Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Lepiej porządne 8.5 niż opłacone 10 pamiętajcie.

Opublikowano

(pipi)a, po co ja kupilem ps4 :(

tyle floty zeby zagrac w gre 7/10 :(((((((((((((((

Mialy byc szklane domy, damn you sony :(((((((((((

Opublikowano

wstyd, Sony, weź już skończ z branżą, Infamous ma 80 na metacriticu.

NA METACRITICU, AAAA!!!

Opublikowano

(pipi)a, po co ja kupilem ps4 :(

tyle floty zeby zagrac w gre 7/10 :(((((((((((((((

Mialy byc szklane domy, damn you sony :(((((((((((

GOD DAMMIT

Opublikowano

Dokladnie, zenada.

Jednak nie jestes takim fanbojem jak myslalem figar.

Opublikowano

E, ja tam widzę 80 na MC, więc 8/10. Ja tam wiedziałem że będzie 80-82, trzecia część serii która z natury rzeczy nie powinna być innowacyjna i przełomowa, to i tak dobra ocena. W dodatku gra stricte single player. Dla fanów Infamous to i tak zakup obowiązkowy... :)

Opublikowano

Nie no panowie, pisanie o ocenacach PSU? Miejcie jakąś godność.

Opublikowano

UberAdi, ale przecież to ex na PS4, czyli jako konserwatywny komputrowiec możesz co najwyżej podyskutować pod drzwiami sali balowej, w której bawi się teraz szlachta ;)

Opublikowano

Ja się pytam, gdzie jest Mazzeo w tej decydującej chwili. Toż to idealny moment na pocisk po PSie i Figarze.

ehh ten Wasz pseudodystans klapki, przyznajcie że ból dupy macie że Wasz pedałek w rurkach dostał tylko 8 na 10, a tak naprawdę miało być 9/10 i wzwyż

Grunt, iż nie jest wege.

80 na MC... ; _ ;

Edytowane przez Camillus

Opublikowano

ehh ten Wasz pseudodystans klapki, przyznajcie że ból dupy macie że Wasz pedałek w rurkach dostał tylko 8 na 10, a tak naprawdę miało być 9/10 i wzwyż

GRAFIKA TO NIE WSZYSTKO

(pipi)y

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

hłehłe

cos czuje ze za tydzien infejmus bedzie za 150 zikow

Opublikowano

UberAdi, ale przecież to ex na PS4, czyli jako konserwatywny komputrowiec możesz co najwyżej podyskutować pod drzwiami sali balowej, w której bawi się teraz szlachta ;)

W takim razie Ty stoisz razem z nim, bo skoro on nie kupi PS4 to Ty tym bardziej. Chyba, że będzie w plusie. :mocking:

Opublikowano

Przecież ja planuje kupić tą skrzynkę z chińskiego plastiku na premiere Destiny. Zresztą do niedawna miałem też PS3. No i 3DSa przez krótki czas ale nikomu nie mów bo wstyd

Poza tym nie zaczynaj bo zaraz znowu wszyscy będą się z ciebie smiać.

Aha właśnie dobrze że suteq napisał. Kiedy kupisz konsole? w 2018? :D No tak ale na forum trzeba walczyć.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

inFamous SS ma 80 na MC? Brak MaZZeo w tym temacie tłumaczę tylko tym, że jeszcze się z podłogi nie pozbierał, a jego boki ze śmiechu przeszły do czwartego wymiaru.

>to zdziwienie, że elita jest mniej liczna od plebsu

To by wyjaśniało, czemu blacharzy jest najwięcej.

aha a za moment wklejanie ile to gierek się sprzedało na konsoli a ile na pc, jak tylko wiatr zawieje tak kąsolowcy zmieniają zdanie : )))))

Opublikowano

Dobrze ze zostalem przy pc i 3ds, oba nextgeny to smutny zart.

Opublikowano

no ale pamiętajmy, embargo było po to, by dobrze zapoznać się z całą grą, wcale nie po to, by opóźnić bekę [*]

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

inFamous SS ma 80 na MC? Brak MaZZeo w tym temacie tłumaczę tylko tym, że jeszcze się z podłogi nie pozbierał, a jego boki ze śmiechu przeszły do czwartego wymiaru.

>to zdziwienie, że elita jest mniej liczna od plebsu

To by wyjaśniało, czemu blacharzy jest najwięcej.

aha a za moment wklejanie ile to gierek się sprzedało na konsoli a ile na pc, jak tylko wiatr zawieje tak kąsolowcy zmieniają zdanie : )))))

Ktoś musi utrzymywać tą branżę przy życiu. Jako blacharz - pasożyt, powinieneś być nam za to wdzięczny. 

Opublikowano

mazzeo podczas nadrabiania dzisiejszego cw

tumblr_m9sqah3XWN1r8dy8go1_500.gif

whew.png

Edytowane przez erix

Opublikowano

(pipi)a jaka beka z Sony ja pyerdolę i co teraz sonoklapy - miało być pięknie, miały być miliony konsol i gier a już w 5 miesięcy po premierze się paliwko kończy c'nie? Najpierw bóg zesłał mesjasza XONE z siatką gier ale nieeeeeee polecieliście kupować ten plastikowy szajs bez gier z kilzłomem na starcie, który grywalny jest tylko przez pierwsze 10 sekund singla a potem człowiek leci nockę na etopirynie aby nie zejść z nudów przy graniu. Potem pograliście w gify przez 4 miechy a tera jak wychodzi druga (wow są już dwie gry!) gra to zwyczajne 8/10. 

Boże jaki żal.

Ale tak to jest jak się kupuje konsolę od firmy specjalizującej się z w produkcji plastiku a nie wyrafinowanych rozwiązań software'owych. Widać kto wygrał generację. Najpierw Sony zyebało markę walkman, potem całe audio, potem telewizory, oszukało wszystkich z 3d a na koniec marka playstation jak krew w piach.

Microsoft - wizjoner i wzór. ale dla Figaro pewnie lampka na power off gaśnie pewnie jak fade out po filmie z Sashką Gray - cisza i tylko mokro w ręce. 

Opublikowano

Ok wiadomo, że Console Wars więc wstawiam oceny ostatnich większych premier:

INFEJMUS:

PSU - 10/10

dualshockers - 9.5

thegameraccess - 9/10

Destrucoid 9.5/10

Polygon 8.5/10

TitanFail:

Game Revolution 6/10

The Globe and Mail (Toronto) 7/10

ZAMYKAM

Opublikowano

#ok

to jest ten moment w którym jedziesz po mnie, że 4PLAYERS i że gra na 8/10 na PLAYSTATION to jak 11/10 na żydboksa bo u nas gameplay to master rendering na klocku

jak coś to ja Ci mogę parę wiązanek wysłać na PW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.