Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No ale z którego Halo? Bo jeżeli z Reach, to niech (pipi)ją.

Wypadek przy pracy i tyle, są na tyle doświadczonym teamem, że wiedzą, gdzie popełnili błędy. Poza tym Reach jest i tak bardziej wymagający niż każdy obecny fps w którego gra się po sieci.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ło jezu, bo Halo zawsze strasznie wymagające było. Ku.rwa, w każdą strzelankę jestem kaleka, z K/D na poziomie 0,8, tylko w Halo 3, Reach i becie Titanfalla zawsze wychodzę na plus. Czyli co, Halo i TF to papka dla casuali? Może i tak, chu.j mnie to boli. Ważne, że dobrze mi się gra.

Skillowcy ku.rwa się znaleźli wielcy gracze MLG pier.doleni.

Dobrze mi się gra i tyle, wyzywaj od kalek, mam to w du.pie. Zresztą z chęcią każdego takiego twojego posta zaraportuje.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Yeti w H2 zawsze grał sam, Xboty grać z nim nie chcieli ;>

Opublikowano

Eksperci od skillowych FPSów po obu stronach. Śmiechłem.

A Ty po której stronie pro graczu jesteś ?

Opublikowano

Ło jezu, bo Halo zawsze strasznie wymagające było.

Może nie? Podobno grałeś, wiec pewnie znasz odpowiedz.

Przyszedł Adi i przemówił. Podaj te swoje skillowe fps. Na X360 Halo i Girsy wymagają od graczy jakiś umiejętności. Na PS3 na pewno było to pierwsze R1, UTIII.

Yeti w H2 zawsze grał sam, Xboty grać z nim nie chcieli ;>

Nie kłam, bo pamiętam niejeden rage Majdana. :teehee:

Opublikowano

Nigdy nie pisałem, że BF4 jest skillowy.

To czemu grasz w BF4 jak nie jest skillowy?

O Destiny jestem spokojny, po pierwsze to gra Bungie, może nie będzie tak wymagająca jak H3, ale na pewno nie będzie to casulowa papka pokroju CoD/TF. Poza tym dziennikarze już widzieli multi i przypomina bardzo to z Halo.

Dziennikarze widzieli :) Doskonale to reasumuje podejście Bungie do przedstawiania tej gry.

Opublikowano

Ło jezu, bo Halo zawsze strasznie wymagające było.

Przyszedł Adi i przemówił. Podaj te swoje skillowe fps. Na X360 Halo i Girsy wymagają od graczy jakiś umiejętności. Na PS3 na pewno było to pierwsze R1, UTIII.

Po co wam skillowe fpsy jak wy nie umiecie w nie grać tak czy tak.

Opublikowano

Jaka panika figaro, widać nie może wytrzymać xD tak, TF chodzi na XONE w 5 fpsach.

jak tam DC, wyszedł z deski kreślarskiej, to 2014 bedzie czy nie?

EDIT: rotfl widzę don na to samo wpadł. Nie martw się figaro, będą gry na konsole którą kupisz za 5 lat <głaszcze> <dmucha>

Przeciez X1 nie dostał i nie wiadomo o żadnym exie w tym roku.

Opublikowano

Wysil się trochę i doczytaj resztę tego posta. Może jest skillowe, nie wiem. Wiem tylko, że taka łamaga jak ja zawsze potrafiła mieć K/D na plusie. Widocznie jestem super w Halo.

Opublikowano

titan fall dostał 10/10?

ja sie zastanawiam jak oni to liczą

Pewnie grubo, no ale mikro stać na odpowiednie argumenty ;)

Opublikowano

W Battlefieldzie, CS'ie i CODach dostawałem wpier.dol, przez co źle się bawiłem.

W Halo 3, Reach i TF nie dostaję wpier.dolu, dzięki czemu dobrze się bawię (no w Reach średnio, bo nie podobało mi się w tym Halo kilka patentów).

Lepiej?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nigdy nie pisałem, że BF4 jest skillowy.

To czemu grasz w BF4 jak nie jest skillowy?

O Destiny jestem spokojny, po pierwsze to gra Bungie, może nie będzie tak wymagająca jak H3, ale na pewno nie będzie to casulowa papka pokroju CoD/TF. Poza tym dziennikarze już widzieli multi i przypomina bardzo to z Halo.

Dziennikarze widzieli :) Doskonale to reasumuje podejście Bungie do przedstawiania tej gry.

Wyobraź, sobie że multi jeszcze może nie jest na tyle gotowe, aby pokazać to graczom. Może jest jakaś inna przyczyna, może zaatakują materiałami tuż przed betą, czy E3, nie wiem, nie jestem odpowiedzialny za ich marketing. Jesteś w stanie to pojąć?

W BF4 gram dla zabawy, bo nie ma takiej drugiej gry, gdzie polatasz, pojeździsz, popływasz, gra się sympatycznie, ale nigdy nie pisałem, że ta gra jest skillowa.

Opublikowano

W BF4 gram dla zabawy, bo nie ma takiej drugiej gry, gdzie polatasz, pojeździsz, popływasz, gra się sympatycznie, ale nigdy nie pisałem, że ta gra jest skillowa.

W TF gram dla zabawy, bo nie ma takiej drugiej gry, gdzie pobrykam po ścianach i powalczę w mechach, nigdy nie pisałem, że ta gra jest skillowa.

Opublikowano

W TF gram dla zabawy, bo nie ma takiej drugiej gry, gdzie pobrykam po ścianach i powalczę w mechach, nigdy nie pisałem, że ta gra jest skillowa.

I to chciałem usłyszeć, casualowe (pipi) dla niepełnosprawnych.

Opublikowano

I ja też, ty mój pełnosprawny.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Cieszę się, że w końcu doszliśmy do porozumienia. Jak to polygon pisał, TF to dobry fps dla osób zaczynających przygode z takimi grami czy tam dla ludzi z niezbyt dużymi umiejętnościami manualnymi.

Opublikowano

Wyobraź, sobie że multi jeszcze może nie jest na tyle gotowe, aby pokazać to graczom. Może jest jakaś inna przyczyna, może zaatakują materiałami tuż przed betą, czy E3, nie wiem, nie jestem odpowiedzialny za ich marketing. Jesteś w stanie to pojąć?

Nie, nie jestem w stanie pojąć że rok od pierwszej prezentacji w zasadzie mamy tylko kilobajty tekstu mówiące o ogromie gry, a filmik tylko jeden, z E3, nic więcej, nadal nie wiadomo czym gra jest, a z multi parę sekund mieszczące się na gifie. Zacytuje Rozbo z przedostatniego PSXE

Mam jednak z Destiny problem. Bardzo kibicuje tej produkcji, ale w zasadzie do dziś deweloper nie pokazał mi absolutnie nic, co rzucałoby na kolana. Nic co świadczyłoby o tej reklamowanej wyjątkowości i przełomowości tego tytułu. Zbyt wiele elementów tej układanki wywoływało jak dotąd uporczywe uczucie deja vu.

W Titanfall gram dla zabawy bo nie ma takiej drugiej gry, gdzie skaczesz od ściany do ściany, walczysz w powietrzu, masz swojego mecha na zawołanie, gra się sympatycznie a skill w tej grze to przede wszystkim to poruszanie się (sam o tym wspomniałeś). Nie pisałem nigdzie że jest to poziom Halo czy Gearsów i coś co miałoby te gry zastąpić. Jesteś w stanie to pojąć?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Gram w BF4 dla funu, nie piszę, że gra jest skillowa = ok

Gram w TF dla funu, nie piszę, że gra jest skillowa = HURR DURR KU>RWA GÓW.NO DLA NIEPEŁ.NOSPRAWNYCH UGHHHH IDE ZROBIĆ ŁAPY

Logika bardziej żelazna, niż twoje łapy.

Opublikowano

W Titanfall gram dla zabawy bo nie ma takiej drugiej gry, gdzie skaczesz od ściany do ściany, walczysz w powietrzu, masz swojego mecha na zawołanie, gra się sympatycznie a skill w tej grze to przede wszystkim to poruszanie się (sam o tym wspomniałeś). Nie pisałem nigdzie że jest to poziom Halo czy Gearsów i coś co miałoby te gry zastąpić. Jesteś w stanie to pojąć?

No, już z regusem doszliśmy w tym aspekcie do porozumienia.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Gram w BF4 dla funu, nie piszę, że gra jest skillowa = ok

Gram w TF dla funu, nie piszę, że gra jest skillowa = HURR DURR KU>RWA GÓW.NO DLA NIEPEŁ.NOSPRAWNYCH UGHHHH IDE ZROBIĆ ŁAPY

Logika bardziej żelazna, niż twoje łapy.

Hahah, rozbrajasz, serio :)

Nie wiem czy mam to napisać DUŻYMI, może i POGRUBIONYMI literami abyś to zrozumiał. BF4 to też gra dla niepełnosprawnych, nie wymagająca wiekszych umiejętności jeżeli porównamy ją do takiego Halo, min. auto aim jest tak ogromny, że celownik sam podąża za wrogiem,. Ale jak już pisałem, mimo UŁOMNOŚCI tej gry, gra się przyjemnie, traktuje to jako przyjemną, sympatyczną rozgrywkę przy której się nie spinam, gdy jakiś gimbus pośle mi serie, a ja nawet nie wiem skąd, bo takie zadanie tej gry, aby każdy mógł przy niej dobrze się bawić, bez większych umiejętności, pojezdzic czołgiem polatać helikopterem. Za to niejeden xbot robi z TF nowego mesjasza gier fps, a to taki sam ułomny, niedorozwinięty fps jak CoD czy BF. Nigdy nie pisałem, że z TF nie można czerpać funu, twierdze tylko, że palcami u nóg też coś tam ugrasz.

ZRO ZU MIA ŁEŚ???

Co za hipokryta. Gra w BF4 dla zabawy, chociaż gra jest technicznym gównem (ALE JEST NA PS4), a tych co mają zabawę z Titanfalla wyzywa od niepełnosprawnych :)

head_shot-16134.gif

Opublikowano

wcześniej żeś nie pisał, że BF jest dla niepełnosprawnych (co to w ogóle jest ku.rwa za cecha gry xD), także nie czepiaj się nagle.

Kto pisał o mesjaszu gier, dawaj linki. A może jest tak jak z tym Naughty Dog  - coś tam słyszałeś, no ale linków jednak niestety nie ma? Co, napiszesz, że wiele było/jest takich głosów na forach w internecie? Tak jest z wieloma grami. Dobrze poszukasz, to znajdziesz i posty wychwalające każdą grę pod niebiosa.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.