Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Lol Ficuś, uspokój się.

Skasowali projekt Stiga, nie mógł dalej pracować jako Game Director to odszedł.

A w SP skończyli prace nad Second Son i to normalne, że niektórzy wtedy odchodzą.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jeszcze co do VR to sam kibicuje trochę Sony i będę kibicował Microshitowi jeśli chodzi o VR. Niech im się uda na tyle żeby ta technologia "weszła do domów", wtedy będzie można zabrać się za wojenki ;)

Opublikowano

VR fajnie ale IMHO nikt tego nie kupi - tzn nie sprzeda sie na tyle, żeby mówić potem o komercyjnym sukcesie. Na PC jeszcze to ma sens, bo pewnie powstaną dziesiątki aplikacji tworzonych przez małe zespoły.

NO CHYBA, ze ta cała zabawa w VR nie będzie kosztować majątek i wiekszość graczy będzie mogła sobie na to pozwolić.

+ to nie ma potencjału jaki niosą ze sobą Party Games, więc casuale też odpadają. 

Opublikowano

haven, ty czerpiesz jakąś przyjemność z tego, że zniżasz się do poziomu pewnego idioty z tego forum?

Nikt tu nic nie pisze a między słowami Eve Valkyrie zostało zapowiedziane na PS4 

Ciekawe czemu znów pominęli xone.

Nie przypominam sobie żebym Cię kiedyś obraził ale chyba powinienem. Wtf?

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Niech oni się za gry wezmą, a nie za robienie kolejnych kretyńskich rozwiązań

Opublikowano

Ale że co twój obrazek ma wnosić do tego że Sony nie posłuchało Carmacka który miał racje?

Heh nie wiem jaki % ale jeśli chodzi o samą moc konsol to nie jest jakoś trudno z nią konkurować. Na tą chwilę żadna gra na PS4 która w miare ładnie wygląda nie trzyma nawet stałych 60 klatek więc zobaczymy jak to będzie z tym VR.

Bo każdy rycerz blachy gra w 60 fps. Pewnie 98% w Minecrafta i gry z poprzedniej generacji na medium/low, ale każdy gra w 60 fps :lol: Jeszcze raz: ZDANIEM WASZEGO GURU POTRZEBUJECIE PONAD 3,5 TFLOPSA, ŻEBY "KONKUROWAĆ" Z OGRANICZONYM PS4. Faktycznie żaden problem.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

dasio, nie wiem o co ci chodzi, ale ten post nie był kierowany do ciebie.

PS4 platformą wiodącą dla kolejnego kał of duty, tak mówią insiderzy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

dasio, nie wiem o co ci chodzi, ale ten post nie był kierowany do ciebie.

PS4 platformą wiodącą dla kolejnego kał of duty, tak mówią insiderzy.

A moze Dasio to alter Havena i mu sie konta pomylily

Opublikowano

Macie szczęście, bo już się zdenerwowałem:) Nie mam żadnego alter ego, "dajta" spokój. 
Fajnie z tym Call of Duty i mam nadzieję, że postarają się bardziej niż Ubi z Watch Dogs.

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Ale że co twój obrazek ma wnosić do tego że Sony nie posłuchało Carmacka który miał racje?

Heh nie wiem jaki % ale jeśli chodzi o samą moc konsol to nie jest jakoś trudno z nią konkurować. Na tą chwilę żadna gra na PS4 która w miare ładnie wygląda nie trzyma nawet stałych 60 klatek więc zobaczymy jak to będzie z tym VR.

Bo każdy rycerz blachy gra w 60 fps. Pewnie 98% w Minecrafta i gry z poprzedniej generacji na medium/low, ale każdy gra w 60 fps :lol: Jeszcze raz: ZDANIEM WASZEGO GURU POTRZEBUJECIE PONAD 3,5 TFLOPSA, ŻEBY "KONKUROWAĆ" Z OGRANICZONYM PS4. Faktycznie żaden problem.
Oprocz gimbjazy grajacej w Minecrafta I LoLa w 4k mamy jeszcze klapow grajacych w TitanFalla a wiec PC to ty szanuj

@Dasio

Widze moja prywatna armia sie rozrasta, no no jak ja zniose ta slawe :P

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Figaro nie spał pół nocy żeby zobaczyć gadżet, który wyjdzie może tak za 3 lata przy dobrych wiatrach, heh.

xDD

Opublikowano

Zastanawia mnie czemu YETI pisze o sobie w 3 osobie. :unknown:

Czy tylko mnie nie jarają te wszystkie VR? Ok, pewnie fajna zabawka na pół godziny jak kinect czy inny muve, ale żeby dłużej tego używać? Naaaah.

Poza tym Oculus niedługo pewnie będzie dostępny w sprzedaży, a gdzie tu Sony, które nie wiadomo kiedy wyda ten swój produkt, termin 2017 roku wcale nie jest taki głupi w ich przypadku. :P

A pewnie i tak skończy jak Muve. :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie wiem czyim on jest guru ale gość tyle razy pisał jakieś dziwne rzeczy i zmieniał zdanie że ciężko brać na poważnie każdą myśl którą wrzuci na twittera.

Jak wyjdzie gra która będzie na konsoli chodziła i wyglądała lepiej niż gry na moim PC z kwietnia ubiegłego roku kupionego za stosunkowo niską cenę to zwróce honor, sprzedam  HD 7950 i kupie coś nowego. Póki co nie mam się czym przejmować bo do jakichkolwiek ładnie wyglądających gier na PS4 dużo czasu.

Opublikowano

Figaro nie spał pół nocy żeby zobaczyć gadżet, który wyjdzie może tak za 3 lata przy dobrych wiatrach, heh.

No nie wiem, sprzęt wygląda już całkiem profesjonalnie i "chyba" już działa tak jak go przedstawiono, więc nie zdziwiłbym się, jakbyśmy na E3 poznali datę premiery. Jak pokazywali move, ewidentnie widać było, że to prototyp i ledwo się ta kulka trzymała, tutaj jest inaczej.

Cóż, mam nadzieję, że wyjdzie jeszcze w tym roku. Przewiduję cenę około 1500 zł, a więc pewnie i kupię zamiast xbone, ale wymogiem jest współpraca z PC, może być nawet nieoficjalna, byleby działało.

Opublikowano
No nie wiem, sprzęt wygląda już całkiem profesjonalnie i "chyba" już działa tak jak go przedstawiono, więc nie zdziwiłbym się, jakbyśmy na E3 poznali datę premiery. Jak pokazywali move, ewidentnie widać było, że to prototyp i ledwo się ta kulka trzymała, tutaj jest inaczej.

Będzie premiera w 2015 roku, najwcześniej. Oni dopiero teraz zachęcają devów do tworzenia, to są wczesne czasy. Jedynie Sony London faktycznie tworzy grę na to, inni eksperymentują.

Opublikowano

Będzie premiera w 2015 roku, najwcześniej. Oni dopiero teraz zachęcają devów do tworzenia, to są wczesne czasy. Jedynie Sony London faktycznie tworzy grę na to, inni eksperymentują.

Aby pograć na oculusie w gry na PC, wystarczyły proste mody, najczęściej nieoficjalne zrobione przez graczy. Mało kto będzie tworzyć gry tylko na gogle od podstaw, nie będzie się to nikomu opłacać, może jakiś indyk, któremu Sony da kasę i jakieś wewnętrzne odłamy w Sony.

Poza tym, nie zdziwię się, jak jednak Sony będzie się chciało pośpieszyć, wyda gogle z dwoma grami, a reszta w zapowiedziach, znani są z takich ruchów przecie :P

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Jak Cage zrobi PUSSY RAIN i BEYOND TWO COCKS to biore z miejsca!

Opublikowano

największa beka i tak ponownie z MS, który ponownie jest w tyle i ciągle goni konkurencję.

Opublikowano

MS ma już prototyp, ale muszą go jeszcze dopracować, bo niestety wciąż występują bóle głowy po 15 minutach gry.

2-580.jpg

Opublikowano

największa beka i tak ponownie z MS, który ponownie jest w tyle i ciągle goni konkurencję.

A z czym ciągle jest z tyłu i ciągle goni? Bo póki co to Sony ściąga z konkurencji stare patenty i coś z nimi robi, zazwyczaj nieudanego

Opublikowano

Now, I want to update everyone on Titanfall for Xbox 360 in development with Bluepoint Games. I’ve been playing the game a lot, and it is fantastic. But we see a few things that can be made even better, so we’re giving Bluepoint a little more time to do just that and deliver an epic Titanfall experience for Xbox 360 players. Titanfall for Xbox 360 will now be releasing on April 8 in North America, and beginning on April 11 in Europe. The game will feature the same 6v6 gameplay, maps, modes, weapons and Burn Cards as the Xbox One and PC versions of the game.

We appreciate everyone’s patience as we get the last details right. See you on the Frontier.

Ciekaw jestem, czy chodzi o framerate, czy może o rozdziałkę ;) Skoro gra zalicza takie spadki na Xboxie One, to w przypadku X360 musi być prawdziwy dramat...

Opublikowano

Jak wyjdzie gra która będzie na konsoli chodziła i wyglądała lepiej niż gry na moim PC 

W ubiegłym roku wyszły dwie takie gry: GTA V i TLOU. Działają na konsoli lepiej, gdyż na komputrze nie działają w ogóle <beka z prowizorki> 

Anyway, co do VR to Sony chyba już nie stać na marketing by to wypromować. Ja wiem, że Sony ma trochę taki "kompleks walkamana", bo od dawna Sony nie wprowadziło czegoś co by odmieniło rynek elektronicznej rozrywki. Próbowali spopularyzować 3D w grach, i nie wyszło. Tak samo skończy VR. Nie wiem, ale mam takie wrażenie że niekiedy Sony w tych technologiach brakuje ikry. Nie potrafią wzbudzić szału wśród tłumów, nie mają czegoś charakterystycznego. Czegoś co mają sprzęty Apple'a czy Nintendo. Szkoda, bo przecież któż by nie chciał grania w 3D i VR? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.