Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnie 20 stron można skwitować tylko w jeden sposób:

4b3.jpg

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Możnaby przejść jedynkę w końcu.

Do Figaro i reszty masochistów - dużo jeszcze zostało grania po tym, jak zabiłem w drugi dzwon?

Opublikowano

W CH.UJ.

Opublikowano

zaqu, widzę, że znów porównujesz znów PC do konsoli która JEST NA RYNKU OD 5 MIESIĘCY KUMASZ TO?

PC powinien z otwartym środowiskiem do programowania, z gigantycznym zapleczem, ze świetną infrastrukturą sieciową i to darmową PRZYTŁACZAĆ WSZYSTKIE KONSOLE RAZEM WZIĘTE a co najwyżej zasysa im po same kule. 

@Zeratul wkleiłeś fantastyczny film o nazwie "Error" ja wiem, my gracze konsoli mamy problem z ogarnięcie technikaliów, popraw to. 

Wypowiada sie w nim analityk finansowy ktory ma dostep do dokladnych danych sprzedazy konsol i gier. Twoje bzdurne przemyslenia w postaci "przytlaczajacej wiekszosci" ktora wynosi moze 25-33% sa smieszne. 

nie no spoko, co trzeci gracz więcej woli PS4 z jednym EXem niż XBONE z Kinektem i wieloma grami. To zupełnie nie jest tragiczne - to już jest nawet śmieszne. Tu powinna być miażdżąca różnica, mocne zaplecze, duże doświadczenie w lepszym, płatnym online, swoja baza exów a i tak nadal ponad 30% ludzi więcej woli PS4. Serio czy tutaj jest o czym dyskutować? Po raz pierwszy od lat ten temat warto zamknąć, bo ból d,upy xbotów i blacharki jest już nie wytrzymania.

Jesteście mistrzami w zaklinaniu rzeczywistości. Jedni z darmowym online, mocnym sprzętem, świetną grafiką i wieloma akcesoriami oraz tańszymi o ponad połowę grami są ostatnim wyborem graczy w grach FPS bo każdy normalnie myślący człowiek gra na dedykowanym do tego sprzęcie, a drudzy z dopracowanym online, wieloma exami, Kinektem w cenie i mocną marką za sobą przegrywają z Nadkonsolą z jedną grą. Serio Panowie it's drug time.

4THEPLAYERS

Opublikowano

Do Figaro i reszty masochistów - dużo jeszcze zostało grania po tym, jak zabiłem w drugi dzwon?

Dawno nie grałem, ale drugi dzwon to jest może z 25% całej gry.

Opublikowano

zaqu, widzę, że znów porównujesz znów PC do konsoli która JEST NA RYNKU OD 5 MIESIĘCY KUMASZ TO?

PC powinien z otwartym środowiskiem do programowania, z gigantycznym zapleczem, ze świetną infrastrukturą sieciową i to darmową PRZYTŁACZAĆ WSZYSTKIE KONSOLE RAZEM WZIĘTE a co najwyżej zasysa im po same kule. 

@Zeratul wkleiłeś fantastyczny film o nazwie "Error" ja wiem, my gracze konsoli mamy problem z ogarnięcie technikaliów, popraw to. 

Wypowiada sie w nim analityk finansowy ktory ma dostep do dokladnych danych sprzedazy konsol i gier. Twoje bzdurne przemyslenia w postaci "przytlaczajacej wiekszosci" ktora wynosi moze 25-33% sa smieszne. 

nie no spoko, co trzeci gracz więcej woli PS4 z jednym EXem niż XBONE z Kinektem i wieloma grami. To zupełnie nie jest tragiczne - to już jest nawet śmieszne. Tu powinna być miażdżąca różnica, mocne zaplecze, duże doświadczenie w lepszym, płatnym online, swoja baza exów a i tak nadal ponad 30% ludzi więcej woli PS4. Serio czy tutaj jest o czym dyskutować? Po raz pierwszy od lat ten temat warto zamknąć, bo ból d,upy xbotów i blacharki jest już nie wytrzymania.

Jesteście mistrzami w zaklinaniu rzeczywistości. Jedni z darmowym online, mocnym sprzętem, świetną grafiką i wieloma akcesoriami oraz tańszymi o ponad połowę grami są ostatnim wyborem graczy w grach FPS bo każdy normalnie myślący człowiek gra na dedykowanym do tego sprzęcie, a drudzy z dopracowanym online, wieloma exami, Kinektem w cenie i mocną marką za sobą przegrywają z Nadkonsolą z jedną grą. Serio Panowie it's drug time.

4THEPLAYERS

Idac twoim tokiem rozumowania Sony powinno zwinac interes za czasow PS3 gdy konsola sprzedawala sie podobnie... masz malo pojecia o tym jak prowadzic biznes. Mam nadzieje, ze to nie twoja profesja. 

Opublikowano

waldusthecyc ale te cyferki to co maja udowodnić? Rozumiem że każdy nowy cod to najlepszy fps w historii? Czy w przypadku gier liczby nie maja znaczenia?

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Dawno nie grałem, ale drugi dzwon to jest może z 25% całej gry.

Ło jezu. To no z dwójką mi się nie spieszy.

Opublikowano

Myslisz,ze cos sie zmieni pod koniec roku?za rok? :D

Top 10 w listopadzie 2014(kolejnosc losowa)

1.Cod

2.Fifa

3.Madden

4.BF policja

5.AC

6.Destiny

7.NBA

8.NHL

9.Jakas gra nintendo/GTA V ''full hd/60fps'' edition

10.Just Dance 2015

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Nic cyferki nie udowadniaja, sa tylko pusta wartoscia w wojnie konsolowej gdzie sonybojki mysla, ze maja racje w mysl zasady w stadzie razniej, im glosniej tym wieksza racja. 

Opublikowano

Zeratul poshowposhowposhowposhowposhowposhow już stąd. Daj wypowiedzieć sie tym, którzy naprawdę znają sie na tym biznesie.

Mendrek dajesz.

Opublikowano

No patrz, PC taki dobry, ale Titanfall potrafi zaliczyć drop do 25 klatek przy grafice za 8 paczek.

titanfall-bench-results-2.jpg

Albo takie rzeczy na PC, no jak to możliwe?

titanfall-tearing.jpg

A PC przecież takie potężne, procesory czterordzeniowe, 16GB RAM, za(pipi)iste taktowanie, super rozdzielczość i klaps... w Titanfall wyglądającym jak gra z 2004 roku dropy do 25 klatek.

PC MASTER RACE :teehee:

Opublikowano

PC vs Ps3=PC wygrywa,Ps4 vs Pc= Tu pc przegrywa, Xbox 360 vs PC= PC wygrywa,Xbox One vs = PC wygrywa. Na 1 z 5 platform bf 4 ma wiecj graczy .

A może lepiej tak: PC vs konsole? Czemu wszystkie Pecety porównujesz do jednego PS4? Jak już chcesz tak to zrób porównania np. Acer Aspire V3 vs PS4, a nie wszystkie możliwe komputery wszystkich możliwych producentów porównujesz do jednej konkretnej konsoli jednego producenta. To tak jakbyś ilość ściągniętych aplikacji na wszystkie możliwe telefony z Androidem porównał do tych ściągniętych tylko na iPhona5S. Rozumiem, że musisz manipulować jak pecetowa amatorka została obnażona, ale trzymaj się chociaż trochę podstaw logiki.

Opublikowano

Nic cyferki nie udowadniaja, sa tylko pusta wartoscia w wojnie konsolowej gdzie sonybojki mysla, ze maja racje w mysl zasady w stadzie razniej, im glosniej tym wieksza racja. 

Cyferki ach te cyferki w poprzedniej generacji gdy były orężem obrońców kawałka plastiku MS to miały swoją wartość , teraz gdy są na korzyść drugiego obozu który ich tak samo używa to nagle straciły na wartości :wacko:

Opublikowano

PC vs Ps3=PC wygrywa,Ps4 vs Pc= Tu pc przegrywa, Xbox 360 vs PC= PC wygrywa,Xbox One vs = PC wygrywa. Na 1 z 5 platform bf 4 ma wiecj graczy .

A może lepiej tak: PC vs konsole? Czemu wszystkie Pecety porównujesz do jednego PS4? Jak już chcesz tak to zrób porównania np. Acer Aspire V3 vs PS4, a nie wszystkie możliwe komputery wszystkich możliwych producentów porównujesz do jednej konkretnej konsoli jednego producenta. To tak jakbyś ilość ściągniętych aplikacji na wszystkie możliwe telefony z Androidem porównał do tych ściągniętych tylko na iPhona5S. Rozumiem, że musisz manipulować jak pecetowa amatorka została obnażona, ale trzymaj się chociaż trochę podstaw logiki.

tumblr_m99hb5ApIy1qc7mh1.jpg

Kolega widze dalej zyje w czasach kiedy komputery sie kupowalo w hipermarkecie/od dell itp. ;) Jak proponujesz policzyc sprzedaz?

Opublikowano

powtarzam ponownie: je.bać pecety.

i biedę, w sumie to jedno i to samo.

Opublikowano

a właśnie że nie

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia wygląda to nieco inaczej. Na PC masz multiplatformy z konsol które lepiej działają + wsteczna kompatybilność (oprócz PS3, X360) i zalew gier indie, konsola była dodatkiem do ogrywania exów i ewentualnie grania w Buzza u kolegów.

No właśnie widzę, patrzę powyżej i widzę :) Ale de facto, wracając nawet do poprzedniej generacji, to:

a) ilość ex'ów wartych zagrania na konsolach względem PC jest przytłaczająca, praktycznie można na nich jechać, do single i po sieci.

b) różnice w działaniu multiplatform między konsolami a PC są albo żadne, albo zbyt małe by inwestować kilkakrotną wartość jednej konsoli w jednego PC-ta.

Titanfall pokazuje, że tak wytykana przez obrońców komputrów pc-towa architektura konsol, okazuje się być tak naprawdę szkodą dla pc-ta. Czemu? Bo gry będą portowane z konsol na PC-ty, w dodatku na jana, bez zbytniej optymalizacji bo się nie opłaca. Dlatego Titanfall waży 50 gb i potrafi gubić klatki na karcie za kilkaset złotych  :) W tej sytuacji chyba dobrze że GTA V nie wyszło na PC-ty, by ich właścicieli zbytnio nie załamywać ;)

Edytowane przez Mendrek
Kilkaset złotych ;)

Opublikowano

powtarzam ponownie: je.bać pecety.

i biedę, w sumie to jedno i to samo.

To PC juz nie kosztuje min 5k zl i nie trzeba wymieniac karty co 3 miechy za min.1k zl? Teraz PC jest dla biedakow,''logika'' w CW nigdy nie przestanie mnie zadziwiac.

Opublikowano

Titanfall waży tyle tylko dlatego, że ma nieskompresowaną muzykę. Czemu? Nie wiem. Te 50gb ściągałem 4h, także jakoś strasznie mnie to nie boli. Ciekawe, ile bym to ściągał na płatnym PSN.

potrafi gubić klatki na karcie za kilka tysięcy

Pokaż mi kartę graficzną za kilka tysięcy, na której TF zejdzie poniżej 60 fps. Nie znajdziesz :).

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No, i to dodaje tej sytuacji nutkę pikanterii. Będzie śmiesznie. Zresztą pozostaje pytanie, ile z tych 35 milionów zadowoli się teraz Angry Bird Racing na iPadzie. Pewnie sporo.

Wiekszosc z tego to darmowe mario kart w kopercie dorzucane do wii, mam, odpaliłem raz.
Opublikowano

Bundle z MK8 też będą sprzedawane. Tylko, że broń boże nie sprzedadzą konsoli i do tego się odnoszę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Stosownych testów jeszcze nie ma, ale poczekajmy, aż ktoś odpali Titanfall na tytanie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.