Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Na pierwszym screenie Delsin wygląda jak Batman.

Nigga pleas, nie obrażaj Batman bo się przestaniemy lubić. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

$ony takie dobre, ceny gier na premierę: 

XBL vs psn

south park: the stick of truth    169      239

castelvania:los 2                      169      239

dark souls 2                             149      199

Tyle beki z sonybociarni których w sumie mi żal nawet ale...

This is 4 the PLAYERS!

Opublikowano

1655456_10203498791089558_1214241031_o.j

słaba grafa. 2/10

fajne porównanie akwareli z 'in game footage' Soul

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

XBL vs psn

This is 4 the PLAYERS!

Aż musiałem tego Kijka na XBL sprawdzić - dys ys rijel.

Opublikowano

Te góry i lasy w infejmus w oddali to oczywiście tło?

Opublikowano

oświetlenie robi robotę w infamous, w końcu next genowo wyglądający tytuł... oh wait, przecież titanfall jest xD

Opublikowano

A co niby next-genowego jest w TF? Przecież to jest poziom PS3/X360 po lekkim lifcie.

Opublikowano

ironia, Titanfall wygląda jak kupa

Opublikowano

Ludzie ludzie przecież każdy nawet xbot stwierdził, że TF ma grafę średnia, ale za to gameplay robi robotę ;)

fajne porównanie akwareli z 'in gamearrow-10x10.png footage' Soul

Od tak wklejone dwa screeny, nawet słowa nie napisałem, fakt screen z Batmana może i jest retuszowany ale z drugiej strony panowie mamy do czynienia z nextgenami czemu niby nie może to tak wyglądać bo co bo konsole nie mają mocy na taką grafę ????

Edytowane przez Soul

Opublikowano

X też RYSE to potwierdza. 

Opublikowano

XBL vs psn

This is 4 the PLAYERS!

w pełni przyznaje racje nawiększemu xbotowi - ceny nowości na PSN są absurdalne , a te co podałeś to wcale nie jest max, pare miesięcy temu nowości na ps3 potrafiły kosztować 279zł na psn

na szczęście nikt normany ich nie kupuje, a pudełkowe wersje mają ceny mniejwiecej takie jak ceny cyfrówek na XBLa

ale mimo że w pełni się zgadzam że ceny na psn są porąbane to nie znaczy że całe psn jest do dupy, co w plusie pojawiają sie najlepsze gry, i ja już osobiście zaoszczędziłem 800zł na grach kupujac plusa za 60zł (oczywiście licze tylko te gry które zassałem i ograłem/przeszedłem w plusie, i które i tak planowałem kupić, nie sumuje tutaj gier które są w plusie ale ich nie zamierzam zasysać)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Wygląda na to, że ten Batman może być tym dla current genów czym były Gearsy dla past genów.

Opublikowano

RPG do Dark Souls jakoś tak mi średnio pasuje. Są statsy, są klasy, ale ta gra opiera się na walce, a nie na odgrywaniu roli, pozanawaniu świata, fabule.

Widać że nie przeszedłeś żadnej części. :( Tak mówią newbie, które widziały kawałek gry i mówią, że DS to hack`n`slash bez fabuły, po prostu wszystko jest ukryte w opisach przedmiotów, zdawkowych dialogach czy wyglądzie przeciwników i lokacji. Wrzucałem już kiedyś i wrzucę jeszcze raz, w poniższym linku jest kompletny opis fabuły w Demon`s Souls

http://db.gamefaqs.com/console/ps3/file/demons_souls_story.txt

Nie wrzucam bezpośrednio do postu zgodnie z regułami, bo jest zbyt długie.

External Link Disallowed
You're seeing this message because it appears that you're linking from an external site directly to one of the text files stored at GameFAQs. We allow other sites to link to any of our HTML pages, including FAQs, but not directly to our text files themselves.

If you see this message while browsing GameFAQs, the likely cause is your web browser returning false header information; some "anonymizer" programs can cause this error. If you disable that function, you should be able to view this file without problems.

Please use one of the links above or our search engine to find what you're looking for.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja pierdziele Sony po raz kolejny osmiesza konkurencje.Pctowi hejterzy,ktorzy juz po specyfikacji ps4 wiedzieli,ze to sredni klasy pc znowu zostali zrobieni w chuya.

A chlopaki z MS oni juz wiedza,ze do poziomu ps4 to nawet sie nie zbliza.Ich nowa gra Titanfail zostala wydana 10 lat za pozno.

Sprzedaz konsoli MS to tez katastrofa,sklepy juz powoli wypierdzielaja tego szrota ze sklepow albo daja swoim bliskim.

Sam pamietam sytuacje jak w sklepie juz chcieli te xbony za free dawac,przyszedl do sklepu dzieciak z ojcem.Ojciec butelka wina,dwa rolexy za 40 tys funtow i rozglada sie po sklepie i idzie do sektoru ps4.

Nagle pracownik sklepu(typowy xbot) podchodzi i pyta sie,czy moglby pan zobaczyc nowego xboxa one a koles krotko":Czy ja wygladam na kogos kto ma rente inwalidzka?"

Piekna eksterminacja xbotow sie szykuje.

Opublikowano

Wygląda na to, że ten Batman może być tym dla current genów czym były Gearsy dla past genów.

Nie, bo chodzi na starym UE3, dopiero kolejna ich gra będzie na UE4.

Nagle pracownik sklepu(typowy xbot)

Tak wyglądał?

3194365_rudowlosy-zyd-u-elimelecha.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Pytanie za 100 pkt, ktory z nich pierwszy kupic Infamous?

vice_trend_guide-468x313.jpg

Tylko Xbox 

Xbox_Fan.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To wersja z 360 w SubHD, teraz wszystko smiga w 792p

XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ale swoją drogą nie wiem czemu polacy lubią się czepiać ubioru. Tak przynajmniej zauważyłem obserwując,rozmawiając moją szkołe/klase. Kazdy ubiera się jak chcę. Z mojego punktu widzenia juz lepej zeby chodzil w rurkach niż w jol jol elo dresach bonus rpk dddk razem ponad kilo

Opublikowano

Kilka screenów z pedaua w majtach na rajtuzy:

1394852907-1.jpg
1394852903-2.jpg
1394852906-3.jpg
1394852906-4.jpg
1394852902-5.jpg
1394852902-6.jpg
1394852905-7.jpg
1394852905-8.jpg

Nic ponad to, co do tej pory widzieliśmy w grach. I gdzie są te krople deszczu, co niby miały po nim spływać?

Opublikowano

Kilka screenów z pedaua w majtach na rajtuzy:

1394852907-1.jpg

1394852903-2.jpg

1394852906-3.jpg

1394852906-4.jpg

1394852902-5.jpg

1394852902-6.jpg

1394852905-7.jpg

1394852905-8.jpg

Nic ponad to, co do tej pory widzieliśmy w grach. I gdzie są te krople deszczu, co niby miały po nim spływać?

Wyglada lepiej niz Watch_Dogs

Jaram sie 

Kolejny fałszywy mesjosz.  :(

YETI prawdziwy Mesjasz jest tylko jeden 

destiny_desktop.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jezeli gracie ds4 na ps3(np. w dark souls 2) i ps4 jest blisko to uwarzajcie.

Ok, most of you will find this funny (I know I would), I'm fuming.

Playing Dark Souls 2 on the PS3 with my PS4 controller, I leave my PS4 on as it's downloading updates.

Turns out the controller can control both at the same time.

So my inputs on Dark Souls buy me FIFA on PS4 (a game I already own) and British Cop skin pack (I don't even know what this is). Get an email on my tablet telling me so.

Ring psn and straight away the guy is just saying "terms of use", "no refunds" etc. £56.68.

Ask to speak to his superior and they won't come on the phone. He then tells me support staff have said it's not possible to control two devices at once. He doesn't seem to believe me.

Half of me wants to trade this in for an Xbox with Titanfall right now.

Yeah, hi. *Raises hand* Me too. Kind of. I had two Dark Souls sessions - at midnight, when the PS4 pad seemed to work fine, and at lunchtime, when I couldn't get it to work. Can't remember why, but it must have been disconnected when I turned the PS3 on, as fixing it took switching everything off, plugging it in (changing USB port at the time), and restarting. Then it worked. When I saw the standby light on the PS4 later on, I figured I'd just turned it on. I was mortified when I saw Battlefield there, and then I noticed that I'd watched a film as well.

I guess it must have been in that time that the PS4 pad wasn't properly connected to the PS3 that it happened. Notwithstanding the distance selling point, I appreciate that I might not have a leg to stand on, but I'll be looking to ask anyway - I can't easily weather a £68 loss. Hell, I have zero interest in Battlefield 4 (hey, if only there was some way of selling on digital content...), if it had been Assassin's Creed 4, or Need for Speed at the same price, or Strider/Trine 2 for £15 or so, I probably could have taken it on the chin. So, yeah, fuming is a word I can get on board with. Guess I'll email Sony, but I'll be leaving my dignity at the door.

Really taken the shine off what was an otherwise gre

at day. My birthday, as it happens. And do keep laughing - I've laughed at it now and then, it doesn't really pay to get too snarled up over it.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=785070

:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.