Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

206 xboxów xD nie dziwne,kto jest na tyle głupi żeby to kupić w 2014 roku.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 660,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

a czy konsola czasem nie była słabo dostępna?

Slyszalem ze w Japoni na czarnym rynku latwiej dostan uran z Fukushimy niz PS4 normalnie I legalnie w sklepie. Prawda to?

Opublikowano

a czy konsola czasem nie była słabo dostępna?

Tak było w tamtym tygodniu. Teraz jeest już normalnie dostępna. Jak się wjeżdża do Japonii z Knackiem, BF4 i Fifą, to potem są takie wyniki.

Opublikowano

W Japonii sprzedają jedynie czwóreczki MADE IN JAPAN. Budowa takiego egzemplarza to ręczna robota w białych rękawiczkach, a nie jakaś taśmociągowa fuszerka dla reszty świata odwalana hurtowo u chinoli. Taki model przekażesz wnukowi i będzie mógł ogrywać Uncharted 4 i Drive Club bez problemu.

Opublikowano

206 xboxów xD nie dziwne,kto jest na tyle głupi żeby to kupić w 2014 roku.

Hehe kazdy sie zna online xD

Opublikowano

mnie najbardziej boli te 8tys Wii U, dodajemy do tego ze od premiery (miesiac temu) Donkey Kong w JPN rozszedł się łącznie w 65tyś sztuk i mamy obraz tragizmu tej konsoli. Niezwykle jestem ciekaw E3 i nastepnego posuniecia N jesli chodzi o segment stacjonarny

Opublikowano

mnie najbardziej boli te 8tys Wii U, dodajemy do tego ze od premiery (miesiac temu) Donkey Kong w JPN rozszedł się łącznie w 65tyś sztuk i mamy obraz tragizmu tej konsoli. Niezwykle jestem ciekaw E3 i nastepnego posuniecia N jesli chodzi o segment stacjonarny

niech wydadzą zapowiedziane tytuły oraz Zeldę i mogą kończyć ten marny żywot, będzie z tego trochę taki gamecube 2 czy N128, tyle że bez wsparcia third party

Opublikowano

Może zaczna wydawac mariany i zeldy na Ps4.

Opublikowano

Jeszcze taka ciekawostka - jak wyglądała sprzedaż tydzień po tygodniu "najmłodszych" konsol w Japonii:

3DS
374.764
209.623 ( -44.1%)
96.463

PSV
324.859
72.479 ( -77.7%)
42.648

Wii U
308.570
130.653 ( -57.7%)
122.356

PS4
322.083
52.697 (-83.6%)
30.766

Słabiutko ps4, oj słabiutko. Trochę powinna podskoczyć sprzedaż przy MGS'ie, no a potem to nie wiem. Będą chyba czekać na KH3 i FFXV, także mizerna sprzedaż na poziomie 10-20k tygodniowo jest jak najbardziej prawdopodobna.

Opublikowano

czytałem dziś jakies plotki że sony ma pokazać okulary VR na najbliższych targach i podobno sa znacznie lepsze niż wersja "beta" oculusa , niby fajnie, jarają mnie te okulary, ale w doniesieniach było powiedziane że póki co prawie nic nie wiadomo o grach na nie i że sony nie naciska wydawców ...

kurde to może być kolejy sprzęt który słabo się sprzedaje bo nie ma na niego dobrych gier... a nie ma na niego dobrych gier bo słabo sie sprzedaje :confused: i takie błędne koło znowu...

jedyna szansa żeby tego uniknąć to pozwolić grać w goglach w każdą gre, poprostu zamiast telewizora podłączać gogle. mimo że oczywiście wiele gier jak bijatyki i TPP znacznie słabiej sie sprawdzą w tym wypadku niż FPSy albo wyścigi z widokiem z kokpitu, ale mimo wszystko prawdopodobnie nawet w TPP ciekawie bedzie zagrać na goglach, dlatego uważam że powinny funkcjonować jako zastępstwo TV, wtedy mogą zyskać nieco popularności i doczekać się więcej gier które mają ficzery specjalnie zaplanowane pod gogle (nie wspominam o grach które są całkowicie robione pod gogle bo akurat nie spodziewam sie niczego dobrego po takich, tak samo jak gry których jedynym "sensem" jest sterowanie ruchowe praktycznie zawsze w każdym innym aspekcie sa beznadziejnie)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

W sieciowej dystrybucji kupujemy tylko indyki? To bzdura! Na PlayStation 4 najlepiej sprzedają się duże produkcje...

http://www.ppe.pl/news-27326-playstation_4___najlepiej_sprzedajace_sie_gry_na_psn__duze_produkcje_spychaja_indyki.html

szlachta się bawi. a biedaszyby dalej w humble bundle. 

Opublikowano

Na początku kwietnia wychodzi kolejny superhit, tylko na PS4:

wygląda awesome, troche jak kochany metal slug :D

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

lol, nie wiedziałem, ze w tygodniu premierowym vita sprzedala sie lepiej niz ps4

Opublikowano

Twórcy Dark Souls II to też niezłe lisy chytruski.

Trailer:

iJzEtBvZSzzbH.gif

Ostateczna wersja gry:

icCQ47UKs9lAg.gif

xDDDDD

Opublikowano

ya pyerdole to już chyba norma w tej branży

Opublikowano

Tylko kochane R* nie oszukuje ludzi <3

Opublikowano

Na początku kwietnia wychodzi kolejny superhit, tylko na PS4:

wygląda awesome, troche jak kochany metal slug :D

xD

no albo na PC od 07.2013

http://store.steampowered.com/app/218820/

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano
no albo na PC już od roku albo dłużej

wiem

ale nie na xboxie

=

ex

Opublikowano

Screenshoty z V były podkręcane.

Opublikowano

na PC

za 50 zł

indyk

ta gra nikogo dopóki nie pojawi się w humble bundle za pół roku

@fixed

Opublikowano

co do DS 2, to jedno jest PS360, drugie z PC, normalka

xD

no albo na PC od 07.2013

http://store.steampo...com/app/218820/

ale w swojej bibliotece to się jakoś nie ma, co? =/

Pograłbyś, co ;D? Zastanawiałem się kiedyś, ale nigdy nie było promocji ciekawej, czekałem też na rozwój gry. Teraz raczej nie kupuję już takich ilości gier, więc nie za szybko zagości w mojej bibliotece pewnie.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Z tego co pamiętam to nawet ząbki było widać na większości screenów, więc niespecjalnie

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
spoko a potem porównają sprzedaż Titanfall z PC, X1 i X360 i powiedzą, że ex M$ się sprzedał w większej ilości niż Infamousarrow-10x10.png - ex Sony - dostępny tylko na PS4... ot taka logika xbotów próbujących udowodnić że szlamowaty kawałek plastiku którego motywem przewodnim jest oglądanie footbalu w stanach jest lepszy od konsoli 4theplayers. b e c z u n i a

Zaraz zaraz, ale porównanie sprzedaży XONE do PS4 był ok gdy ta pierwsza konsola zadebiutowała w mniejszej ilości krajów, w tedy  beczuni nie było. 

I to okrutnie, jeden trailer zresztą też. 

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.