórcy gier również mają wykichane czy gra na danym configu pójdzie czy nie bo i tak najpewniej ruchnąłeś ją z torrentow wiec po co w ogóle sie przejmować?

Takich czasów dozylismy dziś na PC tylko Papers Please i Windowsowy Pinball wiec japa i słuchać co sie dzieje na rynku konsol bo one ustawią Wam rynek na lata do przodu

PS A nowy DirectX nie dla psa kiełbasa bo XONE dostanie go za free w łatce a blacharnia już pewnie szykuje 1000 ziko na nową grafę i potem manewry na steamie aby promo upolować bo kasiorki na gry nie starczyło XD

Kozbinio jakies zrodla daj odnosnie tego,ze docelowa platforma Witcher 3 sa konsole. Bo ja jedynie znalazlem,wywiad z 2013 roku w ktorym koles z CD projekt powiedzial,ze moze w przyszlosci konsole beda platforma docelowa.

Mowisz,ze caly rynek ma wykichane na pc,nie liczac GTA,RDR i exow obu firm to reszta wychodzi na pc.

Co do tytulow AAA popychajacych rynek,to wymien chociaz jeden tytul ktore popchnely rynek i nie jest fpsem. Bo patrze na liste gier w ktore zagrales i nie liczac Uncharted(tps),Killzone(fps),Resistance(fps) i HR to reszta to multiplatformy i jakos nie widzie tam gry ktora popchnela rynek.

Wiec gdzie sa te tytuly AAA warte ogrania?

Co do GTA V znowu pojawily sie plotki,ze bedzie wersja na next-gen i pc zobaczymy. W gta 5 Kozbnio nawet nie grales ;)

I na koniec,na pc w 2013 roku sprzedano gier za laczna kwote 20 miliardow dolarow i wzrost o 9%. na konsolach 4 miliardy i spadek 21%(tylko w us,niestety nie ma danych na calym swiecie)15 miliardow ale wliczony jest w to pc.Widac jak rynek PC umiera ;)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano
tylko, że Shadowarrow-10x10.png fall wygląda świetnie a TitanFall jak rzadka psia kupa. Współczuję tym, ktorzy grają w tę grę na podkosnoli.

Pozdro dla tych którzy wolą grać w grafikę.

Opublikowano

Różnica jest znaczna.

W grafice również.

Opublikowano

Pisze takie płacze, a potem broni jak lew titanfalla przed złymi klapkami, co wolą singla niż pakiecik map i mech DLC do CoDa.

Opublikowano

jestem zbyt zaje.bisty

jak czosnek

Opublikowano

Pisze takie płacze, a potem broni jak lew titanfalla przed złymi klapkami, co wolą singla niż pakiecik map i mech DLC do CoDa.

xD nigdzie nie bronie tf bo jak widzisz geniuszku sam go wymieniłem w tym co mi przeszkadza w grach aaa, ale oczywiscie klapek już zobaczył potencjał i chciał się przypucować ale cóż kolejny raz nie wyszlo. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Och jak gryzą, ajajaj. Dobrze, dobrze. Cod z mechami tak nikogo, że aż zawrzało xD.

Opublikowano

Różnica jest znaczna.

W grafice również.

Wow, i co, w 40tej godzinie gry w multiplayerze nadal zwracasz uwagę na shaderki?

Opublikowano

Dobrze, nigdy nie będę zwracać uwagi na shaderki i tekstury, wracam do quake 3. Co za bzdurne myślenie.

15 fpsów w knacku ci nie przeszkadza?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.