Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dead Nation crapem? xD

Jak by sie skakalo po grzybkach to bylo by GOTY

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

400 za PS4 + kamerka + VR...te gogle nie moga kosztowac wiecej niz 200-300 dolcow...bo cena robi sie kosmiczna..

Ogolnie nie ogarniam Sony, PS4 ma wszystko zeby powtorzyc sukces PS2 I zamiast sie skupic na jednej plarformie to lapia sie za wszystko...

Nie, robią właśnie to co z PS2, tam było Eye Toy, Singstar, Buzz itd. Eye Toy też był na początku generacji. Dobrze robią.

Opublikowano

400 za PS4 + kamerka + VR...te gogle nie moga kosztowac wiecej niz 200-300 dolcow...bo cena robi sie kosmiczna..

Ogolnie nie ogarniam Sony, PS4 ma wszystko zeby powtorzyc sukces PS2 I zamiast sie skupic na jednej plarformie to lapia sie za wszystko...

Nie, robią właśnie to co z PS2, tam było Eye Toy, Singstar, Buzz itd. Eye Toy też był na początku generacji. Dobrze robią.

Nie, nie dobrze

Opublikowano

Ale ze to dziala na takiej samej zasadzie jak gierki na nextgeny przed ich premiera po 100ojro to ty wiedz. 

Opublikowano

Jak ktoś nie chce czekać do września, to Muve.pl ma za 2 tys. zł z TitanFall.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Myślę że Sony głupie nie jest i zobaczyło w VR duży potencjał tak samo jak Valve i każdy kto miał Oculusa na głowie.

Pamiętajmy że to początek, sprzęt nie jest jeszcze doskonały (a ten prototyp Oculusa można wręcz nazwać prymitywnym porównując go do nowego modelu) ale już teraz ludzie piszą o tym że gwarantuje całkowicie inne wrażenia którym towarzyszy efekt naszej "obecności" w grze. Wiem że to brzmi jak #hajp #excite i trochę z sci-fi ale takie są wrażenia niemal każdego kto się tym troche bawił.

Na przykład Bleszinski tak to podsumował:

I felt like I could have reached out and touched things. It was the most magical experience I’ve had with technology since the first time I saw an Atari 2600 joystick manipulate pixels on my friend’s TV in their basement many, many years ago and decided then that I wanted to make games.

Coś musi być na rzeczy ;)

Opublikowano

Za niecałe trzy godziny się zacznie, jak kogoś interesuje. Trochę późno.

Opublikowano

Neonet:

W xbox one zamknięto idealne połączenie jakości i wydajności - rewolucyjna architektura oraz doskonała kombinacja procesora głównego i graficznego z pamięcią ESRAM, to jak superkomputer w Twoim salonie. Sama moc to jeszcze nie wszystko - xbox one działa szybko i efektywnie, doskonale wykorzystując drzemiący w nim potencjał i działa szybko jak błyskawica.

XD

Opublikowano
SROTFL, mówię o nowym CSie. Yano gonna Yano.

CSGO ma customizacje, rozwój postaci, perki, odblokowywanie nowych broni wraz ze zbieraniem expa? jeśli tak to przepraszam, a jeśli nie to mezo gonna mezo

Podoba mi się, jak Yano zarzuca Titanfallowi, że ma tylko 15 map. Tylko 15 xd. Sprawdź sobie, ile map mają inne strzelanki, które żeś wymienił.

wiedziałem że ktoś sie czepnie - ale chyba nie rpzeczytałeś całego mojego posta - inne strzelanki które wymieniłem mają znacznie więcej różnorakiej zawartości, zarówno w singlu jak i multi, dlatego wytykam titnowi "jedynie" 15 map, ponieważ ma on ograniczone ilości "contentu" na polach na których jego konkurenci pokazuja o wiele więcej, więc skoro juz postanowili skupić sie na multi to mogli zapodać jakąś konkterną ilość map (nawet pomijam ilość trybów gry których też ma mniej niż inne strzelanki)

ogólnie myślcie zanim zminusujecie

Opublikowano

I działa szybko jak błyskawica. Pro opis.

NIE MIAŁEŚ? NIE OCENIAJ

czytaj ze zrozumieniem, xklapku

Opublikowano

EA(zwyciezcy 2012 i 2013)i MS dostaly nominacje na najgorsza firme w USA.

Electronic Arts could three-peat as Worst Company in America, and console maker/software giant Microsoft is also part of the bracket.

The Consumerist put up its Worst Company in America tournament bracket up, and two game industry giants made the cut. Electronics Arts, which has won the "award" two years running. With the botching of Battlefield 4's launch and the Dungeon Keeper mobile ratings scandal, we expect it will do well.

Microsoft is also in the running, but we suspect for the failings of its business/Windows division and not its gaming offerings.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/03/18/ea-microsoft-nominated-for-worst-company-in-america-again.aspx

Drabinka:

2014wciabracketfirstround.png?w=610&h=12

Opublikowano

EA za BF4 raczej ma zapewniony tytuł. :yes:

Opublikowano

świetne podejście gościa z oculusa.

Major nelson zacząłby gadac ze sony nie ma chmury i micro ma doświadczenie a sony nie.

Opublikowano

Kolejny dzień kolejna zapowiedziana gra na XBONA

fantastycznie. 6 playerowe multi na kanapie. I SZEŚCIESIONT FPS (chociaż nie wiem jaka rozdziałka)

To ta gra co została przeniesiona z mobile i ma grafikę ery PS2 nawet w wersji "HD"?

No byłby wstyd gdyby 60 to to nie wyciągało. ;)

Opublikowano

Jego paroletni projekt został skasowany. Nie wiem po co miałby tam dalej siedzieć ^^

15 minut do VR.

Opublikowano

sony vr 799$

dziekujemy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.