Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

@Yano

Wiadomo, każdy inaczej reaguje nawet na 3D i musi się przyzwyczaić. Ja sam będę chciał wytestować gdzieś VR zanim kupie.

PC reanimowany przez sprzątaczkę próbuje zrobić format systemu aby w końcu podniecić się końcem pierwszej rundy.

Chyba twój :D kup sobie wreszcie komputer jak gracz a nie próbujesz grać na sprzęcie kradzionym z pracowni informatycznej w pobliskiej podstawówce

Opublikowano

PC Master Race z pierwszego rzędu juz miał bić brawo ale zabrakło Ramu na obsługę dynamicznego oświetlenia w hali wiec wypyerdolił błąd aplikacji "oklaski.exe".

:sorcerer:

@MaZZ

Jakiś nextgenowy tytuł jest na XBone? Bo Waldkowi chyba o to chodzi, a nie gry, które mogły wyjść na poprzednią generacje.

Opublikowano
Powiedział Yano który nie grał w żadną z gier.

grałem w gry gdy ty uczyłeś sie korzystać z nocnika i spadałeś z dywanu na podłogę więc zbastuj dzieciaku

btw - pierwszy komp jaki miałem w domu to był

procek - 286 - gimbaza nawet nie wie co to znaczy

ram - 0.5 mb (nie GB)

dysk twardy - 5mb

obczajacie to? nokia 3310 miała więcej

więc serio niech dzieciarnia pomyśli chociaż chwile zanim zacznie sie wozić

Opublikowano

grałem w gry gdy ty uczyłeś sie korzystać z nocnika i spadałeś z dywanu na podłogę więc zbastuj dzieciaku

btw - pierwszy komp jaki miałem w domu to był

procek - 286 - gimbaza nawet nie wie co to znaczy

ram - 0.5 mb (nie GB)

dysk twardy - 5mb

obczajacie to? nokia 3310 miała więcej

więc serio niech dzieciarnia pomyśli chociaż chwile zanim zacznie sie wozić

HAHAHAHHAHAHAHA

boże jak można tak nie rozumieć czego się czyta?

@MaZZ

Jakiś nextgenowy tytuł jest na XBone? Bo Waldkowi chyba o to chodzi, a nie gry, które mogły wyjść na poprzednią generacje.

Forza? Ryse? Nie no pewnie, dyskusja, bo killzone jest nekst gę, ale Ryse już nie bo nie i ch.uj.

Opublikowano

Czekaj czekaj - 3 porządne gry na premierę konsoli (Dead Rising, Forza, Ryse) vs jedna (Killzone), teraz premiera kolejnej na Xbona (titanfall) i PS4 (infamous) i Xbox na łopatkach ma leżeć? Srotfl.

Hahaha MaZZeo dostarcza.

GT6 > FM5

Dead Rising, Ryse < TLoU

Nie trzeba nawet nowej generacji u Sony by stara generacja rozwalila nowa od MS.

Opublikowano
zebrał energię niczym Paul z Tekkena i jego iron punch (dla gimbazy to był tył i kwadrat)

tył+kwadrat+trójkąt :sorcerer:

Opublikowano

Na konferencji Oculus VR dzieje się jakiś rocket science stuff. Carmack mówi o jakichś cudach z wynalezioną przez niego technologią TimeWarp

m_5329e3b14b30f_s.jpg

"Can we use Timewarp to generate extra frames? Run the game at 60 FPS, render at 120?"

No i to odświeżanie o którym mówiłem. DK2 jednak ma 75Hz a nie 90

"DK2 is running 75hz, we're looking to 90hz and 120hz in the future" he's saying that devs need to hit these things for true VR with presense. "If you aren't getting those framerates, you can do cool stuff but you won't get presense."

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Czekaj czekaj - 3 porządne gry na premierę konsoli (Dead Rising, Forza, Ryse) vs jedna (Killzone), teraz premiera kolejnej na Xbona (titanfall) i PS4 (infamous) i Xbox na łopatkach ma leżeć? Srotfl.

Hahaha MaZZeo dostarcza.

GT6 > FM5

Dead Rising, Ryse < TLoU

Nie trzeba nawet nowej generacji u Sony by stara generacja rozwalila nowa od MS.

komentarz.gif

idę grać z ekipą w tajtynfol

Opublikowano

zebrał energię niczym Paul z Tekkena i jego iron punch (dla gimbazy to był tył i kwadrat)

tył+kwadrat+trójkąt :sorcerer:

jezu faktycznie. Na moje usprawiedliwienie mam fakt, ze Paula nie znosiłem za te yebane reversale. Lei FTW

jakbym miał tylko jedną "jako-taką" grę też bym w nią grał. Co Pan zrobisz, nic Pan nie zrobisz.
Opublikowano

No. Bo nie dla takich gier się konsolę kupuje

No to już Twoje podejście.

Sam nie wierzysz w to co teraz napisałeś

Czyli nie jest to twoje podejście? No okej.

Nie o to mi chodziło, a o to, że nie wierzysz, że to kwestia indywidualnego podejścia.

Mazzeo, serio wymieniasz Ryse w porządnych exach? To wymień Knacka po stronie PS4

Opublikowano

Epic ma kosmiczne te pokazy, takie tech demko ma wieksza grywalnosc niz cala kampania Kill Zone  :ninja:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ryse 64%, Knack 58%, Killzone 74%, Lococycle 51%. No więc nie bardzo jest tak jak mówisz

Opublikowano

PS4 wzialem w dzien premiery, zmusilem sie do przejscia singla w KZ a potem zabralem sie do multi. Nie powiem bardzo dobe ale do Titana nie ma nawet staru. Potem ogralem jeszcze BF4 i tyle...od tamtego czasu PS4 lezy i sie kurzy. Za to na Xbonie z Kermitem ciagle cisnelismy w Dead Rising w coopie, swietna zabawa, przeszedlem jeszcze Ryse - gra bardzo srednia, mozna ograc tylko dla graficzki. Dla fanow samochodowek jest Forza, a dla bijatyk jest KI. Teraz cioram tylko w Titana bo miod sie wrecz wylewa uszami.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ryse 64%, Knack 58%, Killzone 74%, Lococycle 51%. No więc nie bardzo jest tak jak mówisz

Metacritic. Może mate5 faktycznie ma rację.

Opublikowano

A czym mam się kierować w porównaniach i zestawieniach? Gustem Mazzeo, Twoim? Bitch please

Opublikowano

potwierdzili że w wersji sklepowej oculus będzie miał rozdzielczość wyższą niż 1080p

To co? 4k? 4k 120 fps i w co wy na tym będziecie grali? Minecraft czy Saper Oculus Edition?

Opublikowano

To co? 4k? 4k 120 fps i w co wy na tym będziecie grali? Minecraft czy Saper Oculus Edition?

W gry ale spoko na Xone/Ps4 też kiedyś takie coś będzie.

Opublikowano

Zabawnie się czyta teksty typu "xbox ma jakieś exy?" kiedy widzisz w syngaturce że ostatnia odpalona gra na PS4 to Knack.

propo metacritica to gdzie Figaro pjerdolący o embargo na recki Tytana, a tego samego odnośnie infamousa nie widzi? Wiele osób już ma grę, yeti z gifarem zarzucają tutaj screenami i gifami z gry a recek w sieci nadal 0. A premiera jutro chyba.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Zabawnie się czyta teksty typu "xbox ma jakieś exy?" kiedy widzisz w syngaturce że ostatnia odpalona gra na PS4 to Knack.

propo metacritica to gdzie Figaro pjerdolący o embargo na recki Tytana, a tego samego odnośnie infamousa nie widzi? Wiele osób już ma grę, yeti z gifarem zarzucają tutaj screenami i gifami z gry a recek w sieci nadal 0. A premiera jutro chyba.

Pojutrze. Po prostu muszą dać recenzentom trochę więcej czasu na ogarnięcie tego wszystkiego co można zrobić w tej grze. O to chodzi.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Moze niech dadzą jeszcze tydzień.

Albo z rok bo recki nikogo. Liczą się opinie graczy na forumku, a te są pozytywne od tych, co mają.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

widze, ze rozgrywka jest tak pasjonujaca, ze az w przerwie musisz odpisac na kilka postow w cw.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.