Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

206 xboxów xD nie dziwne,kto jest na tyle głupi żeby to kupić w 2014 roku.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

a czy konsola czasem nie była słabo dostępna?

Slyszalem ze w Japoni na czarnym rynku latwiej dostan uran z Fukushimy niz PS4 normalnie I legalnie w sklepie. Prawda to?

Opublikowano

a czy konsola czasem nie była słabo dostępna?

Tak było w tamtym tygodniu. Teraz jeest już normalnie dostępna. Jak się wjeżdża do Japonii z Knackiem, BF4 i Fifą, to potem są takie wyniki.

Opublikowano

W Japonii sprzedają jedynie czwóreczki MADE IN JAPAN. Budowa takiego egzemplarza to ręczna robota w białych rękawiczkach, a nie jakaś taśmociągowa fuszerka dla reszty świata odwalana hurtowo u chinoli. Taki model przekażesz wnukowi i będzie mógł ogrywać Uncharted 4 i Drive Club bez problemu.

Opublikowano

206 xboxów xD nie dziwne,kto jest na tyle głupi żeby to kupić w 2014 roku.

Hehe kazdy sie zna online xD

Opublikowano

mnie najbardziej boli te 8tys Wii U, dodajemy do tego ze od premiery (miesiac temu) Donkey Kong w JPN rozszedł się łącznie w 65tyś sztuk i mamy obraz tragizmu tej konsoli. Niezwykle jestem ciekaw E3 i nastepnego posuniecia N jesli chodzi o segment stacjonarny

Opublikowano

mnie najbardziej boli te 8tys Wii U, dodajemy do tego ze od premiery (miesiac temu) Donkey Kong w JPN rozszedł się łącznie w 65tyś sztuk i mamy obraz tragizmu tej konsoli. Niezwykle jestem ciekaw E3 i nastepnego posuniecia N jesli chodzi o segment stacjonarny

niech wydadzą zapowiedziane tytuły oraz Zeldę i mogą kończyć ten marny żywot, będzie z tego trochę taki gamecube 2 czy N128, tyle że bez wsparcia third party

Opublikowano

Może zaczna wydawac mariany i zeldy na Ps4.

Opublikowano

Jeszcze taka ciekawostka - jak wyglądała sprzedaż tydzień po tygodniu "najmłodszych" konsol w Japonii:

3DS
374.764
209.623 ( -44.1%)
96.463

PSV
324.859
72.479 ( -77.7%)
42.648

Wii U
308.570
130.653 ( -57.7%)
122.356

PS4
322.083
52.697 (-83.6%)
30.766

Słabiutko ps4, oj słabiutko. Trochę powinna podskoczyć sprzedaż przy MGS'ie, no a potem to nie wiem. Będą chyba czekać na KH3 i FFXV, także mizerna sprzedaż na poziomie 10-20k tygodniowo jest jak najbardziej prawdopodobna.

Opublikowano

czytałem dziś jakies plotki że sony ma pokazać okulary VR na najbliższych targach i podobno sa znacznie lepsze niż wersja "beta" oculusa , niby fajnie, jarają mnie te okulary, ale w doniesieniach było powiedziane że póki co prawie nic nie wiadomo o grach na nie i że sony nie naciska wydawców ...

kurde to może być kolejy sprzęt który słabo się sprzedaje bo nie ma na niego dobrych gier... a nie ma na niego dobrych gier bo słabo sie sprzedaje :confused: i takie błędne koło znowu...

jedyna szansa żeby tego uniknąć to pozwolić grać w goglach w każdą gre, poprostu zamiast telewizora podłączać gogle. mimo że oczywiście wiele gier jak bijatyki i TPP znacznie słabiej sie sprawdzą w tym wypadku niż FPSy albo wyścigi z widokiem z kokpitu, ale mimo wszystko prawdopodobnie nawet w TPP ciekawie bedzie zagrać na goglach, dlatego uważam że powinny funkcjonować jako zastępstwo TV, wtedy mogą zyskać nieco popularności i doczekać się więcej gier które mają ficzery specjalnie zaplanowane pod gogle (nie wspominam o grach które są całkowicie robione pod gogle bo akurat nie spodziewam sie niczego dobrego po takich, tak samo jak gry których jedynym "sensem" jest sterowanie ruchowe praktycznie zawsze w każdym innym aspekcie sa beznadziejnie)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

W sieciowej dystrybucji kupujemy tylko indyki? To bzdura! Na PlayStation 4 najlepiej sprzedają się duże produkcje...

http://www.ppe.pl/news-27326-playstation_4___najlepiej_sprzedajace_sie_gry_na_psn__duze_produkcje_spychaja_indyki.html

szlachta się bawi. a biedaszyby dalej w humble bundle. 

Opublikowano

Na początku kwietnia wychodzi kolejny superhit, tylko na PS4:

wygląda awesome, troche jak kochany metal slug :D

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

lol, nie wiedziałem, ze w tygodniu premierowym vita sprzedala sie lepiej niz ps4

Opublikowano

Twórcy Dark Souls II to też niezłe lisy chytruski.

Trailer:

iJzEtBvZSzzbH.gif

Ostateczna wersja gry:

icCQ47UKs9lAg.gif

xDDDDD

Opublikowano

ya pyerdole to już chyba norma w tej branży

Opublikowano

Tylko kochane R* nie oszukuje ludzi <3

Opublikowano

Na początku kwietnia wychodzi kolejny superhit, tylko na PS4:

wygląda awesome, troche jak kochany metal slug :D

xD

no albo na PC od 07.2013

http://store.steampowered.com/app/218820/

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano
no albo na PC już od roku albo dłużej

wiem

ale nie na xboxie

=

ex

Opublikowano

Screenshoty z V były podkręcane.

Opublikowano

na PC

za 50 zł

indyk

ta gra nikogo dopóki nie pojawi się w humble bundle za pół roku

@fixed

Opublikowano

co do DS 2, to jedno jest PS360, drugie z PC, normalka

xD

no albo na PC od 07.2013

http://store.steampo...com/app/218820/

ale w swojej bibliotece to się jakoś nie ma, co? =/

Pograłbyś, co ;D? Zastanawiałem się kiedyś, ale nigdy nie było promocji ciekawej, czekałem też na rozwój gry. Teraz raczej nie kupuję już takich ilości gier, więc nie za szybko zagości w mojej bibliotece pewnie.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Z tego co pamiętam to nawet ząbki było widać na większości screenów, więc niespecjalnie

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
spoko a potem porównają sprzedaż Titanfall z PC, X1 i X360 i powiedzą, że ex M$ się sprzedał w większej ilości niż Infamousarrow-10x10.png - ex Sony - dostępny tylko na PS4... ot taka logika xbotów próbujących udowodnić że szlamowaty kawałek plastiku którego motywem przewodnim jest oglądanie footbalu w stanach jest lepszy od konsoli 4theplayers. b e c z u n i a

Zaraz zaraz, ale porównanie sprzedaży XONE do PS4 był ok gdy ta pierwsza konsola zadebiutowała w mniejszej ilości krajów, w tedy  beczuni nie było. 

I to okrutnie, jeden trailer zresztą też. 

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.