Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pokaż mi kartę graficzną za kilka tysięcy, na której TF zejdzie poniżej 60 fps. Nie znajdziesz

Miało być "kompie za kilka tysięcy", ale w sumie test powyżej odnosi się do kart, więc zmieniłem posta tak by odpowiadał na test.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A, to przepraszam.

Opublikowano

Bundle z MK8 też będą sprzedawane. Tylko, że broń boże nie sprzedadzą konsoli i do tego się odnoszę.

Milion to juz bedzie sukces.
Opublikowano

Milion TO BĘDZIE sukces.

Opublikowano

powtarzam ponownie: je.bać pecety.

i biedę, w sumie to jedno i to samo.

To PC juz nie kosztuje min 5k zl i nie trzeba wymieniac karty co 3 miechy za min.1k zl? Teraz PC jest dla biedakow,''logika'' w CW nigdy nie przestanie mnie zadziwiac.

No przecież są wyniki, ze 30% blacharzy ma monitory full hd, a reszta gra w tibie na starych rupciach, do tego kradnąc gierki z netu lub czekając na przeceny od grubego.

Ma ktoś tego gifa jak biedaki rzucają się na gierki od cd project z podpisem pc master racer?

<był_strasznie_śmieszny>

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A ma ktoś gify jak biedaki konsolomaniaki rzucali się jak bydło na ps4 bez gier?

ba0a275124985da2d9b6828aa37d05ba_origina

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Drugi post w tym temacie.

I nie "rzucali się", a jedynie prezentowali swoją kondycję, jak na panów przystało.

Opublikowano

Suteq o tym mowa?

hSeOEjP.gif

Czy o tym mowisz

2396627-imyadmt27hspq.gif

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

A macie tego gifa jak gracze sie rzucają na PC i XBONE? Bo to tez było faj.... oh wait przeca nikt nie chce tego g,ówna ze świetnymi exami i FHD za 500zl. #tyleprzegrać

Opublikowano

Suteq o tym mowa?

hSeOEjP.gif

Czy o tym mowisz

2396627-imyadmt27hspq.gif

Właśnie o tym. Zarówno to jak i te rozdawanie gier od CDP to jedno wielkie cebulactwo.

Opublikowano

ale na co się mają rzucać, na komputery z markietu? tak to się robi Walduś:

-morele.net

-klik

-klik

-klik

-klik

-klik

"tak proszę pana, już robimy"

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A macie tego gifa jak gracze sie rzucają na PC i XBONE? Bo to tez było faj.... oh wait przeca nikt nie chce tego g,ówna ze świetnymi exami i FHD za 500zl. #tyleprzegrać

Hahah, Waldek pięknie ich wdeptujesz w ziemie. Gify z tłumem ludzi rzucających się na xone, albo co śmieszniejsze na pc, w sumie na pc to możliwe, bo jak wrzucą do biedronki jakiś pc za 800zł, to bydło będzie się tratowało, tak jak o gierki za 10zł.

Opublikowano

ale na co się mają rzucać, na komputery z markietu? tak to się robi Walduś:

-morele.net

-klik

-klik

-klik

-klik

-klik

"tak proszę pana, już robimy"

Jak widać Waldusia i YETI-ego rodzice nie nauczyli czegoś takiego jak kultura. :(

YETI w ogóle jaka hipokryzja w poście wyżej, bo opisuje rzeczy, które widać na gifach z premiery PS4, hahahaha. :D

Mózg wyżarty.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Właśnie o tym. Zarówno to jak i te rozdawanie gier od CDP to jedno wielkie cebulactwo.

Twoja logika mnie przeraża. Rzucać się na 5 letnie gierki za 10zł, a rzucać się na wyczekiwaną konsole za 1800zł. Te dzisiejsze gimbusy, strach pomyśleć co będzie w tym kraju za 10 lat.

Opublikowano
, bo jak wrzucą do biedronki jakiś pc za 800zł, to bydło będzie się tratowało, tak jak o gierki za 10zł.

1. Nikt normalny nie kupi PC do gier w biedronce.

2. Gry za 10zl na PC mozesz kupic przez net nie wychodzac z domu.

Opublikowano

Twoja logika mnie przeraża. Rzucać się na 5 letnie gierki za 10zł, a rzucać się na wyczekiwaną konsole za 1800zł. Te dzisiejsze gimbusy, strach pomyśleć co będzie w tym kraju za 10 lat.

NORMALNA osoba zamawia konsolę, na którą czeka najwcześniej jak się da i czeka na kuriera w premierę. Nie oczekiwałem od Ciebie mądrej odpowiedzi, bo to jest niemożliwe w Twoim przypadku. :(

A jak przyjeżdża kurier osoba oczekująca wygląda tak:

Monty-Python.gif

A potem tak:

mc63t.gif

A nie tak:

hSeOEjP.gif

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mnie bardziej zastanawia kto normalny kupuje konsolę za prawie dwa tysiaki, na która nie ma gier.

Ale złożyć sobie porządnego PC za niewiele więcej to już ich przerasta.

Opublikowano

pga.gif

PC MASTER RACER i 5 letnie gierki za 10zł, blacharze w całej okazałości, Polska b, monitorki 17cali, taborety, kranówa i maincraft. W łańcuchu pokarmowym jeszcze niżej niż xboty.

Opublikowano

YETI już się nawet nie stara. 0/10

A gif pochodzi z jakiegoś giermaszu CDP - gry dawali za darmo podobno. Ale oczywiście kąsolowcy grzecznie by stali w kolejce.

Aha, za 10zł sprzedawali ostatnio w biedronce np. Dragon Commandera, który ledwo pół roku ma, a jest za(pipi)istym PC exclusivem. No ale nie ma karabinów i szczelanek, więc kąsolowców nie zainteresuje.

Opublikowano

NORMALNA osoba zamawia konsolę, na którą czeka najwcześniej jak się da i czeka na kuriera w premierę. Nie oczekiwałem od Ciebie mądrej odpowiedzi, bo to jest niemożliwe w Twoim przypadku. :(

Jedno ci przyznam, każdy twój posty jest głupi i zarazem śmieszny, a jak wiadomo, śmiech to zdrowie, także dzięki. PS4 zamówić na premierę kurierem udało się niewielkiej liczbie osób. Każdy wie jak to wyglądało, zwłaszcza w naszym kraju. Jeżeli chciałeś dostać PS4 w dniu premiery, to albo stałeś w kilku tysięcznej kolejce jak np. w Berlienie, albo walczyłeś łokciami, bo mamy do czynienia z Nadkonsolą, nowym mesjaszem, a nie rupciem, który ma problemy z full hd.

Opublikowano

Jedno ci przyznam, każdy twój posty jest głupi i zarazem śmieszny, a jak wiadomo, śmiech to zdrowie, także dzięki. PS4 zamówić na premierę kurierem udało się niewielkiej liczbie osób. Każdy wie jak to wyglądało, zwłaszcza w naszym kraju. Jeżeli chciałeś dostać PS4 w dniu premiery, to albo stałeś w kilku tysięcznej kolejce jak np. w Berlienie, albo walczyłeś łokciami, bo mamy do czynienia z Nadkonsolą, nowym mesjaszem, a nie rupciem, który ma problemy z full hd.

Co ty (pipi)sz xD może jeszcze powiedz że na kartki PS4 sprzedawali.

Ja zamówiłem w Euro Agd i w dzień premiery mogłem sobie odebrać, mogłem też wziąć kuriera. Z nikim się nie byłem o nic.

Opublikowano

ale argumenty, to już Wam się dawno skończyły :( nawet już nie śmiecham jak czytam CW. Zamknijcie do E3, bo PS4 tak miażdży resztę konkurencji, że jedynie jakieś super tajne exy od małego s lub wielkiego n (PC nikogo) mogłyby sprawić, że będzie o co toczyć pianę. 

Opublikowano

Ciekawe czy podobne gify będą, jak Xbone wyjdzie wreszcie w Polsce. Ciekaw jestem kto się rzuci po ten sprzęt.

Opublikowano

Teraz MaZZeo bedzie pisal o tym jak PS4 byla latwo dostepna, tylko ze zdjecie palety z PS4kami dal dopiero w lutym.

Czytajcie czytajcie beda jaja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.