Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie wymienialbym TytanFall w postaci system selera Xbox One - przynajmniej do poki nie zobaczę wersji na 360tke.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ciekaw jestem co ludzi zrobia, jak się okaze ze roznice miedzy 360 a One sa takie jak w nadchodzcym MGS.

Opublikowano

Resogun i Dead Nation to rewelacyjne indyki, Outlast jest najlepszym horrorem w jaki gralem podczas ostatnich lat.

Bez wahania bym za nie zaplacil, fajnie, ze nie musialem...

Resogun i Dead Nation to indyki xDDDD

Zobaczysz jaka dobra gra okaze sie Octopad, niech tylko dadza ja w Plusie...

Opublikowano

ciekaw jestem co ludzi zrobia, jak się okaze ze roznice miedzy 360 a One sa takie jak w nadchodzcym MGS.

canadian_riot-27249.gif

Opublikowano

no w BF3 też więcej ludzi grało na konsolach a był na 24 graczy gdzie na caspianie można było usnąć z nudów szukając ludzi po krzakach z grafiką wyglądającą jak gó.wno

No 24 mało, ale 12 w titanfallu to wystarczająco, a grafika jak (pipi) w titanfallu przecież nikogo przez ostatnie strony. Grube botki się miotają jak świnie w agreście.
Kolejny raz pucujesz się, ale pokaz mi gdzie ja się jaram titanfallem?
Nie pamięta co pisał o titanfallu, ale już słowo jaram znalazł w moim poście.

Na krytykę grafiki w TF:

1653583_818165278199199_842157648_n.jpg

Na krytykę czegokolwiek w TF:

Widzę niezły bóldupy, że TItanfall tylko na XO i PC wychodzi

No i autorska ostra krytyka Titanfalla:

Titanfall spoko.

No ale klapkowi się ubzdurało :teehee:

No ty serio jestes upośledzony xD jakąś krucjate jak jano prowadzisz? Teraz klapeczku znajdź mi post w którym napisałem, że 12 graczy to spoko w Tf. Aport.

Opublikowano

to xboty nazywały resoguna indykami, czemu wtedy beki z tego nie było?

pokaż gdzie, znowu jakieś pyerdolenie, że ktośtam kiedyśtam cośtam

imo resogun wydaje się najbardziej grywalną grą na ps4

Opublikowano

no kermit - nie wiem jakbym zareagowal sprzedając 360tke by pograc na nextgenie i dostal prawie ta sama gre ^^

Opublikowano

No ty serio jestes upośledzony xD jakąś krucjate jak jano prowadzisz? Teraz klapeczku znajdź mi post w którym napisałem, że 12 graczy to spoko w Tf. Aport.

Ale napinka bo kłamstewko udowodniłem. :teehee:  Ja już ci wkleiłem co chciałeś, więc zanim zgłosisz kolejne prośby, przeproś za tamte kłamstwo i ładnie podziękuj że ci przypomniałem twoje posty, których się wypierałeś. 

Opublikowano

Ale napinka bo kłamstewko udowodniłem. :teehee: Ja już ci wkleiłem co chciałeś, więc zanim zgłosisz kolejne prośby, przeproś za tamte kłamstwo i ładnie podziękuj że ci przypomniałem twoje posty, których się wypierałeś.
Alez drogi klapersie dostarczasz mi beczulki srogiej, gdzie ty masz tutaj kłamstwo? To, że mam beczkę z braku gier na ps4 i hipokryzji klapkow odrazu przyjmujesz za jaranie się Tf i 12 graczami? Zresztą to nie tego tyczyl sie post w którym jako przykład podaje bf3 bo tak samo było na x360

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
Alez drogi klapersie dostarczasz mi beczulki srogiej

Ale nowomowa na siłę, bluber tak wyluzowany. :teehee: Kilka stron wypierasz się swojej podniety titanfallem, więc pokazałem ci kilka konkretnych postów w których bronisz tej gry jak Częstochowy przed jakąkolwiek krytyką - jak ty tu nie widzisz fanbojskiego zakłamania to już ci bocie nie pomogę, pozuj sobie dalej na obiektywnego niefanboja.

Opublikowano

Alez drogi klapersie dostarczasz mi beczulki srogiej

Ale nowomowa na siłę, bluber tak wyluzowany. :teehee: Kilka stron wypierasz się swojej podniety titanfallem, więc pokazałem ci kilka konkretnych postów w których bronisz tej gry jak Częstochowy przed jakąkolwiek krytyką - jak ty tu nie widzisz fanbojskiego zakłamania to już ci bocie nie pomogę, pozuj sobie dalej na obiektywnego niefanboja.

Beczulke wproadzil klapek naczelny figaro. Więc odbij. Macierewicz niezly z ciebie, ale nie wiem czy zczailes z ten temat to cw. Try harduj dalej.

Opublikowano

bluber wracaj zachwalać tajtanfola do tematów poświęconych tej grze

Opublikowano

Chodzi o to, ze ludzie nie chca byc dymani.

granie na konsoli na której jest co miesiąc wypuszczana jakaś gra, na którą mamy bijatyki, sim racery, fpp, tpp, multi, coopy, dr3 - AJ DYMAJĄ MNIE

kupienie konsoli bo sony dobre i obiecuje exy, bo jest moc, bo DC i Order kiedyś wyjdzie - so cool...

a co jeśli...

e tym roku na ps4 jedynym dużym exem będzie infamous i do końca roku będziecie mogli jedynie dalej trolować xbona zamiast grać na swoich 1,8 tflopach?

trochę masz rację, bo tak na prawdę znamy tylko datę premiery niesławnego, a co do Ordera i DC wiemy tylko tyle, ze w 2014 roku (oby)

Ale z drugiej strony o jakich potwierdoznych exach na XO wiemy na rok 2014 ? No własnie żadnych. tutaj również możemy możemy wróżyć z kart.

Opublikowano

bluber wracaj zachwalać tajtanfola do tematów poświęconych tej grze

Nie burz mu świata pewnie ma super zabawę przeglądając 100 stron wstecz cw.

Opublikowano

granie na konsoli na której jest co miesiąc wypuszczana jakaś gra, na którą mamy bijatyki, sim racery, fpp, tpp, multi, coopy, dr3 - AJ DYMAJĄ MNIE

kupienie konsoli bo sony dobre i obiecuje exy, bo jest moc, bo DC i Order kiedyś wyjdzie - so cool...

a co jeśli...

e tym roku na ps4 jedynym dużym exem będzie infamous i do końca roku będziecie mogli jedynie dalej trolować xbona zamiast grać na swoich 1,8 tflopach?

trochę masz rację, bo tak na prawdę znamy tylko datę premiery niesławnego, a co do Ordera i DC wiemy tylko tyle, ze w 2014 roku (oby)

Ale z drugiej strony o jakich potwierdoznych exach na XO wiemy na rok 2014 ? No własnie żadnych. tutaj również możemy możemy wróżyć z kart.

Ogólnie niewiele wiemy na temat tego roku. Jest marzec, a tu cisza. Jedyne pewniaki to inFamous i Mario Kart. A reszta? Może będzie, a może nie. Diablo 3, Wiedźmin, Dragon Age, Order. Coś jeszcze się szykuje?

Opublikowano

Mario Kart.

Kolejny wybawca WiiU. Nie wiem, czy będę miał odwagę spojrzeć na wyniki sprzedaży.

Opublikowano

Poprzedni stacjonarny Mario Kart się sprzedał w 35 bańkach. Jak ta gra nie uratuje sprzedaży WiiU to już żadna

Opublikowano

No, i to dodaje tej sytuacji nutkę pikanterii. Będzie śmiesznie. Zresztą pozostaje pytanie, ile z tych 35 milionów zadowoli się teraz Angry Bird Racing na iPadzie. Pewnie sporo.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No jak ktoś kupił PS4 za 2k to ja mu gratuluję.

Dzięki, powiem ci, że za XO dałem jeszcze więcej.

Opublikowano

a co jeśli...

Ogólnie niewiele wiemy na temat tego roku. Jest marzec, a tu cisza. Jedyne pewniaki to inFamous i Mario Kart. A reszta? Może będzie, a może nie. Diablo 3, Wiedźmin, Dragon Age, Order. Coś jeszcze się szykuje?

No własnie o to mi chodzi, dlatego smieszy mnie jak niektórzy tu już mówią ile to exów bedzie na pS4 czy na Xo w tym roku, a póki co wiemy tyle co nic. Ja czekam do E3 i jak bedzie kiepsko pozbywam się jednego next gena na rzecz Wii U. najchętniej miał bym PS4 XO i Wii U, ale to trochę za duzy wydatek więc jena konsola pojdzie zapewne na alledrogo.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Tak jak w tamtej generacji posiadanie wszystkich trzech było dla mnie niezbędne, tak w tej myślę, że spokojnie bez XOne się obędę. Multiplatformy lepsze na PS4, najlepsze gry na XOne to sieciówki... Nie mam czego tam szukać. W tej chwili i tak najlepszym wyborem jest 3DS. Na currentgenach nie ma nic co by usprawiedliwiało ich zakup

Opublikowano

Mario Kart.

Kolejny wybawca WiiU. Nie wiem, czy będę miał odwagę spojrzeć na wyniki sprzedaży.

nic juz nie uratuje wii u nic, juz nawet japonczycy sie od tej konsoli odwrocili, nawet wyniki sprzedazy donkey kong w tygodniu premierowym w jpn byly mizerne.

Wii u trup, vita jako gadzet do ps4 i indykow - tutaj juz sie nic nie zmieni

Opublikowano

Mario Kart.

nic juz nie uratuje wii u nic, juz nawet japonczycy sie od tej konsoli odwrocili, nawet wyniki sprzedazy donkey kong w tygodniu premierowym w jpn byly mizerne.

Wii u trup, vita jako gadzet do ps4 i indykow - tutaj juz sie nic nie zmieni

GCN też miał kiepską sprzedaż a konsolą był genialną.

Opublikowano

GCN nie odstawał od konkurencji o generację w kwestiach technicznych i jednak wychodziło na niego sporo multiplatform.

e: Jeszcze raz zapytam.. Co z tym frameratem w multi KZ:SF? Został faktycznie poprawiony po patchu, czy nie? Są na to jakieś dowody? Bo internety nic nie wykazują.

Edytowane przez Emet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.