Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

haha, ale mam bekę. Boty toczyły beczunię jak MP Szadołfala spadało czasem do 30 fpsów, a jak tutaj z TF mamy czasem do czynienia z fpsami o jednej cyfrze, to wszyscy cichutko. BE-CZU-NIA. Mam z was bekę skur.wysyny. BEKĘ.

BEKĘ KUR.WAA

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Figaro ale porównaj graficznie jak to wygląda i potem oceniaj ok?

Opublikowano

haha, ale mam bekę. Boty toczyły beczunię jak MP Szadołfala spadało czasem do 30 fpsów, a jak tutaj z TF mamy czasem do czynienia z fpsami o jednej cyfrze, to wszyscy cichutko. BE-CZU-NIA. Mam z was bekę skur.wysyny. BEKĘ.

BEKĘ KUR.WAA

MP Szadołfala spadało czasem

rotfl

z TF mamy czasem do czynienia z fpsami o jednej cyfrze

rotfl2

Nie grałeś w oba tytuły to czemu piszesz? Tymbardziej takie głupoty

Opublikowano

BEKĘ KUR.WAA

no, tylko to nie entuzjaści Xboksa przez ostatni rok sr,ali w każdym miejscu jak to #nadkonsola jest przepotężna i 1.87 TFLOPS OMG #4theplayers #1080i

Opublikowano

konsole naprawde wyznaczaja standardy

Dokładnie jest tak jak mówisz.

ywjtku.gif

Kliknij aby powiększyć :)

2408447-9167183492-ib2pF.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Hyhy, kolejna wojenka o konsolowe shooterki multiplayerowe. Pewne rzeczy się nie zmieniają...

Zapowiedzieli w ogóle coś co nie jest strzelanką/siekanką FPP/TPP na te rzekome "next geny" ?

Opublikowano

Ocenimy jak juz wyjda te gry.

W nowych materialach z InFamous ten super duper atak tak efektownie nie wyglada. Brak dynamicznych cieni przemilcze, bo gra tak czy siak wyglada kozacko, bede grau w gre, ale tez nas troche oszwabili pierwszymi materialami.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai, nie wiem jak to wygląda w finalnej wersji, ale tu masz gifa, który wygląda lepiej niż ten super duper atak.
http://a.pomf.se/ultfdb.gif

Gra z otwartym światem z taką grafiką :yes: <czeka_na_mesjasza_od_naughty_gods>

Opublikowano
rotfl2

żaden rotfl, tak pisze giantbomb i inni, beka z ciebie, skurczybyq

no, tylko to nie entuzjaści Xboksa przez ostatni rok sr,ali w każdym miejscu jak to #nadkonsola jest przepotężna i 1.87 TFLOPS OMG #4theplayers #1080i

no, entuzjaści Xboxa tego nie robili bo wiedzieli, że są na przegranej pozycji widząc zwykłe numerki :/ chociaż nie, jeszcze podczas E3 toczyli bekę, że na Xbonie jest wiecej gier 60fpsów itd (coś o 1080p też chyba było, "paczcie na Forze!").

Opublikowano

BEKĘ KUR.WAA

0_o

Opublikowano

Powaznie fpsy w multi na XO spadaja do jednej cyfry?

Co z wersja na X360

Opublikowano

Tak spadają do paru FPS jak niby Ryse spadało do 16 FPS - tyle, że na ułamek sekundy przez całą grę...

Opublikowano

Figaro jest dzisiaj bardziej żałosny niż zwykle :P

Informacje, że ludzie od DriveClub będą wracali do "deski kreślarskiej" chyba przelała czarę :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Figaro jest dzisiaj bardziej żałosny niż zwykle :P

zbyt duża dawka cukru połączona z krzywdzącą, przybijającą prawdą.

Opublikowano

Na pewno wina develeperów. ZNOWU!

Opublikowano

Jaka panika figaro, widać nie może wytrzymać xD tak, TF chodzi na XONE w 5 fpsach.

jak tam DC, wyszedł z deski kreślarskiej, to 2014 bedzie czy nie?

EDIT: rotfl widzę don na to samo wpadł. Nie martw się figaro, będą gry na konsole którą kupisz za 5 lat <głaszcze> <dmucha>

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

titan fall dostał 10/10?

ja sie zastanawiam jak oni to liczą, wydawało mi się że 10/10 oznacza gre która jest pod każdym względem za(pipi)ista, a nie gre która ma grafike jak poprzednia generacjia i beznadziejna kampanie (podobno w brink była lepsza kampania a wszyscy wiemy jakim ta gra okazała się zawodem)

dlatego ocene 10/10 wyśmiewam gromkim śmiechem, bo potrafie sobie wyobrazić że gameplay w multi jest przyjmeny i wciągający, ale to jest tylko jeden z aspektów, a pozostałe aspekty stoją wyraźnie poniżej 10, a nawet poniżej 7/10

Opublikowano

titan fall dostał 10/10?

ja sie zastanawiam jak oni to liczą, wydawało mi się że 10/10 oznacza gre która jest pod każdym względem za(pipi)ista, a nie gre która ma grafike jak poprzednia generacjia i beznadziejna kampanie (podobno w brink była lepsza kampania a wszyscy wiemy jakim ta gra okazała się zawodem)

dlatego ocene 10/10 wyśmiewam gromkim śmiechem, bo potrafie sobie wyobrazić że gameplay w multi jest przyjmeny i wciągający, ale to jest tylko jeden z aspektów, a pozostałe aspekty stoją wyraźnie poniżej 10, a nawet poniżej 7/10

Tak jak Twoja wiedza na jakikolwiek temat - w porywach 3/10.

Opublikowano
  • Autor

Ale Yetiego i spółke boli ten Titanfall :D

Wielka szkoda ze nie ma tak genialnej gry ani odpowiednika na PS4 :(

Opublikowano

Ale Yetiego i spółke boli ten Titanfall :D

Wielka szkoda ze nie ma tak genialnej gry ani odpowiednika na PS4 :(

Doszło do tego że trzeba bajdurzy że gra chodzi w 5-8fps :D

Opublikowano

Titanfail zbiera oceny na poziomie Crap Opsa i MW 3 - do MW 1 i 2 daleko, a to wszystko po review evencie, czyli hotel 5*, alkohol, prezenty i dziwki do pokoju. Boty mają się czym podniecać. Dobrze, bo będzie im musiało do końca roku wystarczyć :lol:

Opublikowano

No, tak daleko, że aż się recenzje powołują na MW1 i piszą o godnym następcy.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Autor

W sumie chyba każdy wiedział że TF zmiażdzy Killzone ale nie spodziewałem sie że aż tak :D

I te wrzucanie gifów z drive cluba albo 1886 jest co najmniej 2015  xD

#mówiejakjest

Edytowane przez Codename

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.