Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

haha, ale mam bekę. Boty toczyły beczunię jak MP Szadołfala spadało czasem do 30 fpsów, a jak tutaj z TF mamy czasem do czynienia z fpsami o jednej cyfrze, to wszyscy cichutko. BE-CZU-NIA. Mam z was bekę skur.wysyny. BEKĘ.

BEKĘ KUR.WAA

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 659,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Figaro ale porównaj graficznie jak to wygląda i potem oceniaj ok?

Opublikowano

haha, ale mam bekę. Boty toczyły beczunię jak MP Szadołfala spadało czasem do 30 fpsów, a jak tutaj z TF mamy czasem do czynienia z fpsami o jednej cyfrze, to wszyscy cichutko. BE-CZU-NIA. Mam z was bekę skur.wysyny. BEKĘ.

BEKĘ KUR.WAA

MP Szadołfala spadało czasem

rotfl

z TF mamy czasem do czynienia z fpsami o jednej cyfrze

rotfl2

Nie grałeś w oba tytuły to czemu piszesz? Tymbardziej takie głupoty

Opublikowano

BEKĘ KUR.WAA

no, tylko to nie entuzjaści Xboksa przez ostatni rok sr,ali w każdym miejscu jak to #nadkonsola jest przepotężna i 1.87 TFLOPS OMG #4theplayers #1080i

Opublikowano

konsole naprawde wyznaczaja standardy

Dokładnie jest tak jak mówisz.

ywjtku.gif

Kliknij aby powiększyć :)

2408447-9167183492-ib2pF.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Hyhy, kolejna wojenka o konsolowe shooterki multiplayerowe. Pewne rzeczy się nie zmieniają...

Zapowiedzieli w ogóle coś co nie jest strzelanką/siekanką FPP/TPP na te rzekome "next geny" ?

Opublikowano

Ocenimy jak juz wyjda te gry.

W nowych materialach z InFamous ten super duper atak tak efektownie nie wyglada. Brak dynamicznych cieni przemilcze, bo gra tak czy siak wyglada kozacko, bede grau w gre, ale tez nas troche oszwabili pierwszymi materialami.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai, nie wiem jak to wygląda w finalnej wersji, ale tu masz gifa, który wygląda lepiej niż ten super duper atak.
http://a.pomf.se/ultfdb.gif

Gra z otwartym światem z taką grafiką :yes: <czeka_na_mesjasza_od_naughty_gods>

Opublikowano
rotfl2

żaden rotfl, tak pisze giantbomb i inni, beka z ciebie, skurczybyq

no, tylko to nie entuzjaści Xboksa przez ostatni rok sr,ali w każdym miejscu jak to #nadkonsola jest przepotężna i 1.87 TFLOPS OMG #4theplayers #1080i

no, entuzjaści Xboxa tego nie robili bo wiedzieli, że są na przegranej pozycji widząc zwykłe numerki :/ chociaż nie, jeszcze podczas E3 toczyli bekę, że na Xbonie jest wiecej gier 60fpsów itd (coś o 1080p też chyba było, "paczcie na Forze!").

Opublikowano

BEKĘ KUR.WAA

0_o

Opublikowano

Powaznie fpsy w multi na XO spadaja do jednej cyfry?

Co z wersja na X360

Opublikowano

Tak spadają do paru FPS jak niby Ryse spadało do 16 FPS - tyle, że na ułamek sekundy przez całą grę...

Opublikowano

Figaro jest dzisiaj bardziej żałosny niż zwykle :P

Informacje, że ludzie od DriveClub będą wracali do "deski kreślarskiej" chyba przelała czarę :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Figaro jest dzisiaj bardziej żałosny niż zwykle :P

zbyt duża dawka cukru połączona z krzywdzącą, przybijającą prawdą.

Opublikowano

Na pewno wina develeperów. ZNOWU!

Opublikowano

Jaka panika figaro, widać nie może wytrzymać xD tak, TF chodzi na XONE w 5 fpsach.

jak tam DC, wyszedł z deski kreślarskiej, to 2014 bedzie czy nie?

EDIT: rotfl widzę don na to samo wpadł. Nie martw się figaro, będą gry na konsole którą kupisz za 5 lat <głaszcze> <dmucha>

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

titan fall dostał 10/10?

ja sie zastanawiam jak oni to liczą, wydawało mi się że 10/10 oznacza gre która jest pod każdym względem za(pipi)ista, a nie gre która ma grafike jak poprzednia generacjia i beznadziejna kampanie (podobno w brink była lepsza kampania a wszyscy wiemy jakim ta gra okazała się zawodem)

dlatego ocene 10/10 wyśmiewam gromkim śmiechem, bo potrafie sobie wyobrazić że gameplay w multi jest przyjmeny i wciągający, ale to jest tylko jeden z aspektów, a pozostałe aspekty stoją wyraźnie poniżej 10, a nawet poniżej 7/10

Opublikowano

titan fall dostał 10/10?

ja sie zastanawiam jak oni to liczą, wydawało mi się że 10/10 oznacza gre która jest pod każdym względem za(pipi)ista, a nie gre która ma grafike jak poprzednia generacjia i beznadziejna kampanie (podobno w brink była lepsza kampania a wszyscy wiemy jakim ta gra okazała się zawodem)

dlatego ocene 10/10 wyśmiewam gromkim śmiechem, bo potrafie sobie wyobrazić że gameplay w multi jest przyjmeny i wciągający, ale to jest tylko jeden z aspektów, a pozostałe aspekty stoją wyraźnie poniżej 10, a nawet poniżej 7/10

Tak jak Twoja wiedza na jakikolwiek temat - w porywach 3/10.

Opublikowano
  • Autor

Ale Yetiego i spółke boli ten Titanfall :D

Wielka szkoda ze nie ma tak genialnej gry ani odpowiednika na PS4 :(

Opublikowano

Ale Yetiego i spółke boli ten Titanfall :D

Wielka szkoda ze nie ma tak genialnej gry ani odpowiednika na PS4 :(

Doszło do tego że trzeba bajdurzy że gra chodzi w 5-8fps :D

Opublikowano

Titanfail zbiera oceny na poziomie Crap Opsa i MW 3 - do MW 1 i 2 daleko, a to wszystko po review evencie, czyli hotel 5*, alkohol, prezenty i dziwki do pokoju. Boty mają się czym podniecać. Dobrze, bo będzie im musiało do końca roku wystarczyć :lol:

Opublikowano

No, tak daleko, że aż się recenzje powołują na MW1 i piszą o godnym następcy.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Autor

W sumie chyba każdy wiedział że TF zmiażdzy Killzone ale nie spodziewałem sie że aż tak :D

I te wrzucanie gifów z drive cluba albo 1886 jest co najmniej 2015  xD

#mówiejakjest

Edytowane przez Codename

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.