Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

BhAcxUvCEAApYja.jpg
aFdCXar.jpg

lol.

(trochę offtop, ale nie mogłem się powstrzymać)

Edytowane przez Accoun

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Yakuza kolejny swietny ex, a na xboxa nic.

Opublikowano

Kolejny? A co wczesniej bylo  swietnego?

Opublikowano

japoński nikogo  :sorcerer:

Kolejny? A co wczesniej bylo  swietnego?

o gustach się nie dyskutuje

Opublikowano

Yakuza kolejny swietny ex, a na xboxa nic.

Też się dziwię, że na premierze PS4 nie zapowiedzieli gierek na Xa

Opublikowano

Kojima A.D.2014. Obcy we własnym kraju.

Opublikowano

Jak oglądam te wszystkie imprezy Sony teraz, to aż muszę odreagować ten szit oglądając Playstation Meeting sprzed roku :P Bez dwóch zdań najlepsze 2 godziny dla gamingu jakie widziałem do tej pory. Anyway, ktoś ( z innej, nie tak szlachetnej polskiej strony o gamingu ) zrobił fajne podsumowanie co Sony obiecało na PS Meeting i co dostaliśmy do tej pory.

Delivered:
- PCtowa architektura. W miarę mocny sprzęt. Do tego bez elementów elementów utrudniających programowanie jak dwie pule pamięci w X1.
- Remote play. Jedyna wada to konieczność pilnowania się z tym jaki dysk mam w konsoli w domu.
- Share. Można się czepiać, że jakość nie jest najlepsza, a gier wspierających interaktywne streamowanie jest mało, ale to był strzał w dziesiątkę.
- Granie w czasie pobierania. 10/10 would use on other platforms. Kupiłem dzisiaj Stridera i zacząłem grać 3 minuty po rozpoczęciu pobierania.
- Social stuff. chyba wszystko się udało dostarczyć. News feed jest przejrzysty, mobilna appka pozwala na łatwy dostęp do aktywności znajomych (streamy np.), a integracja z facebookiem jest już w miarę dobra.

Not delivered:
- Suspend/resume. Miało być szybko w aktualizacji OS - dalej nie ma.
- Streaming gier/dem. Niby beta PS Now trwa za oceanem, ale przynajmniej u nas to pewnie 2015-16.
- Kamera. Dalej uważam rezygnację z kamery w pudle za najlepszą decyzję Sony (na drugim biegunie Kinect w pudle to imo najgłupsza decyzja MS), ale fajnie byłoby zobaczyć więcej jej funkcji.
- DriveClub

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

MeSSer nieładnie robić plagiat. :)

Opublikowano

- Granie w czasie pobierania. 10/10 would use on other platforms. Kupiłem dzisiaj Stridera i zacząłem grać 3 minuty po rozpoczęciu pobierania.

mmmniam

Opublikowano

MeSSer nieładnie robić plagiat. :)

Napisałem że nie moje

:D hehehehe

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Czemu japonki wygladają jak lalki?

Opublikowano

Czemu japonki wygladają jak lalki?

Bo Japończycy lubują się w maksymalnie uprzedmiotowionych kobietach bez charakteru czyt. plastikowy manekin.

Opublikowano

Swoją droga na pewnych stronach widziałem 40letnie japonki i wyglądały jak 20-25. Nie wiem jak oni to robią

Opublikowano

The power of bukkake. Polecam. 

Opublikowano

Swoją droga na pewnych stronach widziałem 40letnie japonki i wyglądały jak 20-25. Nie wiem jak oni to robią

average_asian_woman_aging.jpg

Opublikowano

Beczka rolls dalej 

Lindley remained cagey about the multiplayer shooter's resolution on Xbox One, a platform that's received some flak lately for its less than optimal resolutions. He noted that "The Xbox One outputs in 1080p," and "we're not running at the same resolution as [battlefield 4]," a game that runs in 720p on Microsoft's latest console.

PopCap later told GameSpot, "On next-gen consoles, players can experience all EA games at 1080p. Some are rendered natively, others are up-scaled by the next-gen hardware systems. Either way, the visuals are stunning and the gameplay is impeccable, regardless of platform." So it sounds like this is more of an up-scaled to 1080p type deal.

ta gra nie wyciąga 1080/60 fpsów haha umieram

Opublikowano

ta gra nie wyciąga 1080/60 fpsów haha umieram

M2YRVXK.gif

To teraz wina deva czy sterownikow? 

Opublikowano

Na Xbona wychodzi za niedlugo Plants vs Zombies ale wiadomo kolorowa strzelanka dla dzieci, nie liczy sie bo nie ma na nadkonsoli

Po prostu klapki nie tolerują gierek w niższej rozdziałce niż 1080p.   :sorcerer:

Opublikowano

Obstawiacie 900p czy 7xxp? A poza tym czy nie sądzicie, że pora zacząć mówić o dwóch X360 sklejonych taśmą? :rofl:

Opublikowano

Obstawiacie 900p czy 7xxp? A poza tym czy nie sądzicie, że pora zacząć mówić o dwóch X360 sklejonych taśmą? :rofl:

Chyba o dwóch PS2 w przypadku PS4!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.